Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beşiktaş gerçek büyüklüğünü gösterip 3 çakar evimize yollar bizi
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efendiler maçın rüyasını gördüm

Ağır bir mağlubiyet geliyor. Kusura bakmayın rüyalarım çıkar.
      Ben de rüya gördüm. İkinci yarının ortalarında golü buluyoruz ama son dakikalarda yiyip 1-1'e razı oluyoruz.
      Rüyalarımız hayrolsun

Yorum

• Birçok kişi hala Trabzonspor'un şakası olmadığını ve gerçek manada estirmeye başladığını kavrayamadı. Bu akşamdan sonra tablo netleşecektir. Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alarak Trabzonspor ligin akışını değiştirecektir.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 12:48.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hayırlı uğurlu olsun kardeşim...

Bir yolunu bul izle ben Trabzon maçı için düğünü bile ertelerim
          Valla kardeşim digiturkwev tv yi açacam masaya koyacam telefonu yapacak bişey yok 😂😂
          Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Birçok kişi hala Trabzonspor'un şakası olmadığını ve gerçek manada estirmeye başladığını kavrayamadı. Bu akşamdan sonra tablo netleşecektir. Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alarak Trabzonspor ligin akışını değiştirecektir.
            yorumu destekliyorum, son dönemdeki çıkış geçmiş 7 sezondaki ite kaka giden bir çıkış değil, bu sefer çok farklıyız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            trabzonspor

Yorum

• 3 atarız 5 atarız 10 atarız değil olay. büyük takıma yakışır şekilde azimle hırsla özveriyle mücadeleni vereceksin. kaçmıcaksın görevden maçı alıp gelirsin. sen rehavete kapılırsan bir anda işler değişir. ayağını yere bas saldır......

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beşiktaş gerçek büyüklüğünü gösterip 3 çakar evimize yollar bizi
                totemmi yapıyosunz arkadaş bu nasıl bi msj ? hiçmi güveniniz yok kendinize ?? ne büyüklüğü ne beşiktaşı beşiktaş kim ya ? kim?

Yorum

• Maçı orta sahalar çözecek iki takımında defansı sorunlu iki takımında golcüleri gol atamıyor . Orta sahada istenen performanslar alınırsa biz avantajliyiz . Onların avantajı ise iç saha .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 1-4 geçti nedense içimden. Daha önce 2010daki süper kupa için skor bildirmiştim böyle. Tutmuştu.Forumda da yazmıştım. İnşallah bu sefer de çıkar.

Yorum

• Buarada anadolu yakasında toplanarak maç izleyeceğimiz bir organizasyon var mı

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1-4 geçti nedense içimden. Daha önce 2010daki süper kupa için skor bildirmiştim böyle. Tutmuştu.Forumda da yazmıştım. İnşallah bu sefer de çıkar.
                        Maçı 4-1 alırsak, ortalık fena karışır.

Öyle böyle değil yani...

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben de rüya gördüm. İkinci yarının ortalarında golü buluyoruz ama son dakikalarda yiyip 1-1'e razı oluyoruz.
                          Rüyalarımız hayrolsun

Ee bende rüya gördüm 2-0 kazanmıştık gölün tekini Rodallega atiyodu. Hatta abimle konuşuyorduk Rizeyi napip ne edip ilk yaridan 5leyip maci bitirmeliyiz diye Hayrolsun

Yorum

• Alalım da 3 olmuş 1 olmuş hiç önemli değil. 3 puan gelsin yeter.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçı 4-1 alırsak, ortalık fena karışır.

Öyle böyle değil yani...
                              İçimde nedense öyle bir his var süper kupa finalindeki gibi.

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İçimde nedense öyle bir his var süper kupa finalindeki gibi.
                                İnşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X