Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adamın yapamadığı tüm işleri tek bir mesajda bu kadar net anlatamazdık valla

Beşiktaş maçı tecrübesi = galibiyeti kaçırmak, bu gibi maçlara = alışık değil, uzun boyuyla hava hakimiyeti = sağlayamadığı için Ankaragücü maçından 3 puan çıkaramadık...
    Batuhan bu forumda cok kücümseniyor. Ünal hocanin bile güvendigi bir yetenekden bahsediyoruz.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fatih abi son Ankaragücü ve Ümraniye maçlarında ne oynadık ben çözemedim.
      Biraz abartiyosun sanki.

Yorgunluk ve sistem çöküşü yasiyoruz.

Sahada oyuncular ne yapacağını şaşırmış haldeydi su 2 macta da.

O yuzden bu aksam ben de değişik bir kadro bekliyorum.
      Bipsporun paylaştığı kadro cikacak gibi sahaya.

Ve bu konuda da hocanin görüşüne saygiliyim.

Amiri'den bence solbek filan olmaz ama birseylerle oynamali hoca.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Ümraniye maçının 20-35 dakika arası hariç maçın tamamını önde oynayıp sayısız pozisyon kaçırdık. A.Gücü maçının büyük bölümü yine bizim baskımızla geçti. Son vuruş becerimiz biraz şansla birlikte yanımızda olsa Sivas maçı da dahil bu maçların hepsini en az 4'er farkla kazanırdık. En önemli sıkıntımız rotasyonda kullanamadığımız oyuncu eksikliği. Yorulan oyuncuyu degistiremiyoruz, bu kadar problem olacak sevgili kardeşim önemli olan bu geçişi en az hasarla atlatmak.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        98 yılının kasım ayında Sami Yen'de meşhur yıldızlar topluluğu gs bizi farka boğacaktı. Maç öncesi tüm medya gs'den tarihi fark beklerken o soğuk kış akşamı öyle bir saplamıştik ki gs'ye günlerce çıtları çıkmadı. O tarihi an'a statda tanıklık etmenin gururunu hâlâ yaşıyorum.Trabzonspor'un büyüklüğünden şüphe edenlerin aklından şüphe ederim.
        Ben de o gün staddaydım, kale arkası kenar taraftaydık yanlıs hatırlamıyorsam. Hatta yediğimiz gollerden biri gözümüzün önünde çizgiyi geçmediği halde hakem gol vermişti. Ondan sonrası Ünal-Campell show vardı zaten. 3-5 tarihi skor olmuştu. Ne gündü be.
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yakaladın mı atacaksın işte bunu beceremiyoruz biz. Bugün gösterecekler bize yakalanınca ne yapılacağını. Umarim fazla abartmazlar.
          Vay anasını.

Yorum

• Gardı düşen oyuncuyu sahada tutarsak maçı veririz. Değişiklikler tam zamanında ve doğru yapılmalı

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben de o gün staddaydım, kale arkası kenar taraftaydık yanlıs hatırlamıyorsam. Hatta yediğimiz gollerden biri gözümüzün önünde çizgiyi geçmediği halde hakem gol vermişti. Ondan sonrası Ünal-Campell show vardı zaten. 3-5 tarihi skor olmuştu. Ne gündü be.
              Kale arkası iğne atsan yere düşmez hesabıydi. GS'nin çizgiden 1 cm bile içeri girmeyen topu biz kale arkasından net görmüştük de yan hakem denen kör o açıdan nasıl gol verdi sebebi belliydi.

Yorum

• ilk cümlene katılmakla birlikte ikinci ve üçüncü cümlene katılmıyorum abi..bunlar bize fark falan atamazlar..tamam eksik çok ama izlediğimiz bizim takım fark yiyecek oyun oynamıyor..
                İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yakaladın mı atacaksın işte bunu beceremiyoruz biz. Bugün gösterecekler bize yakalanınca ne yapılacağını. Umarim fazla abartmazlar.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kale arkası iğne atsan yere düşmez hesabıydi. GS'nin çizgiden 1 cm bile içeri girmeyen topu biz kale arkasından net görmüştük de yan hakem denen kör o açıdan nasıl gol verdi sebebi belliydi.
                  Bende maçtaydım. Gs tarafından girebilmiştik sonra çimlerin üzerinden polis eşliğinde Trabzonspor tarafına geçmiştik karşı kale arkasına..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocada bunun bilincinde diye düşünüyorum. Zaten değişiklik hakkını o yüzden tam kullanmıyor. Belli bir sayıdan sonra tecrübesiz oyuncu sırıtmaya başlar.
                    Değişiklik hakkını kullanmadığı için sahadaki yorgun oyuncu sürekli hata yapıyor. Ankaragücü maçının 10 dakikada verecektik. Oyuncular hocanın gözünd e bakıyor, hocada tık yok

Yorum

• İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende maçtaydım. Gs tarafından girebilmiştik sonra çimlerin üzerinden polis eşliğinde Trabzonspor tarafına geçmiştik karşı kale arkasına..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Dün gibi gözümün önüne geldi bu an yemin ederim 4. golü atınca utançlarindan stadı boşaltmıslardi. O tarihe kadar bunlara evinde 5 atan yoktu.
                      Maç sonu Mecidiyeköy otobüs durağında otobüsleri sallıyorduk, kutlama yöntemimiz bile enteresan

Yorum

• A sporda toure nin oynayacağı söylendi şimdi. O zaman yüksek ihtimalle toure sosa önlerinde yusuf oynayacak demektir. En azından sistem olarak ideal sistemde oynayacak olmamız güzel
                        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Kesin ilk 11 bu.
                          Barış Yurduseven de yazdi.
                          Gazamiz mubarek olsun.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

Kesin ilk 11 bu.
                            Gazamiz mubarek olsun.

Abdülkadir merkezde kötü oynuyor ayrıca son maçlarda formu düşük.

Toure yerine Abdülkadir Parmak olabilirdi .

Amiri veya Ibanez hangisini sol beke koyarsak koyalım bugün o taraf sıkıntı.

Ekuban sağda etkili değil.

Bence kötü kadro
                            .

Yorum

Kesin ilk 11 bu.
                              Gazamiz mubarek olsun.

Kadro kesin bu çıkarsa bayağı 4-3-3 oynayacağız demektir. Hayırlısı olsun artık ben takıma inanıyorum
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• O kadro daha çok 3-4-3 gibi olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X