Trabzonun sagi solu belli olmuyor.Hüsran olabilir , Bayramda olabilir.Lig Ölsede Futboldan kurtulsak!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Kendisi çok uğurludur ya, millete laf atıyorİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk kez falan açtım heralde 2 şubat'ı görünce dayanamadım
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Sorma ilker abi sorma bi başakşehir maçına gitti bitirdi takımıİlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendisi çok uğurludur ya, millete laf atıyor
Yorum
-
Yetişse bile oynamasın bence belki sonradan girebilir o da tam iyileştiyse. gs maçına tam hazır olsun.İlk olarak 61Firtinasi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosa yetisirmi?
Yorum
-
Ünal hoca hucumdaki iletişim sorunlarını çözemezse bu maçta da kimse öyle bol gollü skorlar falan yada kesin galibiyetler beklemesin.
Anlamadığım nokta bu kadar bireysel olarak skor yapmak isteyen oyuncu grubu şunu düşünmezmi?
Bugün gol pası verdiğin adamda bugün olmasa da yarın sana gol pası verir en nihayetinde.
Böyle olunca hepsinin 20 şer golümü oldu.
Ama diğer türlü en azından herkesin 7-8-9 civarı golleri olurdu.
Sen bana atma ben sana atmayayım.
Eeeee Burak Kaşarına hepiniz atıyodunuz ya.
Burak gitti sıra bende demek yerine Burak gitti sıra takımda demek en doğrusu.
Yorum
-
Ankaragücü ciddi manada ekonomik sıkıntılar içinde. Bugün yeni stadlarını açıyorlar oradan loca satışı sponsorluk vb gelir yaratamazlarsa küme düşerler. Bu hafta paraları ödenmezse iki üç oyuncusu daha ayrılacakmış. Takip edemedim ama öyle çok ciddi transferde yapamadılar Rizespor gibi. Bizim durumuzuzda aslında ortada yukarıda arkadaşların belirttiği gibi ciddi bir iletişim problemimiz var. Dün o kadar kolay pozisyonları zora soktukki inanamadım. Umarım rakip kolay, iç saha diye gevşemeyiz. Başarılar Fırtına!!İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum