Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ofsayt ile iptal edilen penaltıları 20-30 cm ofsayt, olmasaydı mesela? 1-1 olsa çevirebilecek miydik? Kafamda soru işaretleri var.

İptal edilen gollerinde adam topun üstüne hani elle oynama niyeti yok ama şans eseri topun üstüne düşüyor şans bizden yana

Yalçın Ayhan ilk yarıda 2 tane birisi kale ağzından diğeri 6 pasın sol köşesine 1 metre uzaktan gol kaçırdı ikiside %100 hele ilki ayak içi değil düz ve üstü ile vursa banko gol. Maçın tamamı yüklensin internete sana dk 'ları ile gönderirim. Ankaragücü toplama takım olmasa maçın son bölümü Bursa maçı gibi olacaktı.
    Hocam yapma Allah aşkına şöyle olsaydı böyle olsaydı ile oynanmıyor futbol... O zaman Rodallega Ekuban biraz becerikli olsa yarım düzine atardık bu Ankaragücüne.
    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Böyle bir ortamda hala OLCAYI AFFETMEYENLER ART NIYETLIDIR.Trabzonsporun ocağına incir ağacı dikmektedirler.Bu iş artık benim sinirlerimi iyice geriyor.
      Katılıyorum. Bu konuda farklı düşünenin hiç bir mantıklı gerekçesi olamaz. Eğer adamın kontratı 6 ay sonra bitse affetmezsin anlarım. Adamın daha 1.5 yıl sözleşmesi var. Yedek klübesinde ilk 11'e rekabet yaratacak oyuncu yok. Olcay hala kadro dışı. Kişisel inat ve egolar ile Trabzonspor'a zarar vermekten başka bir şey değil bu. Olcay ayrıca gelip kendi haklılığının ıspatı için çok hırslı oynayacaktır. (haklı demedim, haklı olduğunu kararı alanların haksız olduğunu göstermek için hırsla oynar diyorum.)
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam yapma Allah aşkına şöyle olsaydı böyle olsaydı ile oynanmıyor futbol... O zaman Rodallega Ekuban biraz becerikli olsa yarım düzine atardık bu Ankaragücüne.
        Katılıyorum atardık doğru. Berbat bir takım Ankaragücü.
        Ben bu 4-5 atacağımız takıma karşı karambole 1 gol yersek ecel terleri dökmeyi yediremiyorum.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle katılıyorum pas kalitesini artırmalı, daha az top kaybı yapmalı onda bu yetenek var , illa şut atmalıyım yerine illa doğru olanı yapmalıyım mantalitesini oturttuğu zaman büyük topçu olur. Yapmazsa kendi bilir su akar yolunu bulur.
          Çocuk daha 22 yaşında. Biz adamdan 27 yaş topçu hareketleri bekliyoruz. Sabretmek lazım.

Yorum

• Bu gün son vuruş beceriksizliği haricinde çok iyiydik bence. Neden bu kadar çok sakat veriyoruz irdelenmesi gerek. Takım dan dun oynamıyor. Hep bir paslı çıkma arayışı var. Mantalite çok güzel.

Yorum

• Baskidan pasla cikamadik, cikmaya da calismadik.
              En son artvints tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 21:50.

Yorum

• Bugün sezonun en kötü futbolunu oynadık fakat en fazla net pozisyona girdiğimiz maç bu maçtır muhtemelen... İleri uç oyuncularımız gol atmak için değil kaçırmak için oynadı resmen.

Ankaragücü çok kötüydü kalemize gelemediler, organize atakları yoktu. Son 10 dakika ikinci golü bulamadığımız için panik yaptık skordan dolayı ,rakibin duran toplarda gol aradığı anlar oldu Allah’dan kaza golü yemedik sonunda altın değerinde 3 puanın sahibi olduk...

Maçta hakem olarak ortada dolaşan arkadaşın acilen futbol hakemliğini bırakması lazım. Bir futbol müsabakasında bu kadar düdük çalınmaz arkadaş. Belki eyyamcı değil ama futbol oynanmasına müsade etmeyen bir yönetim anlayışı var futbolda her temas faul olmaz.Aynı hakem Kayseri maçınıda aynı şekilde yönetmişti.

Ünal hoca oyuncu değişikliklerinde biraz geç kaldı Amiri hamlesini daha erken yapabilirdi. Hücum oyuncularımıza gol atmanın değil kazanmanın önemli olduğunu güzelce anlatması lazım..
                Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katılıyorum atardık doğru. Berbat bir takım Ankaragücü.
                  Ben bu 4-5 atacağımız takıma karşı karambole 1 gol yersek ecel terleri dökmeyi yediremiyorum.
                  Futbol bu yüzden güzel hocam hiç bir şeyin garantisi yok. 5 atacağımız maçta stres sıkıntı çektik.
                  Ağasarlı_61

Yorum

• şunu biliyoruz bence artık

sahada oynayan oyuncular bizim kadar takımı düşünüyorlar

vurdumduymaz, başka takımlara göz kırpan, küskün oyuncu yok

açıkçası olcay da gelebilir ama ünal hoca verdiyse kararı bir bildiği var.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yapma ya harbiden mi ?Ayagında top tutamıyorsun top.
                      İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne alaka ya, 18 yaşında inşaatta çalışan çocuk bu kadar ağlamıyor.
                      Yapmayın arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın. Belli ki hakkındaki söylenenlerden haberdar. Daha 19 yaşında bu çocuk.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şunu biliyoruz bence artık

sahada oynayan oyuncular bizim kadar takımı düşünüyorlar

vurdumduymaz, başka takımlara göz kırpan, küskün oyuncu yok

açıkçası olcay da gelebilir ama ünal hoca verdiyse kararı bir bildiği var.
                        Öyle bir ortamdayız ki bu iş ünalın ağzına bırakılacak is degil.1.Takımin yüzde 50 sakat 2.Transfer kapandı olcay takımda kaldı.3.Seve seve olcayın parasını ödeyeceksin bir insan ağır gerizekalı degilse olcaýı takıma katar oynatır sene sonu ne yapıyorda yapsın.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Başakşehir maçı nasıl fikstür şanşsızlığıysa bu maçta o kadar fikstür şansıydı. Tünelin ucu bambaşka bir yere çıkabilirdi.

Yorum

• yıne fena oynamadık herkes elınden gelen mucadeleyı yapıyor..

rodelleganın gol atması guzeldı ama sonrakı pozizyonlarda bencıl olmasaydı erkenden koparırdık maçı...

abdusu yıne begenmedım..
                            diğer parmak ise 2 kere cıkarken top kaptırdı gol yıyorduk daha basıt oynamalı..3 puan bu sartlarda ıyı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• ıyıkı ıran elendı 2 adam geldı yoksa 16 yas takımından alınacak damlarla gs maçına cıkılacaktı.

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• UğurcAn kolay kolay şutla gol yemez. Karşı karşıyada iyi fakat uğurcan kalede yerini kaybediyor ve sağ tarafını hep açık bırakıyor. Rize de aminunun golü başşakşehirde visca ve bugün ankaragücünün sayılmayan golü hepsi birbirinin kopyası. Acilen bu konuya eğilmesi lazım kaleci antrönörlerinin. Diğer yönleri gayet başarılı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X