Ne maçtı ama..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
penaltı mız verilmedi.iki kırmızı verilmedi.golleri öncesi faul yok.iki tane ciddi sakat verdik.çıkın konuşun be yönetim.korkmayın bu kadar.bu arada ... Şenol Güneş.en az Aykut Kocaman kadar.zaman mi geçirmişiz bak bakalim.iki sakatimiz var.nedir bu içimizden çıkıp bizi paraya güce satanlar hali.bu tipler gereken cevaplar ağır bir biçimde yüzlerine vurulmali.umarım Trabzonda ki maça kadar bjk başında kalırsın.traftar sana hakettiği muameleyi yapar.bir ara havaalanında hakettiği ni yaptıkları gibi.bn karşılama bekliyorum ŞenolunTrabzonda.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 18.12.2018, 13:22.
Yorum
-
uğur Demirok adamdır.güce karşı bizi seçti.uğur ile Şenol un aynı cümlede kullanılması uğura hakarettir.İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane gazozumuz bizden rakip diye bahsetmiş biz sahiden ne yaptık bu adama... bir uğur demirok kadar bile olamadı.. traBzonspor senin neyin oluyor ey Şenol...
Yorum
-
şöyle bir oylama düzenledim renktaşlar.
oy kullanıp retweet edin.
https://twitter.com/Last__Saga/statu...22326297337856
Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
eline sağlık umarım gören birileri çıkar.yönetimin aramadigi hakkı traftar aramaya çalışıyor ya.İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşöyle bir oylama düzenledim renktaşlar.
oy kullanıp retweet edin.
https://twitter.com/Last__Saga/statu...22326297337856
Yorum
-
haha aynen öyleİlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO degilde tribunde 5iktasin "musalla tasi" tezahuratinda ne kontra yapmis bizim taraftar be
Yorum
-
vay anasıni ya.siz konuşmadıkça yönetim konusulanlara bak koca futbol medyasında.var ile bjk nin golü neden iptal edilmiş.o kadr geriye neden gidiliyormus.dorukhan üzülmus.hatta bazı at gözlü bjkli ler vidaya penaltı olduğunu pelt emeğin eline carpmadigini bile iddia ediyor.bu futbol camiası nekadar iğrenç olmuş böyle.resmen iğrendim.Hıncal Uluç sana helal olsun senı hiç sevmem ama adammissin.artık şu 3 büyük muhabbeti bitsin.bu sene Başakşehir şampiyon olsun.seneye kasimpasa.ondan sonra konya.cidden yeter artık bu medya iyice 3 büyük Yalamasi olmuş.
Yorum
-
Futbolcularımızın ve hocamızın bu maç üzerinden gereken dersleri alması önem arz etmektedir. Şimdi maçın kırılma anlarına gelicek olursak;
1) ilk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Beşiktaş Teknik Direktörü, bizim kendi oyunumuzu bırakacağımızı ve topu rakibe vererek skoru korumaya yönelik geri çekileceğimizi düşünerek (2-0 olmasına rağmen Nitekim öyle oldu) iki oyuncu birden degistirdi. Biz geri çekildik bjk nin bekleri çizgiye geldi, kanat oyuncuları Caner Lens 18 imizin icindeçevresinde cirit attı Ljajic iydi Güveniydi dahil Var a kadar iyice hırpalandık. Kendi oyununu bırakip bu kadar geri çekilirsen, rakibin bek oyuncularını kendi ortasahasi ile bizim çizgi arasında oynatirsan kötü son kaçınılmaz olur.
2)Malesef Ünal hoca ilk defa beni bu kadar endişelendirdi. Takım geri çekilmiş Beşiktaş golü atmış 2 3 4 geliyor. Sosa nin yerine Batuhan i oyuna sokarsan, diğer futbolcular ne dusunur. (İşler yolunda gitmiyor korkmaya başladım skoru koruyalım) Zaten ikinci yarı başımıza ne geldiyse bu düşünceden geldi.Birde üstüne top saklayan Nwakaeme yi çıkardın. Teslim olduk. Kalemizda sayısız pozisyon oldu.
Buyuk takımsan Şampiyon olmak istiyorsan skoru korumak için geri çekilip kontra gibi vb şeyleri aklından çıkaracaksın kendi oyununu kabul etireceksin.
Birde Mac esnasindan onde olsanda olmasanda Top tutma ve topa sahip olma açısından hem Abdülkadir hem de Nwakaeme sürekli oyunda olmalı. gerekirse bu futbolcuları forvet e al santrafor a al...En son Adem Köse tarafından düzenlendi; 19.12.2018, 01:28.TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR
Yorum
-
çok çok yazık oldu da...2 yarı bu kadar geri çekilmenin anlamı yoktu diyorum..orta sahaya hamle gelebilirdi topu tutamadık..tutacak adam batuhan olunca sonuçta böyle oluyor..
kadro kalitesi elbet önemli ama yedek kulubende iyi olmalı
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Son saniyede kaçan 2 puanı umarım sezon sonunda aramak zorunda kalmayız.İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok çok yazık oldu da...2 yarı bu kadar geri çekilmenin anlamı yoktu diyorum..orta sahaya hamle gelebilirdi topu tutamadık..tutacak adam batuhan olunca sonuçta böyle oluyor..
kadro kalitesi elbet önemli ama yedek kulubende iyi olmalı
Şu şikebahçe de olmasa neşemiz yerine gelmeyecek, 2-0 ve 2-2
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum