iki ön libero ile oynayacaklar. bizden çekiniyorlar belli. sakin oynamalıyız. kadro karşılaştırmasına göre üstünüz takım oyununu oynarsak rahat kazanırız.
zor maç olacak. ben kadro yapımızın deplasmanda büyük maç atmosferini kaldırabileceğini sanmıyorum. 3 maçlık seriyle üzerini örttüğümüz kırılganlıklarımızın ortaya çıkmayacağı, takım halinde ayakta kalıp sonuca ulaşabileceğimiz bir maç olmasını diliyorum. inşallah kazanırız ama beraberlik de bizim açımızdan iyi sonuç olur.
takımımıza başarılar.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Beşiktaşın tamamen şişirme toplarla kanatlara doğru oynayacağını düşünüyorum. Bence kötü kadro çıkarmış kendi evinde oynayacağı bir maçı düşününce. Beni kovun diyor finali de trabzonla yapma niyetinde herhalde
abduşa çok güveniyorum. hücumumuzun %70i onun ayağında. çünkü tahminim medel sosa ya yapışacak. sadece abduşun bulacağı ataklar önemli karşısında dorukhan olacak büyük ihtimal. pereira ile parçalayabiliriz orayı 17 defansta olmayacağı için dorukhanı baskılarız. adriano olursa da daha iyi olur hücuma çıkamaz.
yusuf deplasmanda biraz sıkıntılı ama inşallah o da etkili olur. rodadan gol bekliyorum bu aralar etkisiz olsa bile.
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 18:21.
Yorum