İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Başkan kendi ağızı ile söyledi. Bizim şampiyonluk hedefimiz yok. Ortasıralara oynayacağız. Sonra eleştiri gelince Trabzonsporun hedefi tabiki zirvedir dedi.İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGsnin rahat kazanacağı bir maç olur 3-0 yada 4-1 gibi net bir skor alırlar bizde yolumuza bakarız Yönetimin hedefi takımın biran önce tehlikeli yerden yani yukarlardan uzaklaşması zira kimse beklenti içine girmezse kulübü yönetmek o kadar kolay olur. Hedef kadro maliyeti 25 kuruş !!!
Bu Ağaoğluda Cumhurbaşkanın habur olayını kopyalıyor.
Yorum
-
ï¸ Ünal Karaman: "Galatasaray maçında Trabzonspor'a yakışır bir mücadele ortaya koyacağız. Her şey güzel olacak. Buna inanıyorum. Hata yapmadan, rakibi hataya zorlayıp istediğimizi alacağız. İstanbul'dan başımız dik döneceğiz.”
İnanmayanlar öteye gitsin burada oyalanmasın...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
En büyük korkum çok kolay pozisyon veren bir takım olmamız. Çabuk dağılan ve savunma yapmayı beceremeyen bir durum söz konusu idi bu haftaya kadar umarım zor olan gerçekleşir ve üç puanı alırız. Ben Diagneden değilde onyekuru ve feghouli’den daha çok çekiniyorum.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İnşallah... bekleyelim görelim artıkİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleï¸ Ünal Karaman: "Galatasaray maçında Trabzonspor'a yakışır bir mücadele ortaya koyacağız. Her şey güzel olacak. Buna inanıyorum. Hata yapmadan, rakibi hataya zorlayıp istediğimizi alacağız. İstanbul'dan başımız dik döneceğiz.”
İnanmayanlar öteye gitsin burada oyalanmasın...
Yorum
-
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Bugün yok ezilecez yok bitecek yok fark yiyecez diyenler buraya gelmesin maçtan sonra. Ulan ligin en iyi topunu oynayan başakşehir bile hakem sayesinde yendi bizi ...
Onlar bizden daha stresli olacak bunu kullanmamız lazım.Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!
Yorum
-
98 yılının kasım ayında Sami Yen'de meşhur yıldızlar topluluğu gs bizi farka boğacaktı. Maç öncesi tüm medya gs'den tarihi fark beklerken o soğuk kış akşamı öyle bir saplamıştik ki gs'ye günlerce çıtları çıkmadı. O tarihi an'a statda tanıklık etmenin gururunu hâlâ yaşıyorum.Trabzonspor'un büyüklüğünden şüphe edenlerin aklından şüphe ederim.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle98 yılının kasım ayında Sami Yen'de meşhur yıldızlar topluluğu gs bizi farka boğacaktı. Maç öncesi tüm medya gs'den tarihi fark beklerken o soğuk kış akşamı öyle bir saplamıştik ki gs'ye günlerce çıtları çıkmadı. O tarihi an'a statda tanıklık etmenin gururunu hâlâ yaşıyorum.Trabzonspor'un büyüklüğünden şüphe edenlerin aklından şüphe ederim.
S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
MAYın Yam Yam dediği adam GS yi dağıtmıştıİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle98 yılının kasım ayında Sami Yen'de meşhur yıldızlar topluluğu gs bizi farka boğacaktı. Maç öncesi tüm medya gs'den tarihi fark beklerken o soğuk kış akşamı öyle bir saplamıştik ki gs'ye günlerce çıtları çıkmadı. O tarihi an'a statda tanıklık etmenin gururunu hâlâ yaşıyorum.Trabzonspor'un büyüklüğünden şüphe edenlerin aklından şüphe ederim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum