Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 21.Hafta | Galatasaray 3 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    reziller yaa, utanmaz yüzsüz pislikler

büyütülmüslerin topçusu yapsa aynisini, adi "faulü almasini bildi" oluyor, onun için geçelim o isleri, luyindama esek giben piskopatlar gibi almis kucagina adami, topla alâkasi yok, keseceksin cezâyi
    Orası öyle sadece Türkiye değil diğer tüm liglerlerde de benzer şeyler oluyor, pastanın büyük dilimini alan, daha çok taraftarı olan, daha çok takip edilen, daha çok şampiyon olan takımlar her daim kayrıldı ve kayrılcak ben buna alıştım artık.Pozisyon Gri ise büyük takım lehinedir. Sadece bu kadar sınırlı da değil büyük takım küçük takımın futbolcularını da çalar, vb vb.Futbolda hiçbir zaman bitmeyecek adaletsizlik maalesef.

Yorum

• Son zamanlarda izledigim en mal hakem bu Ögretmenoğlu denen satilmistir herhalde. Sürekli oyunun durmasina sebebiyet veren, yönettigi maclarda topun oyunda kalma suresinin en az oldugu hakem olabilir.

Bir zaman Yasar Kemal Uğurlu' yu yerdigimde bir arkadas iyi insandir, Trabzonspora en az hata yapacak hakemdir dediydi. O arkadas, o pislikle gorusuyorsa, en icten sevgilerimizi (!) iletsin kendisine...

Yorum

• Evren turhan gibi amigolar futboldan uzaklaştırılsın artık. Samimi adam gibi afamlar gelsin diyecem de öyke adam kaldı mı acaba. Gsnin pozisyonunda hataylılar resmen isyan ettilerki edilmeyecek bir pozisyon değildi. Vara gitmeye mecbur kaldı hakem tiyatro grubu. Var da izledi komedi gibi. Kırmızının babası pozisyona veremedi. Ayıptur günahtır. O kadar kamera o kadar hakem. Nasıl bir ülkeyiz biz böyle.gerçekten ben onlar adına utandım. Bu insanlar bu kazandıkları paraya nasıl helal diyebiliyorlar.ayrıca bu ülkede getçekten futbolu bilen ve tarafsız insanlar yorumculuk yapsın. Tüm yorumcular amigo gibi. Fanatiğin önde gideni ama sorsan trafsız yorum yapıyorlar.

Yorum

• Marcao cok iyi stoper ama Luyindama net kötü stoper.

Ilerleyen zamanlarda daha net anlaşılır.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Pozisyon net faul ve kırmızıydı herkes sarılmaya takılmış ama adamın düşme nedeni ayağının arkasına basılması olay ayaklarda
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Son zamanlarda izledigim en mal hakem bu Ögretmenoğlu denen satilmistir herhalde. Sürekli oyunun durmasina sebebiyet veren, yönettigi maclarda topun oyunda kalma suresinin en az oldugu hakem olabilir.

Bir zaman Yasar Kemal Uğurlu' yu yerdigimde bir arkadas iyi insandir, Trabzonspora en az hata yapacak hakemdir dediydi. O arkadas, o pislikle gorusuyorsa, en icten sevgilerimizi (!) iletsin kendisine...
              hatâ yapsa da en az biraz düzgün ve tarafsiz gibi gözüken Ümit Öztürk'ü bizim maçlara bilerek vermiyor tff, yaniliyorsam gibsinler beni
              orul orul orroooostopol pislikler...
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Luyindama'nın pozisyonunda kararsız kaldım, sanki forvet oyuncusu kolunu istese kurtarabilirdi, ama daha kolay olanı tercih edip atladı gibi.
                Kararsız mı kaldın hocam. Bu oyun futbol güreş değil. Güreş olsa gsli oyuncu puan alır oradan. Ayıptır yapmayın böyle yorymlar. Gsli oyuncu bariz hata yaptı kaçırdı topu. Hataylı öne geçti ama gsli el ense çekti arkadan. Faul olması için hethalde ayak filan kırılması lazım zannediyorsunuz galiba.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://twitter.com/Davranengin/stat...10950138773506
                  Pozisyon net faul ve kırmızıydı herkes sarılmaya takılmış ama adamın düşme nedeni ayağının arkasına basılması olay ayaklarda
                  yorum yazan cinconlular "he he kirmizi verse tur atlamayacaktik sanki"
                  ahahahaha salaklar
                  hafta sonu oynayamayacak olmasi asil mesele, haberleri yok salakolarin
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Marcao cok iyi stoper ama Luyindama net kötü stoper.

Ilerleyen zamanlarda daha net anlaşılır.

Öyle görünüyor bizim mactada bu eleman hata yapacaktir iyi degerlendirmeliyiz.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yorum yazan cinconlular "he he kirmizi verse tur atlamayacaktik sanki"
                      ahahahaha salaklar
                      hafta sonu oynayamayacak olmasi asil mesele, haberleri yok salakolarin
                      Sorma gitsin gavat herifler o kadar güzel algı yapıyor ki kimse ayaklara bakmıyor tutturmuşlar Korkishko da sarılıyor diyo itler. Kalabalık olmanın avantajını çok iyi kullanıyolar yav her bokun altında varlar hele sosyal medya inanılmaz
                      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Ilk yari hakem mafetti maci.
                        Sinan Gumus'un ayagina basan Hatayli ve Luyindama da atilmaliydi.

Korkusundan atamadi Luyindama'yi da ancak dedigim gibi olan Hatay'a oldu.

Bu Luyindama rakibe ilk topta basmiyor.

Nwakaeme maymun eder bunu da, insallah bizim topcular kendileri gibi oynarlar.

Umraniye macindaki gibi oynarsak Gs ilk yaridan fisi ceker.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Ben bu maçta hakemden de var dan da korkmuyorum. Akspor sampiyon yapılacak en takım rakipleri gs bu maçta fişi çekerler kanımca o nedenle hakemden falan korkmaya gerek yok
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• pozisyonu şimdi izledim ürperdim. yine gs'li bir hakem yetişmiş. hafta sonu da başka bir gs'li ümit öztürk maçımıza verilir büyük ihtimalle. bu gs'li hakemlerin yanında yaşar kemal uğurlu baya iyi geliyor gözüme. baya da fanatik oluyorlar.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evren turhan gibi amigolar futboldan uzaklaştırılsın artık. Samimi adam gibi afamlar gelsin diyecem de öyke adam kaldı mı acaba. Gsnin pozisyonunda hataylılar resmen isyan ettilerki edilmeyecek bir pozisyon değildi. Vara gitmeye mecbur kaldı hakem tiyatro grubu. Var da izledi komedi gibi. Kırmızının babası pozisyona veremedi. Ayıptur günahtır. O kadar kamera o kadar hakem. Nasıl bir ülkeyiz biz böyle.gerçekten ben onlar adına utandım. Bu insanlar bu kazandıkları paraya nasıl helal diyebiliyorlar.ayrıca bu ülkede getçekten futbolu bilen ve tarafsız insanlar yorumculuk yapsın. Tüm yorumcular amigo gibi. Fanatiğin önde gideni ama sorsan trafsız yorum yapıyorlar.

Kendi fikri olmayan, birilerinin peşinden koşan tuhaf bir topluluk...

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kararsız mı kaldın hocam. Bu oyun futbol güreş değil. Güreş olsa gsli oyuncu puan alır oradan. Ayıptır yapmayın böyle yorymlar. Gsli oyuncu bariz hata yaptı kaçırdı topu. Hataylı öne geçti ama gsli el ense çekti arkadan. Faul olması için hethalde ayak filan kırılması lazım zannediyorsunuz galiba.
                                Yaşımız 32 merak etmeyin en az sizin kadar biliyoruz futbolu, olay taraftar gözüyle Bakarsanız %100 kırmızı tarafsız bir gözle ise kararsız kaldım diyorum, heee o pozisyonda faulu yapan Hatay savunması olsa kırmızıyı çat diye çıkarırdı lakin ben yine pozisyonu eski hakemlerin değerlendirmesine bırakıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X