Hocaya güveniyorum. Muhtemelen Ekuban'ın gücünden orta sahada da bir nebze olsun yararlanmak istiyor. Zira orta sahamızın fizik gücü ne yazık ki düşük. Bu sebeple de Rodallega ilerde alternatifsiz. Önümüzdeki sene devam edileceğini zaten sanmıyorum. Küstürmeden verim almaya çalışmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bizim takım havaya güvene endeksli bir takım istikrarlı bir takım değiliz.Bu maçı 1-0 olsada kazanırsak gs den 1 puan alabiliriz ama bu maçta puan kaybedersek gs net bir şekilde yener bizi.Bu maçtan korkuyorum çok dikkatli olup lütfen saçma sapan bir gol yemeyelim bir kerede saçma sapan mucize goller yemeyelim .İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalatya berabere kalir ve biz de 2 farkli kazanirsak, insallah bu haftayi 3. sirada kapatiriz Gs maçı oncesi.
Çünkü haftaya cok zor bir Gs maci var.
Psikolojik olarak Istanbul'a 3. sirada gitmek cok önemli.
Konya Bursa deplasmanina gidiyor. Kazanmasi cok zor.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Tamam Rodellaga formsuz ama bu adami Burak'la karsilastirmak da, elma ile armutu karsilastirmak gibi.
Rodallega pas istasyonu görevini ve hucumda bos arkadasini gorme isini her zaman üst duzeyde yapiyor.
Sadece güçsüz ve rakip stoperlerle bogusamiyor.
Gol vuruşlarinin yüzdesi düşük.
Ben de bu maç yedek kalmasını istiyordum ama hocanin bir bildiği vardir diyip saygi duyacağız artik maç bitene kadar.
Başarılar firtinam.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben rodelegayı umut buluta benzetiyorum .Bize direk gol üretebilicek bir forvet gerekiyor.İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Rodellaga formsuz ama bu adami Burak'la karsilastirmak da, elma ile armutu karsilastirmak gibi.
Rodallega pas istasyonu görevini ve hucumda bos arkadasini gorme isini her zaman üst duzeyde yapiyor.
Sadece güçsüz ve rakip stoperlerle bogusamiyor.
Gol vuruşlarinin yüzdesi düşük.
Ben de bu maç yedek kalmasını istiyordum ama hocanin bir bildiği vardir diyip saygi duyacağız artik maç bitene kadar.
Başarılar firtinam.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Eyy gidi Oscar Cardozoİlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen rodelegayı umut buluta benzetiyorum .Bize direk gol üretebilicek bir forvet gerekiyor.
Yorum
-
klasik kadromuz sahada yine ben de rodanın dinlendirilmesi taraftarıyım ama demek hocamız böyle uygun görmüş belki ekuban böyle daha rahat oynuyordur. bilemiyorum ama bu hafta da kötü oynarsa ekuban gs maçına tek forvet çıkar.
umarım roda gol atar. morale ihtiyacı var küskün reisin
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Küskün reisİlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleklasik kadromuz sahada yine ben de rodanın dinlendirilmesi taraftarıyım ama demek hocamız böyle uygun görmüş belki ekuban böyle daha rahat oynuyordur. bilemiyorum ama bu hafta da kötü oynarsa ekuban gs maçına tek forvet çıkar.
umarım roda gol atar. morale ihtiyacı var küskün reisin

Bir form düşüklüğü var inşallah toparlar bu maç.Bjkye attığı soğuk kanlı golünü tekrar tekrar izletip gaza getirmek lazım
Yorum
-
Efsane olsaydı sosa gol kralı yapardı onu giiti en boktan kadrolardan birinde oynadı adam yinede 15 golun ustunde attı.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyy gidi Oscar CardozoAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İranlılar haftaya kadroya girer heralde amiri elzem bir adam çok yetenegi yok ama orta sahaya sertlik katacaktir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Ankaragücünün yeni transferleri oynayacak mı acaba? ilk maçlarında iyi bir görüntü vermek isteyebilirler. geç gol atmamız onların umudunu artıracaktır. gs karşısındaki ankaragücü olsa içim rahat olurduDünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!
Yorum
-
5 tanesi ilk 11.İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnkaragücünün yeni transferleri oynayacak mı acaba? ilk maçlarında iyi bir görüntü vermek isteyebilirler. geç gol atmamız onların umudunu artıracaktır. gs karşısındaki ankaragücü olsa içim rahat olurduBordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum