Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ayı Ümit Özat'ı sevmem ama Şenol Güneş için söylediği İstanbul şenol hocayı bozmuş gözlemi doğru...

Yorum

• Takımın katledilmesinden çok oyuncuların,teknik ekibin,yönetimin ve başkanın dün akşamki katliama sessiz kalması kanıma dokunuyor.
      Hadi yüzde yüz penaltıya isyanınız yok
      Kardeşim sahada oyuncun dayak yiyor dayak.
      Ünal hoca sezon başında Sefa Akgün ile bi olay yaşadı devam eden süreçte Mustafa Akbaş'la sorun yaşadı ki
      Bu konularda tüm camia kendisini haklı buldu ve arkasında durdu.
      Ünal hoca,yönetim ve başkan bu oyunculara ceza verme noktasında bu kadar kararlıyken (her türlü haklarıdır)
      Sahada kendi oyuncularina dayak atanlara bu denli sessiz kalmak nedir.
      Yani Ünal hocanın dik duruşu sadece iki tane altyapı ürünü oyuncuya karşımı yoksa
      Yazık vallahi çok yazık.
      Atiba en önemli oyuncun sosa'yı sakatlamış hemde topsuz alanda tek bir itirazın yok.
      Trabzonspor kaptanı sahada bilerek sakatlanmış takım arkadaşlarından da çıt yok.
      Nedir bu arkadaş.
      Hadi kırmızıları da bilerek vermediler.
      Kardeşim hiçbirsey yapamazsan itiraz edersin oyunu sogutursun ettiğin itirazlar var odasını ve hakemi belki biraz etkilerdi de son dakikalarda o haksız fauller olmazdı ve golü yemezdik.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        7 dakika uzatma olayına nedense gereğinden fazla takılanlar olmuş. BJK'nin golündeki VAR incelemesi, Sosa ve Toure'nin sakatlıkları ve oyuncu değişiklikleri eklenince gayet makul bir süre. VAR'ın net olarak müdahale etmesi gereken tek pozisyon Adriano'ya çıkmayan kırmızı karttı. Onun haricinde Rodallega'ya yapılan şarja herkes kolay kolay penaltı vermez. Şahsen aleyhimize o şekilde bir penaltı verilmesini istemem. Diğer pozisyonlara zaten VAR bakmıyor...

Bu maçın etkisinden çıkıp bir an önce kupa maçına odaklanmak gerek. Son dakikada kaçan galibiyet herkesin ayarını bozmuş. Yalnız Kayseri ve Konya maçlarını son dakikada olmasa da son bölümde çözdüğümüzü unutmamak gerek. Dolayısıyla futbolun içerisinde bu tip dramatik sonuçlar var ne yazık ki. Zaten BJK'nin ilk golü bulduktan sonra ikinciyi bulacağını herkes az çok görebiliyordu. Ünal Hoca da bundan ders almıştır diye umuyoruz. Tabii ligin ilk yarısına geriye dönüp baktığımızda insan ister istemez Ankaragücü, Bursa ve bu maçta kaçan 6 puana yanıyor. Ve hatta buna Antalya maçının sonunda verilmeyen penaltıyla gelebilecek 2 puanı da eklersek toplamda 8 puan bugün bizi Başakşehir'le zirve ortağı yapmıştı. Geçen sezon ilk yarıyı 29 puanla bitirmiştik. Rize maçında bir kaza yaşamazsak yine aynı puanla ilk yarıyı bitirmemiz olası...
        VAR'ı keyfe keder kullanırsan hiçbir şeye müdahale etmeyebilirsin sonuçta bu mantık açısından bakarsak iş sadece keyfe bakıyor. Medel'in topla sıfır alakaydayken Abdülkadir'e uyguladığı bariz şarj için VAR'a bile gerek yok , tekrarına bakma ihtiyacı duymuyorum dönüyorum götümü VAR makinesine bak gördünmü keyfim böyle istiyor vermiyorum ne güzel dimi.

2. yarının 2.bölümünden sonra bjk'nin oyundan düşeceğini bjk'yle biraz alakası olan 12 yaşındaki çocuk bile bilirken tam da bu bölümde VAR sisteminin Adriano ve Caner'in atladığı kırmızılarda baya baya tesadüf olmalı. Yine Medel'in şarj uygulamada 2 yıldır vukuatlı olduğunu bilmeyen bile yokken Roda'yla beraber hareket ederken yine topla hiçbir bağ kurmadan Roda'yı bozacak şarjı uyguluyor buna da bir kılıf bulalım vermeyelim penaltıyı nasıl olsa olaya hep tarafsız gözle bakacağız diye kırım kırım kırılacağız.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Harika bir maçtı. Yaşattıkları heyecan için takımım ve hocasına teşekkür ederim.

Yorum

• Dün akşam bize yapılanlar bu ibnelerden birine yapılsaydı şuan futbolla ilgili en yetkilisinden bahçıvanına kadar bir tane adamı bile uyutmazlardı. Biz bağışıklık kazandığımız için vur ağzına al lokmasını sonra da başarı bekleyelim olacağız da falan.

Yorum

• 90+6 2-1 öndesin doldur boşaltdan gol yiyoruz hakem diyoruz sonra ben bunu kabul etmiyorum o golü yemeyeceksin o hatalı bu hatalı futbolcuların özelinde herkesin biraz da olsa hatası var Uğurcan boşa çıkıyor Toure gibi bir oyuncu Pektemek nasıl kafa vurduruyor onu da anlamış değilim ama bu maç için hakem en son konuşulacak konu hatayı kendinizde arayacağız.Takım Sosa'nın ayağına bakıyor Sosa bir çıktı oyun gitti iptal edilen gol sayılsa eminim yenilgiyi konuşuyorduk futbolcularımız biraz daha gayret göstermeli dikkat etmeli

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Harika bir maçtı. Yaşattıkları heyecan için takımım ve hocasına teşekkür ederim.
                Alper kardeşim helalin var hocanın ve takımın arkasında durmaya devam bu takım devre bir ön libero ve hava toplarını toplayacak bir defans oyuncusu alırsa ikinci yarı çok daha güzel şeyler konusacagimiza eminim bu takım bin ligde en kötü üçüncü olur...
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Sen şimdi haftaya Amiri'yi topla rakip arasına sürekli girişimlerde bulun diye ikna et, hadi ikna et bakalım ne cevap alıyorsun. Elin İran'lısı sana demez mi ben ayaklarımı elime alıp tesislere dönmek istemiyorum, nasıl olsa rakibe bir yaptırım da yok ne diye kendimi paralayayım öyle ya!

Olayın acı tarafına bakarmısın, ben şimdi işe gidiyorum, patron benim hakkımı göz göre göre gasbedip iş arkadaşlarıma paslayacak ben de aval aval izleyeceğim ve bu benim başıma sürekli gelecek.

Yorum

• Senin oyuncun haksız yere sarı kart yemiş cezalı duruma düşmüş
                    En önemli oyuncun sahada bilinçli bi şekilde sakatlanmış hatta o kadar bilinçliki yediği haltı anlayan atiba dakikalarca özür dilemiş adamdan
                    Belkide haftaya sosa yok
                    Tamam bu maç bitti önümüze bakalım takılmayalım
                    İyi de hakemin yaptığı şerefsizlik önümüzdeki haftayıda ilgilendiriyor.
                    Al buyur haftaya ligin en zor maçı bana göre
                    Zaten üretkenlik sıkıntısı çeken takımın elindeki en üretken oyunculardan iki tanesi belkide haftaya yok.
                    Her izlenen maça ligin son maçı gözüyle bakarsak olacağı bu
                    Yani bu maçta iyi oynadık tamam iyi de lig bittimi?
                    Haftaya Rize maçını kazanamazsak yada benzer bi hakem katliami yaşarsak hocanında,yönetimin de hatta hatta oyuncularında itirazlarını başka yerlerimle dinlerim artık.

Yorum

• Son 20 dk hariç gayet iyiydik. Takımda müthiş bir gelişme var, inş böyle devam ederiz.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Tek kelimeyle elimizden kaçırdık. 5-0 yeneceğimiz maçı 2-2 bitirdik.
                        Canları sağolsun.
                        Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
                        Kobra

Yorum

• 2. yarıda ki yanlış defansif taktiğimiz ile maçta 2 puan kaybettik rakibi boğmuş iken geri çekilip üzerimize gelmelerine müsade ettik.

Yorum

• Her ne kadar skora üzülsek de oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadelelerinden dolayı tebrik ederim.

Maçtan bahsedersek üstte de değindiğim gibi mücadele gücü yüksek fakat oyun kalitesi düşük bir maç oldu.ilk yarı bizim açımızdan gayet güzel geçti daha ne yaptığını bilen taraf biz idik ama yine de benim hayalimdeki oyun değildi.
                            Genel ortalama pas kalitemizin altında kaldık.Rakibin kanatlarını durdurmakta zorlandık.İkinci yarı oyuncu sakatlıkları,yorulup oyundan düşenler,sonradan girip yetersiz kalanlar fazla olunca skoru koruyamadık ve geçen yıl ki derbi maçlarımıza benzeyen bir oyun oldu biz kaçtık onlar kovaladı iki tarafta orta bir nokta da buluştu.

Oyunsal anlamda beklediğimi alamasam da mücadele olarak beklediğimi gördüm takım olma adına önemli mesafe katettiğimizi gördüm bunlar gelecek adına mutluluk verici.

Maçın skoru aslında herşeyi açıklıyor.Deplasmanda 2 gol atıp kazanamamışsan hücumsal olarak görevlerini yapmış defansif açıdan aynı şeyi başaramamışsın demektir.Orta sahamız yol geçen hanı gibiydi açıkcası onazi,sosa ve Yusuf dan o mevkiyi daha iyi doldurmalarını beklerdim.Hocanın da bahsettiği gibi idman eksikliği,sakatlıklar,hastalıklar bu durumda etkisi olmuştur muhakkak.

Birkaç bireysel performansa değinirsem stoperlerimiz güzel maç çıkardılar.Toure de iyidi,Hüseyin'de iyidi.Özellikle hüseyin ilk yarım saat mükemmeldi.Duran toptan gol atma şansı yakaladı,oyunun içine girip arkadaşlarına paslar attı.Geniş alanda yakalandığımızda lens gibi hızlı oyuncuların koşularına cevap verdi hiç sırıtmadı bir alkışı haketti.

Bu maçta beğendim bir diğer isim ise antony oldu.Bu kez oynadığı pozisyonun hakkını verdi.Doğru zamanda doğru pozisyonlar alıp sürpriz golcü görevini yerine getirdi.Attığı gol A kalite bir goldü olduğu yerde dururken o mesafeden topu o köşeye vurmak her babayiğidin harcı değil bir alkış da sana gelsin.

Uğurcan için birkaç kelime edersem yetenekli olduğu kesin, vidanın kafa vuruşunu öyle her kaleci çıkaramaz tecrübe eksikliğinden dolayı birkaç basit hatası oldu yan top da hatalıydı ama yan top zaten tüm kalecilerin korkulu rüyası liverpooldan gelmiş kaleci kariusu da gördük antony nin ayaklarına bıraktı topu.Benim Uğurcana yapacağım uyarı ayak dibi çok zayıf ofsayt diye verilmeyen gol ayaklarıyla kornere çelmesi gereken bir pozisyondu o konuya sürekli çalışmalı,metin Aktaş her idmanda en az bir saat ayak dibine şut çekme çalışması yaptırmalı ayrıca yine ayak reflekslerini geliştirecek ekstra idmanlar yapmalı.Dediğim gibi kaleye yakışıyor çok iyi yerlere gelecek inşallah.

Ünal hocanın dersine biraz daha iyi çalışması lazım.Rakip maç boyunca kanatları etkili kullandı ve buna bir çözüm üretemedik.Duran toplarda kafa vurdurmamalıyız dediğim iki oyuncu vardı vida ve pektemek ikiside vurdular.Ayrıca batuhan da bu seviyenin oyuncusu değil,yanlışta ısrar etmek daha büyük yanlıştır.Mesela bjk daki dorukhan öyle ahım şahım bir yeteneği yok ama fizik kalitesi çok yüksek bizi en çok zorlayan oyuncu idi bu tip oyunculardan onlarca var araştırıp bulmak çok zor değil batuhan zeki gibi oyuncuların yerlerine böyle oyuncular bulup koymalıyız o zaman kalitemiz daha da yükselir.

Son dört maçlık performansı baz alırsak alınan 10 puan güzel puan ve bu on puanı taçlandıracak olan şey rize maçını kazanmak.5 maç da 13 puan bizi hedefe taşıyacak güzel bir ortalamadır.Beş maçlık periyotlar olarak ligi değerlendirirsek 5 er maçlık periyotlarda elde edilen 10 ila 15 arası her puan zirve ortalamasıdır.

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lisans alamamanın kıyısından dönüp 4 maçta 10 puan ki bunların ikisi içeride fb ve bjk deplasmanı, bundan dolayı bile ben Ünal Hoca'ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Lisans dahi alamamanın eşiğinde bir kulüpte, kimsenin umudu olmadığı sezonda, en etkili iki oyuncunu (Bir çok teknik direktörün gitmesinde parmağı olan) kadro dışı bırak, senelerdir yenemediğin rakibini yen, 2 tane yeni genci şak diye kadroya monte et, takımda arkadaşlık ortamını mükemmel şekilde oluştur bir de bunları güzel futbol oynatarak yap... Bunlar kolay işler değil.

Neymiş Batuhan'ı almış da hoca değilmiş. Geçin efendim. Arkandayız hocam.
                              Ağzına sağlık hocam,olay ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Son 20 dk hariç gayet iyiydik. Takımda müthiş bir gelişme var, inş böyle devam ederiz.
                                Son 20 dakika rakip 8 kişi kalması gerekirken Meler ve adına sanına soktuğumunun VAR hakemi yüzünden 13 kişi oynadıar. Bunun bi de kankası var dı Abay'mıydı her ne boksa, 3 sene önce doğrama operasyonuna sonradan müdahil olmuştu, yaşıyorsa haftaya Rize maçına gönderirlerse şaşırmam. Sonra da gelişiyoruz, takım iyi topi oynayruk falan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X