Bence hosseini hüseyin stoper ikilisi zargo parmak ortasaha ikilisi olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Başakşehir maçının büyük bölümünde bariz çift forvet oynadık. Zayıf orta saha o yuzden çok daha rahat geçildi göbekİlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu maçlari takip etmeyen ve izlemeyen insanlar diyebilir su asamada sadece.
Rodellaga ve Ekuban ile cift forvet oynamiyoruz cünkü.
Amiri de geldi. Ilk 2 hafta evet kadroda oynayacak adam yoktu ama bu maçta var.
Kesinlikle hoca Rodellaga'yi kulübeye yollamali.
Ben guveniyorum hocama.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
u21 maçı canlı kalede Arda var. Ayrıca 5 numaralı sol bek Faruk'a da dikkat.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Sol bek bayağı kaliteli bir adam. 3 maç izledim hepsinde süper oynadı.İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=QaVInkPWQG4
u21 maçı canlı kalede Arda var. Ayrıca 5 numaralı sol bek Faruk'a da dikkat.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Kerem Baykuş çok çok iyi şuana kadar. Acayip bir tekniği var, yerden havadan uzun kısa her türlü pası atıyor.
Niye U21 ile maça çıkıyor onu da anlamış değilim, Murat Cem'in baya önünde. Hatta şuan ilk 11 çıkabilecek seviyede.
Bu arada bunları yazarken Ahmet Hakan golü attı, golde en büyük pay Kerem'de. Müthiş bir dönüş yapıp 2 kişiyi oyundan düşürdü, devamında gol geldi.
Ahmet Hakan golü attı ama iyi bir seviyede değil, profesyonel sözleşme gereksiz olmuş. A takımla da maçları kaldıramamıştı geçen sezon. Demek ki değerlendirmeleri yapan adamlarda sıkıntı var.
Kerem Baykuş kesinlikle ilk 11 çıkmalı TR kupası maçında.
Yorum
-
Altyapımızın en büyük sıkıntısı oyuncuların fiziksel özellikleri.Genel anlamda fizik gücü düşük oyuncularımız var.Yetenek anlamında Kerem Baykuş ve Tayyip Ebrar gibi süper ligde rahatlıkla oynayabilecek oyuncularımız var ama hem fizik güç hem de fizik kondüsyon açısından yeterli olmadıkları için A takımda yer bulmaları zorlaşıyor.
Yorum
-
11 numara(koray) santrafor dikkat çekiyorİlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://www.youtube.com/watch?v=QaVInkPWQG4
u21 maçı canlı kalede Arda var. Ayrıca 5 numaralı sol bek Faruk'a da dikkat.En son jairzinho tarafından düzenlendi; 02.02.2019, 12:36.TEKKEBALL
Yorum
-
Açıkçası Trabzonspor'un altyapısının bundan daha iyi olması gerekiyor. Hepimiz yöre insanını biliyoruz. Çoğumuz halı sahada, sokakta vs. futbol oynadık ya da oynayanları izledik.
Çok daha iyi yetenekler olduğunu düşünüyorum. Önemli olan bunları çocuk yaşta fark edip takıma kazandırmak. Bu çocuklara bir şey söylemek istemiyorum. Ancak biz bundan daha fazlasıyız. Sizce haksız mıyım?
Yorum
-
Kerem'in fiziksel bir sıkıntısını göremedim. Topu her türlü saklıyor, topla hareketleri gayet seri. Her baskıdan rahatça çıkıyor adama pres filan işlemiyor. Çok hızlı bir oyuncu olmayabilir ama geriden oyun kuran bir oyuncu, çok da gerekmiyor. Zaten topla giderken hızını alabiliyor sadece hızlanma problemi var. İkili mücadelelerde ezildiğini de görmedim vücudunu koyuyor hemen topla rakip arasına. Türk futbolcularda zor rastlanır oyun zekası ve tekniği var, sahada her yaptığı hareket doğru ve bilinçli, oyundan kopma yok.İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapımızın en büyük sıkıntısı oyuncuların fiziksel özellikleri.Genel anlamda fizik gücü düşük oyuncularımız var.Yetenek anlamında Kerem Baykuş ve Tayyip Ebrar gibi süper ligde rahatlıkla oynayabilecek oyuncularımız var ama hem fizik güç hem de fizik kondüsyon açısından yeterli olmadıkları için A takımda yer bulmaları zorlaşıyor.
Son olarak şunu da diyim, alt yapı oyuncularının fizikten ziyade yetenek problemi var. Kerem'i hariç tutuyorum fersah fersah önlerinde bir oyuncu zaten, diğer gençlerin hiçbiri profesyonel sözleşme alamaz.
Diğer bir problem, taktiksel yetersizlik. Hocalarda sıkıntı var. Alt kategorilerde belli bir oyun şablonunun olması lazım. Mesela geçen Başakşehir ile oynadığımız U21 maçını izledim çok net görülüyor rakibin belli bir oyunu oynamaya çalıştığı. Bizim takım tamamen spontane rastgele oynuyor. Genelde Kerem araya derin top atıyor bunu çalıştığımız belli oluyor sadece.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum