Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş o mal, bu mal, şu bi boka yaramıyor, bu bi halta yaramıyor şu lafları bırakalım ya. Pozisyona giren biz, bjk'nin bölüm bölüm sadece 10 dakika maçı hükmettiği yerde sahayı ısıran bizim oyuncular.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 7 numarali formasiyla HUGOOOOO
      Bordo-Mavi

Yorum

• SOSA cok buyuk topcu .
        10 yılda bir turk takımlarının birine boyle şanslar doğar . Takımı satsan alamayacagın topculardır bunlar .
        Bu sefer bize denk geldi .
        61

Yorum

• goooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll Hugoooo

Biliyorum Gec oldu ama anca oturdum pc ye. Bu arada Hugo seviyormuş baya Bjk'yi
          13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lan varya ofsayt sandım sevinemedim. Var mı benim gibi hiç sevinemeyen
            ben de acaba elle mi aldı dedim sevinmedim hiç.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Medelin Abdülkadiri düşürdüğü pozisyon faul değil mi eğer faulse son adamdı kırmızı görmeliydi
              Alakası bile yok faul ile. Abdülkadir çok kolay düşüyor. Fakat efsane oynuyor o ayrı.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herşey gayet güzel.[emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Şunu yazarken gol geldi[emoji23][emoji23] sakin olun beyler bırakın oyunculara kızmayı gayet akıllı oynuyoruz bırakın oynasın beceke,en kötü ihtimalle 70 den sonra çekeriz fişi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bugün onazi de çok iyi oynuyor nazar değmesin orta sahada her topa bastı. Oyun kurmada da çok sırıtmadı.

ooh be.. BJK yorulacaktı zaten ikinci yarı çok iyi oldu 10-15 dk oyunu tutabilirsek maçı alırız

Yorum

• Bu arada o pası atan sosa kadar o sogukkanlılıkla yuksekten gelen topla kaleciyi çalımlayan Hugo yada bir 10 puan rica edicigim)
                    13 Vitor Hugo

Yorum

Alakası bile yok faul ile. Abdülkadir çok kolay düşüyor. Fakat efsane oynuyor o ayrı.
                      var var çok net arkadan itiyor.

Yorum

• Roda borcun var geçen seneden böyle devam koçç
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Lan varya ofsayt sandım sevinemedim. Var mı benim gibi hiç sevinemeyen
                          Hahahaha bende de oldu o. Annem diyor neden seviniyorsun. Anne ofsayt ya ofsayt dedim

Yorum

• attuuuuk laaaa
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Rahmi Akkurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilk yarıyı 2-0 önde kapatırız
                              bir golle kacirdik

Yorum

• Nwakame ah o gol olsa ne güzel olurdu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X