bizim futbolcularımız daha yetenekli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hoca son antremanda bu verdigim kadroyu denemiş. Yunus Emre Sel de onayladı.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületoure orada maymuna döner. adamın topla ilişkisin sıfır. onu orada oynatınca defansı sağlama mı almış oluyoruz?
Genelde son antreman kadrosu da maça çıkar.
Toure'nin topla iliskisi sıfır yorumuna katilmiyorum. Bence hava toplariyla iliskisi sifir. Ayağı iyi. O bölgede oynayabilir. Ben tercih etmem o ayri ama elde malzeme de kalmadı.
Parmak Ankaragucu ve Umraniye maçlarında kötüydü.
Mac ici 3 - 4 - 3, 5 - 4 - 1 gibi sistemlere dönebilir bu kadro.
En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 14:32.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
-
futbol her hafta sistem değiştirebileceğin bir oyun değil. bu hafta 4-4-2 oynayalım, haftaya 3-5-2 yaparız falan olmaz. toure orada oynarsa maçı galatasaray çok rahat alır. ünal hoca böyle bir saçmalık yapmaz. elinde onca yetenekli genç varken toureyi ön libero oynatan adam maçı rakibe vermiş demektir.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca son antremanda bu verdigim kadroyu denemiş. Yunus Emre Sel de onayladı.
Genelde son antreman kadrosu da maça çıkar.
Toure'nin topla iliskisi sıfır yorumuna katilmiyorum. Bence hava toplariyla iliskisi sifir. Ayağı iyi. O bölgede oynayabilir. Ben tercih etmem o ayri ama elde malzeme de kalmadı.
Parmak Ankaragucu ve Umraniye maçlarında kötüydü.
Mac ici 3 - 4 - 3, 5 - 4 - 1 gibi sistemlere dönebilir bu kadro.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Ya bu maçın eldeki mevcut kadroyla kimi oynatirsan oynat favorisi Gs.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbol her hafta sistem değiştirebileceğin bir oyun değil. bu hafta 4-4-2 oynayalım, haftaya 3-5-2 yaparız falan olmaz. toure orada oynarsa maçı galatasaray çok rahat alır. ünal hoca böyle bir saçmalık yapmaz. elinde onca yetenekli genç varken toureyi ön libero oynatan adam maçı rakibe vermiş demektir.
Bunda bir anlasalim.
Eldeki genc yetenekler zaten haftalardir oynuyor, ellerinden geleni de yapiyorlar.
Futbol namina son 2 hafta hicbirsey oynamadik. Bakin Umraniye macinda kazanmaya gücümüz yetmedi. Oyuncular cok hirsli olmasina ragmen pozisyona bile giremedik neredeyse.
Mac boyu bu takim zaten iyi takip ederseniz 4 - 5 - 1 oynamiyor.
Mac ici de sistem değişikliği yapiyor sezon basindan beri.
O yüzden bu maçta kadrodan ve dizilisten ziyade sahada oyuncular hocanin dediklerini uygulamali.
Ben hocanin teknik taktik bilgisine cok guveniyorum. Her büyük maca doğru diziliş ve oyunla cikti bu sene.
O yüzden bugun yenilsek de hoca ve futbolcuları eleştirmem ben bunca eksik varken.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
___________________Arda___________________
Kamil______Hosseini_______Toure_______Hüseyin
_____________Sosa_______A.Parmak__________
Abdülkadir__________Yusuf__________Nwakaeme
__________________Hugoita_________________
Ben olsam böyle çıkarım. Son yarım saat Ekuban ve Amiri in Hugoita ve Abdülkadir out#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Zaten Hüseyin bekten devşirme öyle değil mi? Kadro çok mantıklı.İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle___________________Arda___________________
Kamil______Hosseini_______Toure_______Hüseyin
_____________Sosa_______A.Parmak__________
Abdülkadir__________Yusuf__________Nwakaeme
__________________Hugoita_________________
Ben olsam böyle çıkarım. Son yarım saat Ekuban ve Amiri in Hugoita ve Abdülkadir out
Yorum
-
Arkadaşlar bence bu sezon bu güne iyi geldik. Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım. Sene başlarken ben dahil bir çoğumuz burada felaket bir sezon bekliyorduk. Ha patladık ha patalayacağız derken bugünlere geldik. İlk yarıyı çok iyi yerde kapattık ama kan katbettikçe kaybettik. Bugün sahaya çıkacak kadroyu sene başında burada ilk 11 diye yazsa bizi herhalde forumdan uzaklaştırılırdı dalga geçiyor diye. Artık yolun sonuna geldik sanırım.
