Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kerem'in fiziksel bir sıkıntısını göremedim. Topu her türlü saklıyor, topla hareketleri gayet seri. Her baskıdan rahatça çıkıyor adama pres filan işlemiyor. Çok hızlı bir oyuncu olmayabilir ama geriden oyun kuran bir oyuncu, çok da gerekmiyor. Zaten topla giderken hızını alabiliyor sadece hızlanma problemi var. İkili mücadelelerde ezildiğini de görmedim vücudunu koyuyor hemen topla rakip arasına. Türk futbolcularda zor rastlanır oyun zekası ve tekniği var, sahada her yaptığı hareket doğru ve bilinçli, oyundan kopma yok.

Son olarak şunu da diyim, alt yapı oyuncularının fizikten ziyade yetenek problemi var. Kerem'i hariç tutuyorum fersah fersah önlerinde bir oyuncu zaten, diğer gençlerin hiçbiri profesyonel sözleşme alamaz.

Diğer bir problem, taktiksel yetersizlik. Hocalarda sıkıntı var. Alt kategorilerde belli bir oyun şablonunun olması lazım. Mesela geçen Başakşehir ile oynadığımız U21 maçını izledim çok net görülüyor rakibin belli bir oyunu oynamaya çalıştığı. Bizim takım tamamen spontane rastgele oynuyor. Genelde Kerem araya derin top atıyor bunu çalıştığımız belli oluyor sadece.
    20 yaş altıyla süper ligi karıştırmamak lazım.Oyun temposu ve ikili mücadele anlamında olağanüstü farklar var.Ortasahada sadece yetenek yetmez çok iyi mücadele etmek gerekiyor.Aksi taktirde ortasaha otobana dönüyor.

Altyapıda zaten birkaç yetenek olur fazlası olmaz.Tayyip Ebrar da çok yetenekli bir oyuncu.Behlül Aydın da yetenekli bir oyuncu.Yetenekli olmak tek bir başına birşey ifade etmiyor.90 dk boyunca sadece hücum yapmıyoruz,oyunun savunma yönü de var sadece yeteneğe bakarak ilk 11 çıkarmıyoruz.Süper ligde öküz gibi sert ve fizik gücü yüksek takımlara karşı oynuyoruz.Gençler bu seviyeyi her anlamda kaldırabilecek olsalardı zaten şuan as takımda yer alırlardı diye düşünüyorum.Kadromuzda bu kadar sıkıntı var iken hala alt takımla maça çıkmaları mutlaka fizik açıdan yeterli görülmediklerini gösteriyor diye düşünüyorum.

Oyun şablonu olarak katılıyorum.Teknik ekibimiz yetersiz,ne oynatmaya çalıştıkları belli değil.
    En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 13:12.

Yorum

• ibanez yerine faruk
      batuhan yerine kerem
      roda yerine 8 numaralı cavani talhayı görmek isterdim
      En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 13:22.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Satışa açık 13 000 bilet diye saat 12:00'de paylaşılmış.
        Stad dolmayacak belli ki

(UEFA)

Yorum

• cezalı 27 bin kişinin belki de yarısı maçlara genelde gelen insanlar. onlar olmayacak o yüzden şuan 20 bin kişi olsa bile başarıdır bu maç için.

İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Satışa açık 13 000 bilet diye saat 12:00'de paylaşılmış.
          Stad dolmayacak belli ki

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tek girişlik passolig kartı sadece stad gişesinden mi alınabiliyor?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Ona gerek yok artık. Eğer passo.com'a üyeliğiniz varsa play storedan passo uygulamasını indirip giriş yapın. Orada maça gir butonuyla kart olmadan girebilirsiniz stada.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tuhaf bi duygu ya
              Strese giriyorum, geriliyorum, biraz ara vereyim rahat edeyim diyorsun maç sonunda ki buna örnek Sivas maçıdır. Nihayetinde yine kendini bir sonraki maçın heyecanında ve maça ne kadar süre kaldığını ve biletlerin tükenip tükenmediğini kontrol ederken buluyorsun.Hatta puan cetveline bakıp yenersek -ki zaten mutlak galibiyet ile sonuçlanması gereken bir maç- kaçıncı sıraya yükseliyoruz, onla ne kadar bunla ne kadar fark oluyor Avrupa hesapları maç geliri vs..
              Özetle tükenmiyor heyecanı garip bir şekilde.
              Eşine ailene renkdaşına "umutlanma arkadaş, bak umutlandığımızda moralimiz bozuluyor derken içinden ince ince ah ula ah ula seri galibiyetler yakalasak da biraz keyif etsek" diyorsun.

Çalışmayı bırakmayan, taraftarı yanında hissedip sorumluluk sahibi olan tüm kulüp çalışanlarına futbolcularına teknik ekibe yönetime selam olsun.
              Kalbi Trabzonspor için çarpanlara yatıp kalkıp hesap kitap yapan ve maç günün bekleyenlere selam olsun
              Tribünde emek veren Trabzonsporlulara, yollara düşenlere selam olsun.
              Bugün güzel bir galibiyet olsun Allah'ın izniyle.

BAŞARILAR
              Yazıyı okurken bir an içimden benim böyle bir yazım var mıydı ya diye geçirdim içimden. O kadar ben yazmışım gibi. Tuhaf ama aslında bir o kadar da değil. Benden binlerce, milyonlarca var. Yalnız değilim.
              Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ona gerek yok artık. Eğer passo.com'a üyeliğiniz varsa play storedan passo uygulamasını indirip giriş yapın. Orada maça gir butonuyla kart olmadan girebilirsiniz stada.
                Uygulamaya girmede eşim sıkıntı yaşadı dünden beri. Son ihtimal tek girişlik kart alıp öyle maça girecekti. Neyse ki mobil uygulama ile ilgili sorunu çözdük. Eyvallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• kerem neler yaptın öyle
                  TEKKEBALL

Yorum

• ve gooooooooooooooooolll

ali uygar attı

keremden asist geldi
                    TEKKEBALL

Yorum

• kerem fiziken güçlenirse iyi işler yapar. ama güçlenmesi şart. çok zayıf duruyor oynadığı mevkiden dolayı ligimizde iş yapması şu anlık zor.
                      ayrıca sol bek faruk da iyi işler çıkartıyor.
                      ama benim adamım talha, cavani talha

Yorum

• Güney tribünü biletim var cezadan dolayı maça giremeyeceğim. İsteyen varsa ulaşsın transfer yaparım

Yorum

• Trabzonspor'un ilk 11'i belli oldu:

Uğurcan
                          Kamil Hüseyin Toure Novak
                          A. Parmak Yusuf
                          A. Ömür Ekuban Nwakaeme
                          Rodallega

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Bence üçlü orta saha ile çıkmalıyız. Çift santrafor ile oynamak takım oyunumuzu bozuyor. Ama hoca geçen haftaki kadroyu bozmayacaktır büyük ihtimalle.

Yorum

• MKE Ankaragücü'nün ilk 11'i belli oldu:

Altay
                              Kitsiou Alihan Yalçın Pinto
                              Sedat Moke
                              Boyd Moulin İlhan
                              Orgill

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                MKE Ankaragücü'nün ilk 11'i belli oldu:

Altay
                                Kitsiou Alihan Yalçın Pinto
                                Sedat Moke
                                Boyd Moulin İlhan
                                Orgill

kadroya bak çay demle
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X