Beşiktaş gerçek büyüklüğünü gösterip 3 çakar evimize yollar bizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ben de rüya gördüm. İkinci yarının ortalarında golü buluyoruz ama son dakikalarda yiyip 1-1'e razı oluyoruz.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfendiler maçın rüyasını gördüm
Ağır bir mağlubiyet geliyor. Kusura bakmayın rüyalarım çıkar.
Rüyalarımız hayrolsun
Yorum
-
Birçok kişi hala Trabzonspor'un şakası olmadığını ve gerçek manada estirmeye başladığını kavrayamadı. Bu akşamdan sonra tablo netleşecektir. Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alarak Trabzonspor ligin akışını değiştirecektir.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.12.2018, 12:48.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Valla kardeşim digiturkwev tv yi açacam masaya koyacam telefonu yapacak bişey yok 😂😂İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı uğurlu olsun kardeşim...
Bir yolunu bul izle ben Trabzon maçı için düğünü bile ertelerim
Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
-
yorumu destekliyorum, son dönemdeki çıkış geçmiş 7 sezondaki ite kaka giden bir çıkış değil, bu sefer çok farklıyızİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirçok kişi hala Trabzonspor'un şakası olmadığını ve gerçek manada estirmeye başladığını kavrayamadı. Bu akşamdan sonra tablo netleşecektir. Önümüzdeki 3 maçtan 9 puan alarak Trabzonspor ligin akışını değiştirecektir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
totemmi yapıyosunz arkadaş bu nasıl bi msj ? hiçmi güveniniz yok kendinize ?? ne büyüklüğü ne beşiktaşı beşiktaş kim ya ? kim?İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş gerçek büyüklüğünü gösterip 3 çakar evimize yollar bizi
Yorum
-
Maçı orta sahalar çözecek iki takımında defansı sorunlu iki takımında golcüleri gol atamıyor . Orta sahada istenen performanslar alınırsa biz avantajliyiz . Onların avantajı ise iç saha .
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiÖnce TRABZONSPOR
Yorum
-
Maçı 4-1 alırsak, ortalık fena karışır.İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-4 geçti nedense içimden. Daha önce 2010daki süper kupa için skor bildirmiştim böyle. Tutmuştu.Forumda da yazmıştım. İnşallah bu sefer de çıkar.
Öyle böyle değil yani...
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de rüya gördüm. İkinci yarının ortalarında golü buluyoruz ama son dakikalarda yiyip 1-1'e razı oluyoruz.
Rüyalarımız hayrolsun
Ee bende rüya gördüm
2-0 kazanmıştık gölün tekini Rodallega atiyodu. Hatta abimle konuşuyorduk Rizeyi napip ne edip ilk yaridan 5leyip maci bitirmeliyiz diye
Hayrolsun
Yorum
-
İçimde nedense öyle bir his var süper kupa finalindeki gibi.İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçı 4-1 alırsak, ortalık fena karışır.
Öyle böyle değil yani...
Yorum
-
İnşallah.İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimde nedense öyle bir his var süper kupa finalindeki gibi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum