Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son 15 dakikayı izlememiştim şimdi baktım tekrar üzüldüm. ekuban baskıyı tek başına kırmış sürekli net pozisyonların eşiğinden dönmüşüz. bu kadar dağınık takıma üçüncü golü atacaksın, yoksa olmayan faullerle topu kalene zorla sokarlar.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yayıncı kuruluş da Rodallega'nın attığı golün 10-15 defa tekrarını gösterdi. Yalnız bu gösterim golün güzelliğinden değil, topu koluyla aldığının imasıyla gösterildi. Rakibin kasıtlı faullerinin tekrarlarını ise es geçti. Özete bile koymamışlar hiçbirini.
      bu da o yayıncı kuruluşun ne denli riyakar, yanlı ve pislik bir kuruluş olduğunu bize gösteriyor.. madem bu kuruluş katarlılara ait madem bizim sponsorumuz katarlılar bize taraf olsunlar ama olmaz hepsi birbirinden adi bunların.. trtspordan tut aspora kadar..

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu da o yayıncı kuruluşun ne denli riyakar, yanlı ve pislik bir kuruluş olduğunu bize gösteriyor.. madem bu kuruluş katarlılara ait madem bizim sponsorumuz katarlılar bize taraf olsunlar ama olmaz hepsi birbirinden adi bunların.. trtspordan tut aspora kadar..
        çalışanlar o.ç mesele o, katarlıların haberi yoktur ne olup bittiğinden
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• hastayım bu adama. son vuruş ustası. her hafta çakıyor

https://twitter.com/SKnal2/status/1074545959139467264

Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Fena trollemişler

Yorum

• Hakem olayina takilmiyorum nedense, Batuhan o topu atacakti. Atsaydi kimse benim gibi takilmayacakti.

Simdi gercekler; Sosa olmadan ne hala geldigimizi gördünüz degil mi? Üstelik de bu adamin son senesi, keza Pareria da öyle... Bu ikisi gitti mi dön basa, yine de siradan takimiz.

Yorum

• sosa 2 sene daha oynamalı bizde

yerine biri gelene kadar gitmemeli

pereira gibi olmasa da bir sağ bek de bulmalıyız. kamil iyi aslında ama sakatlanıyor

roda nın akıbeti belli değil

ama ne olursa olsun uğurcan,hüseyin,yusuf ve a.kadir 2-3 sene daha kalmalı bizde

bu takım bu sene olmasa seneye şampiyon olur

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hakem olayina takilmiyorum nedense, Batuhan o topu atacakti. Atsaydi kimse benim gibi takilmayacakti.

Simdi gercekler; Sosa olmadan ne hala geldigimizi gördünüz degil mi? Üstelik de bu adamin son senesi, keza Pareria da öyle... Bu ikisi gitti mi dön basa, yine de siradan takimiz.
                  Ikisinin de son senesi değil.
                  Seneye de sözleşmeleri devam ediyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hakem olayina takilmiyorum nedense, Batuhan o topu atacakti. Atsaydi kimse benim gibi takilmayacakti.

Sosa'nın kontratı 2020 Haziran ayında sona erecek.

Bunun dışında malzeme yetersizliğinden oyun olarak direkt futbola, mücadele gerektiren anlayışa yöneldik.

Halihazır Sosa sahada bulunduğunda %40'lık topla oynama süremiz, geçiş oyunumuz vs.. daha efektif oluyordu.

Onun çıkması ile birlikte top kullanma oranımız %25'e, rakip yarı alana geçme ümidimiz de sıfırlanmış oldu.

Ünal'ın 1.bölgede pas trafiğini etkin kullanacak organizasyon ve yerleşimi bol bol çalıştırmalı.

Öncelikle Liverpool'un Alison ve Van Dijk transferinde yaptığı gibi kaleci-sol bek-iki yönlü orta saha oyuncusu alınmalı.

Elbette bütçe ne kadar elverir muamma ama kelepir fiyatlara Ekuban muadilinde olduğu gibi kaliteli oyuncular bulabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ikisinin de son senesi değil.
                      Seneye de sözleşmeleri devam ediyor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sosa'nın kontratı 2020 Haziran ayında sona erecek.
                      Son senden kastim bu; bu seneyi bitmis sayiyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        VAR'ı keyfe keder kullanırsan hiçbir şeye müdahale etmeyebilirsin sonuçta bu mantık açısından bakarsak iş sadece keyfe bakıyor. Medel'in topla sıfır alakaydayken Abdülkadir'e uyguladığı bariz şarj için VAR'a bile gerek yok , tekrarına bakma ihtiyacı duymuyorum dönüyorum götümü VAR makinesine bak gördünmü keyfim böyle istiyor vermiyorum ne güzel dimi.

2. yarının 2.bölümünden sonra bjk'nin oyundan düşeceğini bjk'yle biraz alakası olan 12 yaşındaki çocuk bile bilirken tam da bu bölümde VAR sisteminin Adriano ve Caner'in atladığı kırmızılarda baya baya tesadüf olmalı. Yine Medel'in şarj uygulamada 2 yıldır vukuatlı olduğunu bilmeyen bile yokken Roda'yla beraber hareket ederken yine topla hiçbir bağ kurmadan Roda'yı bozacak şarjı uyguluyor buna da bir kılıf bulalım vermeyelim penaltıyı nasıl olsa olaya hep tarafsız gözle bakacağız diye kırım kırım kırılacağız.
                        VAR'ın keyfe keder kullanıldığı doğrudur ama VAR protokolünün yeteri kadar bilinmediğini düşünüyorum. Örneğin hâla Ankaragücü maçındaki Kucka'nın pozisyonunda niye VAR'a gidilmedi denilip duruluyor. Hatta Ağaoğlu da aynı hataya düştü. Faullerde VAR'a gidilme diye bir şey sözkonusu değil. Ha atak kesilmeden bir gol olduğunda, VAR hakemi öncesinde faul olduğunu düşünüyorsa oraya geri dönülebiliyor. Nitekim Ankaragücü'nün BJK'ye attığı gol bu şekilde iptal olmuştu.

Adriano olayı büyük fiyasko nasıl atlandığını anlamak mümkün değil. Caner'in ise doğrudan kırmızı kartlık bir pozisyonu yok. 2 ayrı sarı kartlık hareketi vardı. VAR'da sarı kartlara karışmadığından orada da mağdur olduk ama yapacak bir şey yok...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          VAR'ın keyfe keder kullanıldığı doğrudur ama VAR protokolünün yeteri kadar bilinmediğini düşünüyorum. Örneğin hâla Ankaragücü maçındaki Kucka'nın pozisyonunda niye VAR'a gidilmedi denilip duruluyor. Hatta Ağaoğlu da aynı hataya düştü. Faullerde VAR'a gidilme diye bir şey sözkonusu değil. Ha atak kesilmeden bir gol olduğunda, VAR hakemi öncesinde faul olduğunu düşünüyorsa oraya geri dönülebiliyor. Nitekim Ankaragücü'nün BJK'ye attığı gol bu şekilde iptal olmuştu.

Adriano olayı büyük fiyasko nasıl atlandığını anlamak mümkün değil. Caner'in ise doğrudan kırmızı kartlık bir pozisyonu yok. 2 ayrı sarı kartlık hareketi vardı. VAR'da sarı kartlara karışmadığından orada da mağdur olduk ama yapacak bir şey yok...
                          Sahadaki topçu bilmiyor taraftarın bilmemesi normal. Top taca çıkıyor benden çıkmadı VARa bak diyor topçu
                          ( ゚д゚)

Yorum

• VAR konusunda la liga da maç başlamadan önce video hakemin hangi pozisyonlara bakacağı yazılıyo.bizde de maç öncesi yazılırsa kafa karışıklığı gider de, geriye fesat hakemler kalır.bizim maçta ilk yarıda abdüşe de sert hareket vardı. Hakemler çok uyanık.var'a gitmicek pozisyonlarda doğramaya devam ediyor.
                            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• yeri değil ama şu Erzurum gibi takımlar defolup gitsinler artık,bize gelince topu yiyen elemanlar sahada 3 top yapamıyorlar,bize yatsınlar demiyorum kesinlikle ama insan bize oynadıklarını görmek istiyor.

Yorum

• Efsane gazozumuz bizden rakip diye bahsetmiş biz sahiden ne yaptık bu adama... bir uğur demirok kadar bile olamadı.. traBzonspor senin neyin oluyor ey Şenol...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X