Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Doğru mudur bilemiyorum.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Elinden geleni yapıyor geçen hafta bence takımın en iyisiydi, iyi şutu da var kaleyi gördü mü vuruyor, daha iyisi varsa buyrun koyun oynasın.
      Amc mc filan hikaye burası türkiye ligi pes 2000 değil, burada karambol topu oynanır.
      Katılmıyorum.
      Yusuf defansın önünde oynuyor. Doğru dalışları yaptı ama tüm rakip sahaya dalışlarında batırdı.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bugün derli toplu oynamadık ama bu takımı izlemek hoşuma gidiyor.artık eli belinde veya kıçında topçumuz yok.herkes emeğini ortaya koyuyor.bu maçtada sakatlarımız varmış, işimiz her geçen hafta zorlaşıyor,izlemeye devam.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ankaragücü ile Alanya bir mi?
          Alanya, Başakşehir’i de böyle boğarak oynadı.
          Sen 6 maçta 21 gol yemiş Ankaragücü ile evinde oynadın.
          yahu ne negatif adamsın yemin ediyorum neredeyse takım yendi diye üzüleceksin.
          O kadar bok attıgınız takımın on tane net pozisyonu var.
          Ankaragucunun net pozisyonlarını saysana bana?
          Rica ediyorum macı gozunuzle takip edin.
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

İlk yarı 4'lediğimiz 17.haftayı puan puana bitirdiğimiz Galatasaray, ne oldu da şimdi bizim maçta bizi evire çevire yenecek kadar favori oldu?

Suçluları kim ? GS'de başarılı kim ?
            Cinconu net favori gösteren senin gibi istanbul sevicileri.
            En kötü beraberlik alırız o macta.

Yorum

• basaksehir bu hafta yenerse lig 20.hafta bitti hayırlı isler.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Neyi eleştiriyorsunuz anlamadım.Takımın yarısı yok yine de 10 tane net pozisyona girdi takım.Herkes mücadele etti.Ha bazıları formsuz ama oynamak isemeyen yoktu.Tamam ünal hoca oyuna gec mudahele etti.O kadar hata kadı kızında da olur.
                Ben takımı keyifle izliyorum arkadaş.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cinconu net favori gösteren senin gibi istanbul sevicileri.
                    En kötü beraberlik alırız o macta.
                    Çok ilginç insanlarımız

Whatsapp grubunda Takımı çok büyütmekle, bizim takımın ilk 3 şansı olduğunu söylemekle suçlanıyorum.
                    Forumda ise İstanbul seviciliği ile.

Bmn ciddi manada sıyırmış durumda.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bana az önce bir kaç mesaj geldi.

Birini okuyayım.

Trabzona haftaya 5 atacağız
                      Hocam geri msj atın, önce alanyayı geçsinler

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Elinden geleni yapıyor geçen hafta bence takımın en iyisiydi, iyi şutu da var kaleyi gördü mü vuruyor, daha iyisi varsa buyrun koyun oynasın.
                        Amc mc filan hikaye burası türkiye ligi pes 2000 değil, burada karambol topu oynanır.
                        Yusuf bence kötü gecen sezonun 2.yarısından itibaren kötü dahada kötü 20 haftada 1 gol atmıs adam yıldız felan olamaz su halimizde oynuyor iste maddi durumuz iyi olsaydı kimse oynatmazdı onu unal hoca dahil.

Yorum

• Bir de bayadır gözüme taç atışlarımız çarpıyor. Çok savruk, çok umursamaz şekilde karpuz sallar gibi sallıyoruz topları. Sürekli bel hizasına atılıyor, topu alan adam da topu kontrol edene kadar vakit kaybediyor. Elle atıyorsun sonuçta topu ayaklara göndermek çok zor olmasa gerek. Avrupa da sırf taç atışı için hoca tutan takımlar var. Biz daha işin temelinde sıkıntı yaşıyoruz.
                          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu ne negatif adamsın yemin ediyorum neredeyse takım yendi diye üzüleceksin.
                            O kadar bok attıgınız takımın on tane net pozisyonu var.
                            Ankaragucunun net pozisyonlarını saysana bana?
                            Rica ediyorum macı gozunuzle takip edin.
                            Ankaragücü takım değil. İç sahada bu takımı bugün ligdeki kalan 15 takımda yenerdi.
                            Ankaragücünün 30-45 ve 80-90 arasında bize baskı kurması kabul edilemez.

Ben Trabzonspor'u büyük takım olarak görüyorum ama burda sizin gibi küçük insanlar Trabzonspor'u Sebatspor sanıp bitik Ankaragücü'ne karşı rezil futbol ve 1-0'a sevinebilir.
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

Çok ilginç insanlarımız

Whatsapp grubunda Takımı çok büyütmekle, bizim takımın ilk 3 şansı olduğunu söylemekle suçlanıyorum.
                              Forumda ise İstanbul seviciliği ile.

Bmn ciddi manada sıyırmış durumda.
                              sabahtan beri yaptığın yorumları tekrar okumanı tavsiye ederim.
                              Bu arada sıyırmak lafı ile bana bilerek ya da bilmeyerek hakaret etmiş oluyorsun.
                              Nedir yahu cincon bizi farklı yener demek.Buraı taraftar forumu.Realistlikten ziyade taraftarlık için buradayız.

Yorum

Ankaragücü takım değil. İç sahada bu takımı bugün ligdeki kalan 15 takımda yenerdi.
                                Ankaragücünün 30-45 ve 80-90 arasında bize baskı kurması kabul edilemez.

Ben Trabzonspor'u büyük takım olarak görüyorum ama burda sizin gibi küçük insanlar Trabzonspor'u Sebatspor sanıp bitik Ankaragücü'ne karşı rezil futbol ve 1-0'a sevinebilir.
                                Zaten en buyuk korkum bu zeki durukan efendicik bide bize rol bicmis 5.cicik olsak buyuk basrıymıs agzımı bozacamda foruma saygısizlık yapmayalım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X