Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19.Hafta | D.G.Sivasspor 1 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aga hepsine katiliyorum da son dediklerinde en hafif tâbirle batirdin...

kuçka denen gereksiz, Abdülkadir Parmak kadar katki veremeyecek olan fuzpfuzulii bir topçudur
    gibtirdi gitti iyi oldu, agzina yandigimin fuzulisi, dangoz herif, dengesiz lalak herif...
    saglam orta saha olsa, bugün takimi 2-0 öndeyken 2-3 yenilmez kendi evinde spal takimina... 90dk oynadi gereksiz herif, yakinda orda da kesik yer ugursuz belâ

Yorum

• Ben de Uğurcan’ı yeterli bulmuyorum ama belki de sorun Metin Aktaş’ta olabilir. Yahu bu Metin Aktaş’ın ne gibi kariyeri var da Trabzonspor’un kaleci antrenörü olabiliyor ? Zamanında izlemesek bir şey sanacağı kendisini. Bize iyi bir kaleci antrenörü de şart.
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hücumda saçma sapan 2-3 kişinin aralarına dalmanın nedeni de özellikle Pereira'nın yokluğu. Solda Tony oyunu açıyor ama sağda yetersiz kaldık. Klasik kanat al verlerini yapabilsek çok kolay kazanabileceğimiz bir maçtı.
        Yedek kulübesi iyi olsa onu yapan adamı 10. Dakikada alacaksın dışarı bak bir daha yapıyorlar mı şımarıklar ah Ünal Hocam ah Zargoyla maçı tutmaya çalışıyorsun her maç.. adam leş...

Yorum

• Erdal Hoş Olcay ile ilgili olarak şu kadar söyleyeyim dedi: Affedilecek bir durumu olsaydı affedilirdi.

Belli ki ortada bizim bilmediğimiz bi olay var. Ünal Hoca arada bazı işaretler veriyor ama tam olarak mevzu nedir çözemedik.
          There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Uğur Karakullukçu mesela, bu zibilleri futbol duayeni olarak başımıza kimler musallat ettiyse onlara sövmek lazım aslında.
            Yav bir de diyorlar ki futbola orta sahada başlamış felan.. ben de futbola forvette başladım ama şimdi kaleye geçiriyorlar alt yaş kategorilerinde karşısında çakıldak varken orta sahada oynayabilir ama üst ligde karşısında ayak kıran tipler oynuyor..

Şu futbola bilmem ne mevkisinde başladı romantizmine ayrı bir ayar oluyorum..
            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Takimdaki oyuncularin bencilligi ve iyi kararlar alamamasi buyuk bir sorun

Yorum

• Bu maç bize bir çok şeyi gösterdi ama görmek istersek.
                Görmek istemeyene ne gösterirsen göster

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğurcan bir çok kez forma giymişti daha önce de.. hata da yaptı çok ama mental olarak toparladı.. bir kaleci 35-40 yaşına kadar rahat forma giyer.. ama 17-18 yaşında birinin bir takımın as kalecisi olması pek görülmüş bişey değil..
                  Gelecek adına belirttim oynamasını. Bu sezon belli artık ilk 4 ve kupa hedef oldu. Bunun yanına önümüzdeki sezonlara yatırım amacını güden 11 ler görmek istiyorum. Arda bu 11 lerde olmalı. Arda daki potansiyel Uğurcandan çok fazla ve İtalyan kulüplerinin scout ekiplerinde Ardanın ismi mevcut.
                  Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Takımın kadro kalitesi istediğimiz seviyenin altında, oyuncular kendi bölgelerinden farklı alanlarda oynuyorlar, yedek klubesi zayıf.
                    Önceki yönetimler takımı göçerttiler, bunu yorum yaparken unutmamak gerekiyor, bu nedenle transfer yapılamadı.
                    Sivas golü atana kadar beraberlik maçı olarak gidiyordu fakat golden sonra galibiyeti kaçıran bizdik.
                    Saha içi mücadele oldukça iyiydi,
                    Takımı eleştirilebilir fakat biraz diğer takımlara da bakmak lazım, dün nasıl gs kazanmış özetleri izledim bir takım bu kadar şanslı olur, bizde şansa olsa nwakamenin pozsiyonu goldü.
                    Haftaya agücü maçını alırsak, gs maçına sakatsız ve sosalı çıkabilirsek 4.hafta güzel bir maç bizleri bekliyor demektir.

Yorum

• Parmak varini yogunu veriyor bu takim icin..Yurt disi transferi icin biraz genc kalinmis gibi onun icin. Istanbul sevdalisi biriside olmayacaktir kesinlikle..Uzun yillar Trabzonspor da kalici olup hizmet etmek en büyük hedefidir..
                      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bir de Uğurcan için şunu söyleyeyim. Kenardan bir talimatla mı yoksa kendi insiystifiyle mi yaptı bilmiyorum ama maç başından beri vakit geçirmeye yönelik davranışlar hoş durmadı.

İkincisi topu elle oyuna sokma işine eğilmesi lazım. Hep degaj hep degaj olmaz. Bi ara A. Ömür e bile degajla top gönderdi. Eğer ısrarlıysa bu konuda degajı geliştirmeye baksın. Top öyle havaya dikilmez, ayakları kötü değil çalışarak pekala geliştirebilir. Oscar Cordoba nın filan stilini iyi izlemesini tavsiye ederim.
                        There is no spoon...

Yorum

• burada gördüğüm en tuhaf yorum...metin aktaş ın kaleciliği neydi ki kaleci antrenörü oldu....Alper boğuşlu nun kariyerinde ne var mesela...yada kariyer hocalık yapacaksa maradona pele Henry....

Yorum

• Bence her şey yolunda
                            Artık bir sistemimiz var
                            Dar kadro ile her maç güzel oyun oluyor
                            Maçlarımız ligin en çekişmeli maçları oluyor
                            Daha da iyi olacağız

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence her şey yolunda
                              Artık bir sistemimiz var
                              Dar kadro ile her maç güzel oyun oluyor
                              Maçlarımız ligin en çekişmeli maçları oluyor
                              Daha da iyi olacağız
                              Oh be sonunda biri gördü

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aga hepsine katiliyorum da son dediklerinde en hafif tâbirle batirdin...

kuçka denen gereksiz, Abdülkadir Parmak kadar katki veremeyecek olan fuzpfuzulii bir topçudur
                                gibtirdi gitti iyi oldu, agzina yandigimin fuzulisi, dangoz herif, dengesiz lalak herif...
                                saglam orta saha olsa, bugün takimi 2-0 öndeyken 2-3 yenilmez kendi evinde spal takimina... 90dk oynadi gereksiz herif, yakinda orda da kesik yer ugursuz belâ
                                Fener maçında yaptıgı penaltı Ankaragücünde yaptıgı (olmayan faulle gelen gol. Ugursuz adam kesin

Yorum

Yükleniyor...
                                X