Üstüne bir de yıllardır sürekli yendiğimiz ve "artık sarmıyor" diye dalga geçtiğimiz gs, liderle puan farkını indirmek için karşımıza çıkıyor. Diagne Mitroğlu transferler de zaten nereye patlasak diye bakıyor. Şimdi gerçekleri kabul edelim arkadaşlar.
Bugün gelinen noktada ben artık çekirgenin daha fazla sıçrayabileceğini pek sanmıyorum.
Ama asıl önemli olan ne biliyor musunuz ? Bugün nasıl yenileceğimz felan değil, bugün asıl önemli olan alınacak mağlubiyete camianın ve taraftarın nasıl bir tepki vereceği. İşte tüm mesele bu aslında. Bugün sonuç ne olursa olsun, bu futbolculara, bu teknik heyete ve bu yönetime sahip çıkmak bu camianın görevi. Bu takımın bu günlere gelmesinde eski yönetimler kadar biz transfere doymayan taraftarların da suçu var. Bugün bu takıma sahip çıkarak yarınları kazanabiliriz. Bugün asıl sınav camianın ve taraftarın.
Maça gelirsek. Dediğim gibi. Negatif enerji vermek istemem ama artık buradan da kazasız hasarsız kurtarmamız pek mümkün değil..İnadına Trabzonspor !
Yorum
-
Bu arada aklimdayken soyleyeyim. Korktugum genelde basima gelir.
Kamil Ahmet oynamaya basladigindan beri ceza sahamiz icinde rakibe omuzla beraber yuksek sarjli mudahalaler yapiyor. Sivas ve Ankaragücü maclarinda 4 pozisyonu da hakem oynatti ama bugun bizimkilerde anlamadan pat diye düdüğü çalar ve aleyhimize penalti kararini verir.
Ne Ibanez, ne Zargo, ne Parmak ne de Batuhan..
En büyük korkum Kamil arkadaş oynadığı sürece.
Takıntı mi yaptim bilmiyorum ama bu adamin her yanlış hareketi batıyor bana.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 10.02.2019, 15:05.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
Stoper ikilisinde Hüseyin hosseini daha çok güven veriyor. Toure nin ayakları bence o kadar kötü değil adam bir defans olarak kötü. Peki ne olarak iyi? Bilmiyorum. Ama kaleden mümkün mertebe uzak tutmak mantıklı olacaktır. Şahsen ibanez illa oynayacaksa sol açıkta oynamalı ki Tony varken bu da mümkün değil. Amiri en azından hırsıyla o bölgede iş yapmaya çalışır. Çalışır diyorum zira kadronun birkaç oyuncusu zaten bulunduğu bölgede güvenilir değil. Elimizdeki oyunculardan maksimumu almaya çalışmak en mantıklısı olacaktır.
Hocanın rodellegayı kesmesi pek ihtimal dahilinde değil. Dolayısıyla sosa nın da katılma ihtimali ile birlikte hamle oyuncusu haline gelecektir. Ömür yine kanatta oynar parmakla yusuf da orta ikilide.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

o adamı kolay kolay topla buluşturamıcaklar zaten. takım halinde savunma ve atak yapıcaz zaten günümüz futbolu bunu gerektiriyor.. bireysel anlamda eksik olsakta toparlarız herkes birbiri için oynamalı
Yorum