Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Albayrak Erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    renktaslar benim tv de sorunlar var bilgisayardan maca bakmak istiyorum güzel bir link verin bana lütfen özelden yazabilirsiniz

Açılmazsa 16'yı 17 yaparsan açılır

Yorum

• iki ön libero ile oynayacaklar. bizden çekiniyorlar belli. sakin oynamalıyız. kadro karşılaştırmasına göre üstünüz takım oyununu oynarsak rahat kazanırız.
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak birolkarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        https://www.milanobettv16.com

açılmazsa 16'yı 17 yaparsan açılır
        cok sag olun renktaslarim tsk ederim hepinize
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Cüneyt Çakır var hakemi. Ne düşünüyorsunuz?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• zor maç olacak. ben kadro yapımızın deplasmanda büyük maç atmosferini kaldırabileceğini sanmıyorum. 3 maçlık seriyle üzerini örttüğümüz kırılganlıklarımızın ortaya çıkmayacağı, takım halinde ayakta kalıp sonuca ulaşabileceğimiz bir maç olmasını diliyorum. inşallah kazanırız ama beraberlik de bizim açımızdan iyi sonuç olur.

takımımıza başarılar.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• hatalı gol yeriz ,bjk yi diriltiriz...hangi dönüm maçını kazandikki, benim ölçüm fb maçının son 10 dakikasidir..

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hatalı gol yeriz ,bjk yi diriltiriz...hangi dönüm maçını kazandikki, benim ölçüm fb maçının son 10 dakikasidir..
                Bu senenin hataların düzeltildiği sene olduğunu düşünüyorum.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Beşiktaşın tamamen şişirme toplarla kanatlara doğru oynayacağını düşünüyorum. Bence kötü kadro çıkarmış kendi evinde oynayacağı bir maçı düşününce. Beni kovun diyor finali de trabzonla yapma niyetinde herhalde
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• sasirtirlarmi bizi?

rahat bir galibiyet falan...

Yorum

• İlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu senenin hataların düzeltildiği sene olduğunu düşünüyorum.

inşallah dediğin gibi olur.

Yorum

• Penaltı kazanırsak Sosa kullanmalı bence. Sizce?

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak mkmoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hatalı gol yeriz ,bjk yi diriltiriz...hangi dönüm maçını kazandikki, benim ölçüm fb maçının son 10 dakikasidir..
                          senin ölçünü geçmeleri düşünülemez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          trabzonspor

Yorum

• abduşa çok güveniyorum. hücumumuzun %70i onun ayağında. çünkü tahminim medel sosa ya yapışacak. sadece abduşun bulacağı ataklar önemli karşısında dorukhan olacak büyük ihtimal. pereira ile parçalayabiliriz orayı 17 defansta olmayacağı için dorukhanı baskılarız. adriano olursa da daha iyi olur hücuma çıkamaz.
                            yusuf deplasmanda biraz sıkıntılı ama inşallah o da etkili olur. rodadan gol bekliyorum bu aralar etkisiz olsa bile.
                            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 18:21.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Nwakame umarım iyi oynar Q7 değil de ben Lens'den çekiniyorum adam bize karşı hep iyi oynuyor

Yorum

• Yenilmeyelim yeter. Beraberlik bizim için çok iyi olur. Beşiktaş önde oynayacağı için Wakayeme'nin maçı olur diyorum bende
                                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X