Hiç bir maçta olmadığım kadar rahatım bu maçta, rahat olun farklı alacağız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 MKE Ankaragücü | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
şuan için zaten yetersiz ankaragücü kadrosunda djedje ve kenan özer de cezalı duruma düştü.
transfer yasakları var, kaldırabilirseler 4-5 isimle imzalayacaklarmış. yoksa düşmenin en büyük adayı olurlar.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
Bazı arkadaşlar çok yüksekten uçuyor maalesef.
İkinci olmak,şampiyonlar ligi falan bunlar takımdaşlık ve aidiyet duygusuyla sahada hem savaşarak hem yardımlaşarak olur.
Trabzonspor şu aşamada hedefe gidebilecek durumda değil.
Bunu görmemek mümkün değil.
Sahada tamamen şahsi oynayan,hucum organizasyonu yapamayan,kontra atak yapamayan ve en önemli oyuncuları sakat olan bi takımla hedef tutturamazsınız.
Hedefe odaklanan takımların inanılmaz bir mücadelesi olmalı skor anlamında kısır,pozisyon harcama anlamında müsrif olamazsınız böyle bi takım ancak maçlık performanslar gösterir.
Sahada oyuncunun kendinden ziyade takım oyununu ön plana çıkarması şarttır.
Olmaz başka türlü bu iş.
Bu takım pilot takım değil.
Hedef işi irade,kararlılık,yardımlaşma,üst düzey mücadele,galibiyeti dert edinme,mağlubiyeti kabullenmeme gibi refleksler geliştirmenizle olur.
Bu genel bir durum.
Yetenekle falan alakalı değil bu, bu tamamen mantaliteyle alakalı bir durum.
Oyuncu grubu takımın kazanması için herşeyini vermesi lazım ki hedef tutturulsun.
İyi futbol oynamaktan çok daha fazlası gerekir bunun için
Yorum
-
Ne takımdaşlık duygusunda sorun var, ne aidiyetlerinde sorun var, ne de yardımlaşmalarında.İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlar çok yüksekten uçuyor maalesef.
İkinci olmak,şampiyonlar ligi falan bunlar takımdaşlık ve aidiyet duygusuyla sahada hem savaşarak hem yardımlaşarak olur.
Trabzonspor şu aşamada hedefe gidebilecek durumda değil.
Bunu görmemek mümkün değil.
Sahada tamamen şahsi oynayan,hucum organizasyonu yapamayan,kontra atak yapamayan ve en önemli oyuncuları sakat olan bi takımla hedef tutturamazsınız.
Hedefe odaklanan takımların inanılmaz bir mücadelesi olmalı skor anlamında kısır,pozisyon harcama anlamında müsrif olamazsınız böyle bi takım ancak maçlık performanslar gösterir.
Sahada oyuncunun kendinden ziyade takım oyununu ön plana çıkarması şarttır.
Olmaz başka türlü bu iş.
Bu takım pilot takım değil.
Hedef işi irade,kararlılık,yardımlaşma,üst düzey mücadele,galibiyeti dert edinme,mağlubiyeti kabullenmeme gibi refleksler geliştirmenizle olur.
Bu genel bir durum.
Yetenekle falan alakalı değil bu, bu tamamen mantaliteyle alakalı bir durum.
Oyuncu grubu takımın kazanması için herşeyini vermesi lazım ki hedef tutturulsun.
İyi futbol oynamaktan çok daha fazlası gerekir bunun için
Hatta her şeylerini vermeleri gerekir, veriyorlar, sakatlanıyorlar, sakat sakat oynuyorlar.
Sırf eleştirmek için, içi bomboş giydiriyorsunuz gencecik çocuklara.
Takımın eksiği, beklenmedik sakatlıklar ve İran milli maç trafiğinin aynı ana denk gelmesi.
Bunun dışında bir eksiği yok.
Sayılan saha içi eksiklikler, bu sakatlık ve milli maç trafiği sonucu ortaya çıktı.
Sırf genç çocukları dövmek için...
Başka hiçbir maksadı olmayan, temeli kendi içinde çelişen laf topluluğu.
Bu adamlar yerli, alt yapı oyuncusu.
Bu adamlara yapılabilecek eleştiri midir takımdaşlık, aidiyet, savaşma ruhu, her şeyini verme falan?
Takım ilk yarının son 6 maçında gösterdiği performansı gösterirken nerdeydiniz?
Oyuncular sakatlandı.
Başka sebep aramayın.
Sakatlıklar düzelir, İranlılar gelir, herşey yoluna girer.
Çocuklarda suç aramak, aidiyetlerini, takımdaşlıklarını, her şeylerini verip-vermemelerini sorgulamak ALENİ saçmalamaktır.
Yorum
-
kısa kısa ….
- ce ce denilen elemanı seyrettik . notunu verdik . otur sıfır . ne futbolculuğu , ne görev performansı , ne de oyun aklı bizim kulübü kaldıracak kapasitede değil . ce ce gibi bir vitaminsizi gördükten sonra batuhan'ı öpün de başınıza koyun . beterin beteri var .
- frikiklerde sorun yaşanıyor . kim vuracak topa ? hugo mu , yusuf mu ? resmen savaş seyrediyoruz topa vurulmadan önce . hugo içten içe kinleniyor ama yapacağı bir şey yok şu anda . yusuf takım içinde borusunu öttürmeye başlamış . hoca önce bu ikisinin kulağını çekmeli ve frikik sorununu kısa sürede çözmeli .( gerçi sosa'nın gölgesi geldiği anda sorun anında çözülür ama yine de küçük sinek mide bulandırıyor )
- hugo'nun sözleşmesinin uzatılmaması , hugo'nun yolcu olduğunun bir göstergesi . parayı bulsa gidecek de , menajeri ona o kadar para verecek kulüp bulamıyor . o da sözleşme yenileme ihtimali olmazsa ( ki daha az para teklif dilecek ) mart ayından sonra yatışa geçer , geçmese bile kendini yırtmaz , rölantide takılır .
- apo nun tükenmişlik sendromuna yakalanması , sadece iki baldır sakatlığıyla izah edilecek şeyler değil . vücudu , beyni , bakışları , hatta saç sakal uzatma biçimi bile error veriyor , farkında değil misiniz ? 20 m yuro gibi menajer üfürmeleri ile bu çocuk piyasa falan yapamaz . çalışmadan , kendini futbola vermeden olmaz beyler !
- waka mı kabile reisi , eku mu ? bence waka . eku ise kabilenin bıçkın delikanlısı . ama son sözü waka söyler . söyletir. söylettirir . altına da imzasını atar . ayrıca waka'nın genel itibarıyla vücut ve kafa yapısını ömrü hayatımda başka bir futbolcu da görmedim . bir de yaptığı dans . manyak oynuyor . waka'nın dansının yanında , kolbastı falan hikaye .
- parmak biraz serseri mayın gibi . ne bok yediği belli değil . gece ile gündüz kadar birbirinden farklı . hızlanması lazım. oyun görüşünü geliştirmesi lazım . ama bunları yaparken de koğuş ağası tarzında demeçler verip , şam şeytanlığı yapmaması lazım .
bir de saçını ya sıfıra vurdursun , ya da at yelesi gibi uzatsın . bir de öyle görelim uşağı .
- eku da kendini fazla yırtıyor . az daha zorlarsa bu sefer kendi cart diye yırtılacak . biraz rölanti bro . sakatlanırsan ligi de , kupayı da elimize verirler dostum . tamam eyvallah . müteşekkiriz de sen bize daha ( ilk etapta ) 3 ay daha lazımsın kardeşim . aman diyim !
- kaç'ı beğeniyorum . sen kalk iki ağır sakatlık geçir, hem de aynı yerden . aylardır topa ayağını sürme , sonra elden geldiğince oynamaya çalış . üstüne direk sorumluluğun içine gir . yedeğin bile yokken hem de . bence bu bile ona saygı duyulmasını gerektirir . maç performansı yükseldikçe , çok daha iyi olacaktır .
