Arkadaş o mal, bu mal, şu bi boka yaramıyor, bu bi halta yaramıyor şu lafları bırakalım ya. Pozisyona giren biz, bjk'nin bölüm bölüm sadece 10 dakika maçı hükmettiği yerde sahayı ısıran bizim oyuncular.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
ben de acaba elle mi aldı dedim sevinmedim hiç.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan varya ofsayt sandım sevinemedim. Var mı benim gibi hiç sevinemeyen
Yorum
-
Alakası bile yok faul ile. Abdülkadir çok kolay düşüyor. Fakat efsane oynuyor o ayrı.İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedelin Abdülkadiri düşürdüğü pozisyon faul değil mi eğer faulse son adamdı kırmızı görmeliydiDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Şunu yazarken gol geldi[emoji23][emoji23] sakin olun beyler bırakın oyunculara kızmayı gayet akıllı oynuyoruz bırakın oynasın beceke,en kötü ihtimalle 70 den sonra çekeriz fişi.İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerşey gayet güzel.[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
var var çok net arkadan itiyor.İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakası bile yok faul ile. Abdülkadir çok kolay düşüyor. Fakat efsane oynuyor o ayrı.
Yorum
-
Hahahaha bende de oldu o. Annem diyor neden seviniyorsun. Anne ofsayt ya ofsayt dedimİlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan varya ofsayt sandım sevinemedim. Var mı benim gibi hiç sevinemeyen
Yorum
-
attuuuuk laaaaNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
bir golle kacirdikİlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarıyı 2-0 önde kapatırız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum