Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gitti canım 2 puan.

82'de BJK 9 kişi kalmalıydı (Caner ve Adriano)

Batuhan, 1-2 iken sağ tarafa pası atamadığında kesin golü yiyeceğiz dedim.

Olcay'ı Batuhan yerine alıp, Yusuf'u Sosa'nın yerine monte etse daha iyi olmaz mıydı

Ekuban son saniyede golü atsa santra olmadan sevinecektik. O kadar mı kötü vurulur

0-2 öndeyken maçı veriyorsak kimseye kızma lüksümüz yok
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7 dakika uzatma olayına nedense gereğinden fazla takılanlar olmuş. BJK'nin golündeki VAR incelemesi, Sosa ve Toure'nin sakatlıkları ve oyuncu değişiklikleri eklenince gayet makul bir süre. VAR'ın net olarak müdahale etmesi gereken tek pozisyon Adriano'ya çıkmayan kırmızı karttı. Onun haricinde Rodallega'ya yapılan şarja herkes kolay kolay penaltı vermez. Şahsen aleyhimize o şekilde bir penaltı verilmesini istemem. Diğer pozisyonlara zaten VAR bakmıyor...

Bu maçın etkisinden çıkıp bir an önce kupa maçına odaklanmak gerek. Son dakikada kaçan galibiyet herkesin ayarını bozmuş. Yalnız Kayseri ve Konya maçlarını son dakikada olmasa da son bölümde çözdüğümüzü unutmamak gerek. Dolayısıyla futbolun içerisinde bu tip dramatik sonuçlar var ne yazık ki. Zaten BJK'nin ilk golü bulduktan sonra ikinciyi bulacağını herkes az çok görebiliyordu. Ünal Hoca da bundan ders almıştır diye umuyoruz. Tabii ligin ilk yarısına geriye dönüp baktığımızda insan ister istemez Ankaragücü, Bursa ve bu maçta kaçan 6 puana yanıyor. Ve hatta buna Antalya maçının sonunda verilmeyen penaltıyla gelebilecek 2 puanı da eklersek toplamda 8 puan bugün bizi Başakşehir'le zirve ortağı yapmıştı. Geçen sezon ilk yarıyı 29 puanla bitirmiştik. Rize maçında bir kaza yaşamazsak yine aynı puanla ilk yarıyı bitirmemiz olası...
      2. yarı için öngörüleriniz neler? İyi bir ön libero ile şampiyonluk mücadelesi verebilir miyiz? Ben hala takımın çok kırılgan olduğunu düşünüyorum. Bir de 2-9 arası takımlar puan ve güç olarak birbirine çok yakın sanki?

Düşüş yaşayan takım 10.luğa kadar düşebilir.

Yorum

• Şenol Güneş tuhaf açıklamalar yapıyor. Ve gittikçe gözümüzden düşüyor..

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şenol Güneş tuhaf açıklamalar yapıyor. Ve gittikçe gözümüzden düşüyor..
          Akyazı'ya isminin verilmesini hak etmiyor.
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Kupa şampiyonluğu ve şampiyonlar ligi hedefi bu güzel futbolla zor değil
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• 4 maç 3 puandan 4 maç 10 puana, ki 2 adet derbi var içinde.

Topu rakibe teslim etmek dışında fena maç değildi, ligin en iyi takımıyız.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Lisans alamamanın kıyısından dönüp 4 maçta 10 puan ki bunların ikisi içeride fb ve bjk deplasmanı, bundan dolayı bile ben Ünal Hoca'ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Lisans dahi alamamanın eşiğinde bir kulüpte, kimsenin umudu olmadığı sezonda, en etkili iki oyuncunu (Bir çok teknik direktörün gitmesinde parmağı olan) kadro dışı bırak, senelerdir yenemediğin rakibini yen, 2 tane yeni genci şak diye kadroya monte et, takımda arkadaşlık ortamını mükemmel şekilde oluştur bir de bunları güzel futbol oynatarak yap... Bunlar kolay işler değil.

Neymiş Batuhan'ı almış da hoca değilmiş. Geçin efendim. Arkandayız hocam.
                En son Gökhan Uzun tarafından düzenlendi; 17.12.2018, 08:16.
                Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                (Dozer) Cemil Usta
                Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. yarı için öngörüleriniz neler? İyi bir ön libero ile şampiyonluk mücadelesi verebilir miyiz? Ben hala takımın çok kırılgan olduğunu düşünüyorum. Bir de 2-9 arası takımlar puan ve güç olarak birbirine çok yakın sanki?

Düşüş yaşayan takım 10.luğa kadar düşebilir.
                  Şampiyonluk ihtimali ancak yukarıda bahsettiğim puan kayıpları olmasaydı mümkün olurdu. Fakat oyun kalitemizi biraz yükseltir ve ligin ilk yarısındaki gibi kolay puan kayıpları yapmazsak ikincilik hiç de sürpriz olmaz. BJK, GS'yi bir kenara bırakırsak oyunuyla bulunduğu yeri hak eden sadece Malatya'yı görüyorum. Kasımpaşa tamamen 2 oyuncuya endeksli o puanları topladı, Antalya da keza kadro kalitesinin çok üzerinde bir yerde bulunuyor. Konya ve Sivas son haftalarda biraz toparlanmış gibi gözükselerde zirve mücadelesi vereceklerini sanmıyorum.

Devre arası transfer politikamızı Onur, Burak ve Kucka'nın ve hatta giderse Olcay'ın durumları belirleyecek. Bu 4 oyuncunun yıllık maliyetleri 10 milyon euro ve bu sezonki verimleri tamamen hayal kırıklığı oldu. Bu oyuncuların alacakları bir taraftan sıkıştırırken, diğer taraftan da Milan'a borcumuz yüzünden Fifa'dan transfer yasağı uyarısı aldık. Yönetimin işi gerçekten zor.

Mevcut kadromuz 25 kişi. Bu 4 isimle birlikte muhtemelen şans bulması mümkün olmayan Semih de giderse kadromuz 20'ye düşebilir. Sezon başında zaten net bir stoper ihtiyacımız vardı. Mustafa Akbaş'ın gitmesiyle iyice elzem oldu. Yoksa Toure, Hüseyin ve Hosseini üçlüsünden biri sakat diğeri cezalı olsa savunmada Batuhan'ı izlemek durumunda kalabiliriz. Kucka giderse yine Onazi muadilinde bir orta saha bulmamız gerekiyor. Olcay'ın gitmesi durumunda ise kanat transferi yapılmasını beklemiyorum...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Göz göre göre 2 puanımız çalındı. Penaltıyı verme, 2 kırmızı kartı verme, uzatmalarda 2 tane uydurma faul ver eee daha ne kaldı ya? Yazıklar olsun VAR ' ınıza da size de Hugo ' nun penaltı pozisyonu nasıl VAR ' a takılmaz yahu nasıl?

Yorum

• En az 2 kırmızı kart.....

1 penaltı verilmemesine rağmen.....

Yendiği için değil bizimle berabere kalabildiği için çılgınlar gibi sevinen Beşiktaşlılar.....

Anlayın ne büyük takımız biz......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Her ne olursa olsun basaksehirle bile kalsak bize celme takarlar ..eskilerin yaptığı gibi hakemide yeneceksin
                        Tabiki batuhan gibi sığırlar ile değil.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Akyazı'ya isminin verilmesini hak etmiyor.
                          Zaten kendiside istememişti rte öyle istemisti

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Adına Efsane denilen ama asla O payeyi haketmeyen Beşiktaş Teknik Direktörünün Trabzonspor'u sıradan bir Anadolu takımı gibi gören açıklamalarını da taraftarımızın dikkatine sunuyorum....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Maçı bir kenara bırakıyorum ve sözde efsane Serdar Bali'nin kızının twitterda Trabzonspor camiasına yazdığı hakaretler hakkında ne düşündüğünüzü merak ediyorum.
                              Buna BMN den sert bir tepki vermeliyiz.
                              Yıllarca Trabzonspor camiasının adını kullanıp efsane diye ortada dolaşanlar bir cevap vermek zorundalar. (ki asla benim için efsane olmamıştır)
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Rakip takımın teknik direktörü İstanbul'un kirli havasından (!) olsa gerek ağır saçmalamış (Zaten söz konusu Trabzonspor olunca seviyor böyle abuklukları. Klimalar filan...). Sahadaki hakem, hakem olsaydı; takımı bu maçı 11 kişi zor tamamlardı. Henüz ilk dakikada Pereira-Lens mücadelesinde faul uydurdu. Rodallega'ya yapılan hareket, Türkiye Ligi standartlarında çok net penaltı. Gollerinden önce de faul yok.

Bu şartlar altında "O üzüldü, bu sevindi" hesabını Beşiktaşlılar yapsın. Bizimkiler de hakem kararlarına karşı susmaya devam etsin.

Artık Rize'yi yenmeye odaklanmalıyız.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X