Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ödümüz b.kumuzda bu maç böyle bitmez. hoca maça başlaması gereken kadro ve dizilişe dönmedikçe etkili olur sivas.
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Sok Batuyu artık. Çıkar forvetten birini. Orta daha boş.
      ( ゚д゚)

Yorum

• bugüne kadar hakkında hiç olumsuz bir şey söylemedim ama abdulkadir ömür sen trabzonsporu bitirmişsin kafanda.

Yorum

• Ünal hoca bu mac icin sınıfta kaldı.
          Israrla maglup olmak icin ugrasıyor
          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Abdüşün eli belinde duruşlar bana Virüsü andırıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              takıma alıştığını oynatmazsak herkes böyle kafasına göre takılır ofansif, defansif. bu takım 4-5-1'i yıllar sonra ilk defa bu kadar doğru oynuyorken her fırsatta çift santrfor merakını anlamıyorum hocanın. hadi burak efendiye söz geçiremiyor, roda'yı da kırmak istemiyor dedik. ekuban - roda'dan da mı formda birini seçemiyoruz?
              Başakşehir maçınıda ondan kaybettik.deplasmandasın ortayı kalabalık tut nedir bu cift forvet sevdası

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Futbol yetenekli oyuncularla oynanır
                Ünal hocam ön libero dogmasını yıktın

Bu vb yorumları yapanları alalım şuraya olur mu herkes salak bir siz zekisiniz
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sonunda çıktı oh yani ....

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İkidir paçayı kurtardık. Maç elimizden gidiyor. Oyuna zekâya koyacak oyuncumuz yok. Bu şartlarda 1 puan alabilirsek iyi maalesef.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ilk hamle geldi. dizilişte de değişikliğe gitmesi gerek. eku sağa nwakaeme sola roda tek santrfor.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ödümüz b.kumuzda bu maç böyle bitmez. hoca maça başlaması gereken kadro ve dizilişe dönmedikçe etkili olur sivas.
                        Bence çıkışabilecek tek kadro buydu. Ömür nedense çok kötü. Bakalım batuhan hamlesi ne getirecek. Sivas akın akın geliyor. Ugurcan direnmeye çalışıyor.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          A.ömür nerdesin.
                          Değişiklikte nihayet gördük

Yorum

• Tebrikler Ünal hoca. Değişiklik için.

Yorum

• Doğrusunu yaptı
                              “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• abdülkadir ömür çıktı batuhan girdi

Yorum

Yükleniyor...
                                X