- batu yu da beğeniyorum . adı hıdır elinden geleni budur . amma sıkboğaz ettiniz çocuğu yahu ! kimse kapasitesini veremiyor diyemez . malzeme bu arkadaşım . ne yapmak , nereye varmak istiyorsunuz ? zaten bu mobbingle istesen de durmaz , yazın gider .( mobbing demişken , yıllardır bu mahalle baskısıyla kaçırdığınız nice öz cevherleri de ayrıca hatırlatmak isterim. )
……
geçen trt de sakaryaspor'un giydiği formayı gördüm . nutkum tutuldu . o ne güzel bir formadır , o ne güzel bir tasarımdır . bir forma bir takıma ancak bu kadar yakışabilir .
ama ts club tan sorumlu yönetici hala uykuda herhalde . baksana ne algıları açık , ne de araştırmacı yöneticiliği . açın gözünüzü biraz , dünyaya entegre olun . takmışsınız kafaya bi bordo bi mavi . sanki dünyada başka renk yok . zaten çubuklun bordo mavi . gerek var mı diğerlerine de aynı rengi vurmaya ? diğer formaları bari değişik stillerde , değişik renklerde yap. ( eskiden gümüş gri , turuncu formalar vardı . tekrar buna benzer özgün bir şeyler çıkarsanız ortaya , daha güzel olmaz mı ? )
galatasaray'ı sırf bu forma konusunda takdir ediyorum . adamlarda renk konusunda yok yok . her renk formayı denemekten gocunmuyorlar . patlıcan moru bile giydi adamlar . ilk aklıma gelen turuncu , oksit sarısı , gece mavisi , gri formaları bile özgünlük anlamında bizden fersah fersah ileride olduklarını gösterir .( hem de 4 katrilyon borcu olan bir kulüp , dikkatinizi çekerim .)
az biraz ilgi , az biraz alaka ile çözülemeyecek şeyler değil bunlar .
yeter ki yöneticimiz istesin !En son ANAOKULU TERK tarafından düzenlendi; 29.01.2019, 12:31.
Yorum
-
Arkadaşım benim yazımda "Genç" diye bi ibare varmı?Kendi kafanda bişeylere şartlanmışsın.İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe takımdaşlık duygusunda sorun var, ne aidiyetlerinde sorun var, ne de yardımlaşmalarında.
Hatta her şeylerini vermeleri gerekir, veriyorlar, sakatlanıyorlar, sakat sakat oynuyorlar.
Sırf eleştirmek için, içi bomboş giydiriyorsunuz gencecik çocuklara.
Takımın eksiği, beklenmedik sakatlıklar ve İran milli maç trafiğinin aynı ana denk gelmesi.
Bunun dışında bir eksiği yok.
Sayılan saha içi eksiklikler, bu sakatlık ve milli maç trafiği sonucu ortaya çıktı.
Sırf genç çocukları dövmek için...
Başka hiçbir maksadı olmayan, temeli kendi içinde çelişen laf topluluğu.
Bu adamlar yerli, alt yapı oyuncusu.
Bu adamlara yapılabilecek eleştiri midir takımdaşlık, aidiyet, savaşma ruhu, her şeyini verme falan?
Takım ilk yarının son 6 maçında gösterdiği performansı gösterirken nerdeydiniz?
Oyuncular sakatlandı.
Başka sebep aramayın.
Sakatlıklar düzelir, İranlılar gelir, herşey yoluna girer.
Çocuklarda suç aramak, aidiyetlerini, takımdaşlıklarını, her şeylerini verip-vermemelerini sorgulamak ALENİ saçmalamaktır.
Ben burda genel bir durumdan bahsediyorum.Bu işin genci yaşlısı yok.Bir realite den bahsediyorum.
Bişeyi konuşurken rakiplerin durumunu,kendi takımımızın durumunu,sakatlık yorgunluk gibi durumları değerlendiriyorum.
Sen kendi kafanda oluşturduğun yargıları koyma benim karşıma yada başka birilerinin baska konularda yaptığı eleştrilere kafanda verdiğin cevapları verme bana.
O cevapları kim genc oyuncu düşmanıysa ona ver mesela.
Burada bir tespit yapıp bir realiteden bahsettik.
Bu takımın eksiği çok mental anlamda dedik
Tammı yani
Yorum
-
iki maçta da oyuncu eksikliklerimizden maçları verdik bir oyuncu değişikliğiyle maçları tamamladık ki oyuna giren oyuncu da batuhan..malesef şampiyonluk mücadelesi verebilecek takım transfer yasağı ve ekonomik problemler yüzünden 20. hafta itibariyle yarışa havlu attı..sağlık olsun ne diyelim..
Yorum
-
Bırakın o dönecek bu sakatlıktan kurtulacak edebiyatını gerçeklere gözlerinizi kapatmayın İranlıları yada sosayı sanırsın haftaya ilk kez bu forma altında izleyeceğiz yersen ilk yarının son 5 maçının 3'ü içeride 2'si dışarıda olmak üzere 4 galibiyet 1 beraberlik aldık...
Şimdi gelelim 3 puanla kapadığımız maçlara kimlerle oynamışız...
1)Fenerbahçe 2-1 Rize'nin Ankara'nın ve Akhisar'ın Kayseri'nin 3lediği ümraniyenin 2 maçta tokatladığı leşe karşı...
2)Konya 3-0 76.dkya kadar hiç birşey üretemeyen vardan çıkan penaltıyla açılan yeni gelen angut kocamalın konyasına karşı....
3)Rize 4-1 önce istatistikler %50 topla oynama 335'e 336 başarılı pasta Rize'nin önde olduğu kaleyi bulan vuruşlarda 7'e 5 Rize ceza sahasına orta ve topla buluşmada yine Rize ve üstüne üstlük tek galibiyeti 3-0la fenevbahçe'ye karşı alan Rize.....
Amerikayı yeniden keşfetmekten ibaret hayatımız son 2 haftada kaybedilen 5 puan hiçbir mazeret kaldırmaz sen koskoca TRABZONSPOR'sun takım bütçesiyle orantılı düşüş yaşıyoruz taraftar olarak herşey o kadar olağanlaştıki neye tepki vereceğimizi bilemiyoruz..
Yorum
-
MEntal anlamda eksik meksik demedin.İlk olarak CİVELEK.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşım benim yazımda "Genç" diye bi ibare varmı?Kendi kafanda bişeylere şartlanmışsın.
Ben burda genel bir durumdan bahsediyorum.Bu işin genci yaşlısı yok.Bir realite den bahsediyorum.
Bişeyi konuşurken rakiplerin durumunu,kendi takımımızın durumunu,sakatlık yorgunluk gibi durumları değerlendiriyorum.
Sen kendi kafanda oluşturduğun yargıları koyma benim karşıma yada başka birilerinin baska konularda yaptığı eleştrilere kafanda verdiğin cevapları verme bana.
O cevapları kim genc oyuncu düşmanıysa ona ver mesela.
Burada bir tespit yapıp bir realiteden bahsettik.
Bu takımın eksiği çok mental anlamda dedik
Tammı yani
Aidiyetleri, adanmışlıkları, takımdaşlıkları, yardımlaşmaları yok. Her şeylerini vermiyorlar dedin.
Hangisi?
Uğurcan, Hüseyin, Toure, Novak, K. Ahmet, A. Parmak, Yusuf, A. Ömür, Nwakaeme, Ekuban...
Bir tek Rodallega için motivasyon eksikliğinden söz edilebilir.
Bunun dışındaki hangi topçu genç yaşlı yukarıda yazanlara uygun profil.
Hatta sakatları ve olmayanları ekle , Huseyni, Amiri, Sosa, Pereira?
Hangisi?
Realiteymiş.
Sahada kendisini paralayan, aidiyeti ile her şeyini sahaya döken şu oyuncu topluluğuna "bunlar sizde yok" diyorsun.
Sonra da buna realite adını takıyorsun.
Sahadaki teknik eksiklikler, tecrübe eksiklikleri insanların aidiyetlerini vs. sorgulama sebebi midir?
Sırf lafı süslemek için saçma sapan sorgulamalara girmemek lazım.
Yorum
-
Trabzonsoor taraftari...
Sezon başı...
Yeni yönetim, Ünal Karaman'in goreve getirilmesi ve altyapi konusmalari sonrasi...
Bu sene küme dusmezsek iyi, ligde kalalim baska birşey istemeyiz.
Malatya macina kadar olan süreç...
Bu sene zaman zaman iyi oynuyoruz, bu takim 3 mac kazanacak ama yeri gelecek sacma sapan maçlar da kaybedecek, hep destek...
Malatya maçından sonraki hafta...
Utanc verici futbolcu topluluğu, Ünal istifa, bla bla bla...
Ilk devre sonu...
Bu takim 2 transferle sampiyon olur, bu takım mükemmel.
Ligde 19. hafta sonu....
Bu takim ilk 4'e giremez...
Kimse yanlış anlamasin da ayarımız yok..
Sezon başı da yazdim, yine yaziyorum....
Bu takimin ve yonetimin hedefi sezonu en iyi noktada bitirebilmek ve kendi kendini yonetecek ( oyuncu alacaklari ile ) bir takim oluşturmaktı.
Ve bu hedefte de su noktaya kadar başarılı oldular.
Kulup bu sekilde yonetilmeye devam ettikce, bu takim ilerleyen senelerde hep ilk 3 icinde yer alır.
Allahin izniyle sampiyonluklar da gelir.
Yahu azıcık bir bakin kulübün haline.
Batmış bir kulüp.
Giden Muharrem Usta'nin cenazeyi kaldirmak bize düştü sozleriyle dibe vurmus bir kulüp.
Gelen yonetimle size bu sene bile heyecan yasatiyor.
Ben eminim bu takim kupayi da alacak, ligi de ilk 4 icinde bitirecek.
Yapici elestiriye hep varim ancak niyeti bozuk elestirinin dimdik karsisindayim..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu takımın bugün olduğu durum, hem puan hem de oyun olarak sene başında kimsenin hayalinde bile göremeyeceği bir durumdur.
Belgesellere konu olacak kadar büyük iş yaptılar, yapıyorlar.
Buna rağmen vız vız vız..
Yemin ediyorum evlat olsa sevilmez bu kafa.
Bu kadar şükürsüz, bu kadar unutkan.
Küme düşmezse iyi diyen adamlar, şimdi niye şampiyonluktan uzaklaşılıyor diye topçuları darağacına çekiyor.
Gidin nefes alın 1-2 sene.
Rahat bırakın şu takımı.
Yorum
-
Ya bazı arkadaşlar şunu anlayamıyor maalesef.
Takım oyunu denilen şey sadece oyunun savunma yönünde yada belli bi süre ile sınırlı bişey değildir.
Oyunun 90 dakikasında hücumda da savunmada da yardımlaşmaktır.
Yani sadece savunmada yardımlaşmakta yetmez.
Örnek
Takım halinde 10 tane savruk hücum yaptınız ve başarısız oldunuz diyelim ki.
O yaptığınız 10 tane hücum sizden konsantrasyon,güç,kondisyon anlamında bir çok şey götürür.
Çaresi nedir.
Çaresi en doğru tercihlerle,en doğru paslaşma ve alan açmalarla,capraz ve boş koşularla duran top organizasyonlarıyla bu kadar hücumun içine bi iki gol sıkıştırmalısınız ki
Takım gücünu ekonomik kullansın ve savunma anlamındada oyuncuların vücutlarında bişeyler kalsın
Takım yorulur diye hücum etmeyecek mi?
Tabi ki edecek fakat doğru tercihler yapmak ve direk sonuca gidebilmenin size oyun içinde bu anlamda getirileri de olur.
Anlatmak istediğimiz şey bu ve dahasıda var
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum