Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Roda'nın golünün tekrarını izleyin. Roda direk ofsaytı düşünüp kendini çizgiye çekiyor.
    Buraktan farkı bu işte Sercanım
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yorumcu bir ara dedi ya Beşiktaş bi tık önde diye la dedim bu adamlar ne kadar yanlı ya
      Hata oranlarında bir adım önde dedi. Daha fazla hata yaptı anlamında.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yanlız vir pozisyonda adamı takip etmeyi bıraktı. Golü yiyorduk.
        15-20 dk daha idare etsin. 1-0 devam ederse biz sakinliği koruyup Yılan Ekubanı oyuna sokarız. Hızıyla gücüyle Necip falan dinlemez.
        ( ゚д゚)

Yorum

Yorumcu bir ara dedi ya Beşiktaş bi tık önde diye la dedim bu adamlar ne kadar yanlı ya
          Aynen yorumculuklari batsın İstanbul takımı yalakaları...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nwakaeme garip adam. Kağnı gibi yavaş ama teknik ve sakin. Topu saklayabiliyor. Sol kanatta tutup sağdan vuruyoruz. Sürekli bindirebilecek Novakin önünde böyle bir adam olması iyi bir şey. Brezilyada Maiconun önünde Elano oynuyordu önünü açsın diye. Nwakaeme bir iki güzel hareket yapsa kimse ağır diye söylenmez ama adam basit oynuyor inatla.
            Amiri yumrukları sıkılı bir şekilde bu atmosferde sağlıklı performans gösteremeyebilir. Oyuna göre ikinci yarıda yine Ekubani sokar hoca muhtemelen.
            Futbolun mucidi İngiliz liglerinde futbol basit oynanıyor keza Alman liglerinde de. Bizim gibi kalibresi düşük liglerde izleyici bu tarz oyunculardan farklı şeyler bekliyor, oyuncu da isteklere cevap vereyim derken sonra yanıp sönen bilmem ne yıldızına evriliyor.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk yarının başını gol yemeden atlattığımız gibi, ikinci yarı başını da aynı şekilde atlatmak gerekiyor. Takımda bazı temel sıkıntılar var. Uğurcan'ın heyecandan kaynaklı olsa gerek ki ciddi bir tedirginliği sözkonusu. Savunmadaki tandem uyumumuz iyi fakat Güven'e sürekli vurduruyoruz. Lens tehlikesinden dolayı Pereira yeteri kadar hücuma çıkmıyor. Buna karşılık orta alanda Yusuf'un yeteri kadar geriye yardım edememesi sebebiyle, BJK orta sahası çok rahat ceza sahamıza yaklaşıyor. Sosa her ne kadar müthiş bir asist yapsa da oyuna ağırlığını bir türlü koyamadı. Nwakaeme bu sefer maç içerisinde kaybolmadı ama basit pas hatalarıyla birlikte iki net pozisyonu cömertçe harcadı. İnşallah maç sonu bunları aramadan yüzümüz gülerek ayrılırız...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Biz golü atınca Reha Kapsal’ın sesi düştü.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Ben burda Abdüş’e sirk cambazı diyen adamım.
                  Lens’in dize gelen o pozisyonunu top oynayan bilir. Dizde o bölge öyle can yakar ki o açıdan bir çarpışma ile.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buraktan farkı bu işte Sercanım
                    Ben Roda'yı beğeniyorum. Burak daha iyi forvet olabilir fakat kesinlikle gerizekalı.

Benim dikkatimi çeken şeyler şunlar. Toure'ye çok ağır eleştiriler yönelttim ama yanında kim oynuyorsa ona alan tanıyor. Lider özellikli bir defans oyuncusu belli ki. Huseyni'ye de hatasız oyun sunuyordu hızıyla.

İkincisi Nweakame.

Biz mücadele eden takımız. Nweakame mücadelede var. Fakat ben o kanatta defansa fazla yardımcı olmayan ama çok etkili Neymar'ınsı birini istiyorum. Takım bunu tolere edebilir.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynen yorumculuklari batsın İstanbul takımı yalakaları...
                      Top bariz şekilde auta çıkıyor. Beşiktaşın korner beklentisi var

Yorum

• Caner ve Gökhan girdi.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Kasar caner ve gokhan giriyor

Yorum

• güven düşse penaltı verecekti.

Yorum

• vay amk
                              # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Helal be...
                                Trabzon bir sevda,