Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hayır.

Her maç önü kesilmesi gerekecek kadar güçlü bir takım değiliz zaten biz

Camiamızın kuruntusu bu yönde, ısrarla da devam ediyor.

Galatasaray maçında muazzam derecede eksiğimiz var, beraberliğe sevinirim. Bunun sebebi hakem olmayacak, ya idman yüklemeleri ya da sağlık ekibinden kaynaklı bir problemimiz var. Bunları düşünelim, hakem falan boş iş.
    Bu yazıyı her maç sonu tekrar tekrar yaz belki takımın kimyasının ne kadar bozulduğunu ve sıradanlaştığını her kesime anlatmış olursun...
    Seninle aynı fikirdeyim..
    Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

Biz bu yola son yıllarda 2010-2011 hariç hiç çıkmadık kardeşim
      A.gucu antalya diger maclari gectim 8tas macinda onum7z kesilmese ve basaksehir macinda hakem adam olsaydi puan farki 18.hafta sonunda 1 e inmisti basaksehirle sen o yola cikmamis ol bu kadar da balik hafizali olunmaz pes..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yazıyı her maç sonu tekrar tekrar yaz belki takımın kimyasının ne kadar bozulduğunu ve sıradanlaştığını her kesime anlatmış olursun...
        Eyvallah abi, sayımız arttıkça başarıya 1 adım daha yaklaşacağız.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takimin kimyası hakem hatalariyla bozulmadı.
          Sosa, Perreira, Onazi gibi adamların kadronda alternatifi olmadığı icin bozuldu.

Elma ile armutu karıştırmayalım !!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ee zaten biz de bu sezon sampiyon olacağız demiyoruz.
            Hatta birçok taraftar da bu maçtan ümitli değil.

Ama bu atama olayi bambaşka. Mhk denen oluşum 3 Istanbullu'nun korkusundan, maçlarina verdikleri hakemlere bak bir bu hafta.
            Bjk- Bursa maçına Bjk'in kadrolu çocuğu Mete..
            Kayseri - Fener maçına Fenerin yeni çocuğu Alper Ulusoy.
            Basaksehir - Erzurum maçına Göksel Gumusdag'in manevi oğlu Cüneyt Çakır.

He sen Fanatik Gs'li hakemi verebilirsin bu maça, o zaman var Hakemini de Barış Şimşek yap. Nasilsa en tecrubeli hakem o.

Trabzon bölgesi hakemi diye mi veremiyorsun ?

Niyet kötü.
            Mhk kötü.
            Tff kukla.

Bu ligde sampiyon olmak için sirtini dayayacak bir seyin olmali, tipki Basaksehir gibi.

Olani biteni herkes anliyor artık.

Yani Başakşehir'in yıllardır elinde tuttuğu oyuncuların, tam bir teknik direktör takımı olmasının, istikrarlarının, yaptıkları kritik transferlerin hiçbir önemi yok. Öyle mi?

Yorum

• Kimse hakemler canımızı yakmadı demiyor...
              Ama her haftada hakemdi hakem denmez yeter da Takım kötü neden kabullenmiyorsunuz...
              Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yani Başakşehir'in yıllardır elinde tuttuğu oyuncuların, tam bir teknik direktör takımı olmasının, istikrarlarının, yaptıkları kritik transferlerin hiçbir önemi yok. Öyle mi?
                Basaksehir milyon euroluk takimi ile 2 hafta önce oynadığın maçı Meler ve Firat a.s yapimi ile almasa simdi belki de puan olarak senle arasinda ucurum olmayacakti ?

Lig basindan beri yaziyorum.
                Bu sene Basaksehir sampiyon yapilacak.

Gs de son ana kadar kovalayan takim huviyetinde olacak ama goklerden gelen verilmiş bir karar var.

Gs de ne kadar cabalasa da bu degismeyecek.

Altta kalan senin gibi düşünen taraftarimiz nezdinde Trabzonspor takimi olacak her zamanki gibi.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Icimden bir his 1-2 kazanacagiz diyor.

Yorum

Biz bu yola son yıllarda 2010-2011 hariç hiç çıkmadık kardeşim
                    Acaba neden?
                    İzin çıkmıyor üst makamlardan, daha yolun başında dağılıyoruz bu etkenlerden dolayı, sonra başka şeylere konsantre olarak uzaklaşıyoruz zaten.
                    O yıl bile sadece şike ile dışarıdan değil, içeriden hakem etkileri ile de engellendik yoksa açık ara puan farkı yapmıştık averaj hesabı değil.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      örneği görülmemiştir maç öncesi açıklama yapıp dikkatleri üzerine çekmezsen hiç umurunda olmaz hakemin. bütün gri pozisyonlarda gs lehine karar verir . maç sonrası da en ufak vicdan azabı yaşamaz, iyi yönettiğini zanneder.
                      Kesinlikle katılıyorum, Konya maçından önce yapmıştık sanırım aynı o tarifeden bir yazı falan geçmek lazım aslında ama sanmıyorum yönetimin öyle bir girişimde bulunacağını.
                      KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Acaba neden?
                        Hoca kadro uyumunu sağlayamıyoruz. Yaptığımız transferlerden verim alamıyoruz. Çok fazla paralar harcamamıza rağmen başarıyı yakalayamıyoruz, hakemler ile ilgili değil tabi bu da.

İstikrarımız yok, takımın başına MRA, Hami gibi saçma sapan hocaları getiriyoruz ve aynı bunları getirdiğimiz sezonlar şampiyonluk hedeflediğimizi falan söylüyoruz deli gibi

Yorum

• https://m.youtube.com/watch?v=733EwTehJ1E&t=37s bakın size maziden bir maç bu maçtada büyük hakem hataları oldu ama takım çok iyiydi maç sonu hakemi konuşan olmadı....

Yorum

Hoca kadro uyumunu sağlayamıyoruz. Yaptığımız transferlerden verim alamıyoruz. Çok fazla paralar harcamamıza rağmen başarıyı yakalayamıyoruz, hakemler ile ilgili değil tabi bu da.

İstikrarımız yok, takımın başına MRA, Hami gibi saçma sapan hocaları getiriyoruz ve aynı bunları getirdiğimiz sezonlar şampiyonluk hedeflediğimizi falan söylüyoruz deli gibi
                            gs hocasız bile bu ligde şampiyon olmuş, ne uyumu
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İşi VAR'da bitiriyorlar asıl. VAR hakemi daha önemli bence. VAR'a da cüneyt'i verirseler o zaman buyrun cenaze namazına. Maçın hakeminin gs taraftarlığını bir kenara bırakırsak; oyunu oynatmaya çalışan ve zaman geçirmeye çalışan takımların sevmeyeceği türde bir hakem. Tam bir iç saha hakemi. Eğer maçı ortadan yönetirse tempolu bir maç olacaktır, yılın en iyi maçlarından biri olmaya aday maç olur.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gs hocasız bile bu ligde şampiyon olmuş, ne uyumu
                                Ozan takdir edersin ki o takımlar bizden çok farklı takımlar.

Mesela Galatasaray 2. 3. olduğunda kendini başarısız sayar. Bizim için iyidir 3.'lük.

Buna camia gücü diyebilirsin, kadro kalitesi diyebilrisin, lobi diyebilirsin, takım karakteri diyebilirsin.

Biz hocasız olamayız mesela şampiyon , sürekli hakem yardımı mı aldı diyosun hocası şampiyon olurken ?

Neyse maç özelinden çıkıyor konu gittikçe, uzatmak istemem.

Özetle şu hakem olayını rafa kaldırmanın vakti geldi diyorum ben.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X