Cagne’nin eliyle vurduğu pozisyon allahtan girmedi, bu hakem onu da verşrdi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sistemin dandik olduğu haftaya Kasımpaşa-gs maçında cereyan edecek...Çakne transferinden ektrası var Paşa'nın GS eğer şampi olursa...
Allahım ne dünya ne ADALET...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Herkes hak edildigi gibi yonetilir kurunun yaninda bizde yaniyoruz boyle gelmis boyle gider trabzonun milleti adam olmadikca..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Başkana kızıyorsunuz da ne yapsın adam hakem mi vuracak ?
Zamanında bir başkanımız hakem kilitledi statdan çıkarmadı da ne değişti ?
Biz bu ülkenin zencileriyiz bizim gücümüz yok bunu görelim artık.
Şampiyonluk falan umrumda değil Avrupa’ya gidelim her sene topumuzu oynayalım yeter benim için bu saatten sonra...Ağasarlı_61
Yorum
-
Size bir senaryo çizeyim. Cüneyt Çakır İho döneminde katlettiği maçtan sonra Ts maçlarına verilmiyor değil kendi gelmek istemiyor, bence kendisi maç yönetmek istemiyor ama hakem çetesi kurduğuna dair söylemlere kesinlikle inanıyorum ve kurduğu hakem çetesiyle lige yön veriyor. Özellikle bize karşı yapılan hatalar normal hatalar değil, o dönemden beri net bir şekilde belli hakem çetesi tarafından gayet bilerek isteyerek ligde önümüz kesiliyor.
Her takıma karşı hatalar oluyor ama onlara 10-15 maçta bir veya iki kere denk gelirse geliyor, bize yapılanlar hata değil kesinlikle hata değil, anormal şeyler oluyor. Hakemlerdeki egonun sebebi tamamen dokunulmazlığa sahip olmalarıdır. Türkiye dışında bu kadar güç sahibi ve skoru geçtim ligin gidişatına yön veren hakem mevzuları olmuyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
[emoji106]İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkana kızıyorsunuz da ne yapsın adam hakem mi vuracak ?
Zamanında bir başkanımız hakem kilitledi statdan çıkarmadı da ne değişti ?
Biz bu ülkenin zencileriyiz bizim gücümüz yok bunu görelim artık.
Şampiyonluk falan umrumda değil Avrupa’ya gidelim her sene topumuzu oynayalım yeter benim için bu saatten sonra...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Cem Papila, Deniz Ateş Bitnel, Mete Kalkavan, Halil Umut Meler... Şike... Irkçılık... İki dakika utan...
Kısa zamanda başımıza neler geldi... Hiç bir şey değişmedi, değişmeyecek. Trabzonspor'un ihtilâl yaptığı dönemden çok farklı zamandayız.
Durum bu iken, kendimizi rakibin on bir yabancıyla, bizim gençlerle oynamamızla kandıracağız. Ayaklar yere basmıyor. Sanıyoruz ki Arda'yla, Yazıcı'yla, Ömür'le Şampiyonlar Ligi şampiyonu olacağız! Uyanın. Başkan ve hocamızı uyandırın.
Trabzonspor geleceğini kurtarmak istiyorsa;
1) Göztepe maçının kadrosunu hazırlayan yönetici, teknik adam, menajer her kimse kapının önüne koyun.
2) Bursa maçı sonrasında ucu kaçan akıl-duygu dengesini oturtun.
3) "Trabzonlu Genç" romantizmini, oyuncuların değeri yitmeden satarak gerçekçi kılın.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Çok teşekkürler takıma. Çok güzel futbolculara sahibiz. Çok güzel hocamız var. Çok güzel başkanımız var. Biz bu lige göre çok ama çok temiziz.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Öztürk, Yildirim ve diğerleri çok iyi biliyorlar kime ne çalabileceklerini!İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiğer pozisyonlara hiç girmiyorum, Ekuban'ın ayağına öküz gibi basılan pozisyonda VAR a gidildi (bence VAR hakemi penaltı dedi) ve kocaman ekrandan net şekilde izlemesine rağmen penaltı çalmadı ya, işte buna kimse ''hakem hatası'' diyemez. Çünkü hakem hatası değil, başka durumlar olduğunu milyonlarca insan gördü.
Şike mi derseniz, ne dersiniz bilemem ben adını koyamıyorum belkide hakem fanatik Gs lidir ailesiyle ilgili yazılanları okuduk, kendisiyle ilgili Gs li olduğu tarafsız kalamadığına dair yazılar okuduk. Ne olursa olsun basit hakem hatası değil, 2-3 hafta dinlendirmeyle olmaz bu tarz işlere girişen hakemlere AĞIR YAPTIRIMLAR uygulanmadıkça futbol oyun olmaktan çıkacak.
Bunlari Hatay'a, Trabzonspor'a yapabileceklerini çok iyi biliyorlar...ben bu tiyatroyu 30 yildir izliyorum...
Dünkü hakem "Fuck off" dan Soldado'yu atti ama Soldado twitt atana kadar hakemi yerden yere vurdular.
Öztürk Gs'li Nagotomo'yu atacak kadar aptal biri mi saniyorsunuz!?...
MHK, TFF, Istanbul takimlari ve medyalari bütün hakemleri hep baski altinda tutuyorlar! SISTEM hep ayni, değişen olan sadece isimler...Bunu Ağaoğlu da biliyor, hepimiz biliyoruz...
Tiyatro'ya devam!...
Yorum
-
Milli takıma oyuncu vermeyelim. Bu çocukların emeklerini gözetmeyen sistemin yararına birşey yapmamak gerek. Nereye gidiyorsa gitsin Türk futbolu. Yahu bildiğin eyyam yapıyorlar. Ayıp değil mi ? Konuşmak pek bir işe yaramıyor. Öyle bir oynayacaksın ki Eyyam yapmaya fırsatı kalmayacak. Tıpkı ilk yarıdaki Gs maçında oynadığımız gibi. Hezimet olmadığına sevindim. Çünkü gerçekten zor bir maç oyuncuların tecrübesi az. 3-1 ken bile oyundan kopmadılar. Biz iyi yoldayız. Bu çocuklar o düzenlerine çomak sokacak.
Yorum
-
Pozisyonda faul bile yokmuş kırmızı kart göstermişİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
VAR sistemi İstanbul'un 3 büyük takımını kayıran MHK'nın hırsızlığına iyi ışık tuttu.
VAR odasındaki Bülent Yıldırım haysiyetsizi 2010 yılından beri altımızı oyuyor.
Ümit Öztürk ile birlikte esas onun işini bitirmek, hakemlikle bağlantısını noktalamak lazım
Yorum
-
Mete Kalkavanı veren Namoglu Çakır ı mı vermeyecekti? Tabii ki kendisi gelmek istemiyor. Adam olan Çakır a bir daha büyük maç vermez madem istemiyorsun git ikinci lig maçı yönet der de neredeİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSize bir senaryo çizeyim. Cüneyt Çakır İho döneminde katlettiği maçtan sonra Ts maçlarına verilmiyor değil kendi gelmek istemiyor, bence kendisi maç yönetmek istemiyor ama hakem çetesi kurduğuna dair söylemlere kesinlikle inanıyorum ve kurduğu hakem çetesiyle lige yön veriyor. Özellikle bize karşı yapılan hatalar normal hatalar değil, o dönemden beri net bir şekilde belli hakem çetesi tarafından gayet bilerek isteyerek ligde önümüz kesiliyor.
Her takıma karşı hatalar oluyor ama onlara 10-15 maçta bir veya iki kere denk gelirse geliyor, bize yapılanlar hata değil kesinlikle hata değil, anormal şeyler oluyor. Hakemlerdeki egonun sebebi tamamen dokunulmazlığa sahip olmalarıdır. Türkiye dışında bu kadar güç sahibi ve skoru geçtim ligin gidişatına yön veren hakem mevzuları olmuyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum