Ya su kargaları yenelim baska birsey istemiyorum (devre arasina kadar)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Peki istanbul taraftarları kasımpaşa ile oynarken bu hafta derbi var diyorlar mıİlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç derbi değil
Hiçbir istanbul taraftarı derbi demiyor.
Bu ezikliği üzerimizden atalım artık rica ediyorum
, derbinin sözlükteki tanımı umrunda değil kimsenin. Bu ülkede büyük maçlar, ezeli rekabetler derbidir. Dolayısıyla bu maç da derbi maçtır.
Aynı şekilde bjk lilerin ne dediği de umrumuzda olmamalı, bunun eziklikle falan alakası yok yani
En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 14.12.2018, 04:34.
Yorum
-
Beni korkutan tüm unsurlar lehimize dönmüş vaziyette erken bir gol bulup tribünlerin tepki göstermesini sağlayabilirsek maç bizim açımızdan çok rahat geçecek. Yıllardır canımızın yandığı taktiği artık lehe dönüştürme vakti. Akıllı olursak sezonun en rahat maçını oynarız."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Hedefimizin bu sene ligi en kötü ilk 4 icinde bitirmek olduguna kendinizi gercekten inandirirsaniz, kimse mac sonunda hocaya ve futbolculara gereksiz yüklenmez.
Karsimizdaki takim ne olursa olsun, Türkiye liginin son 4 yilinin en iyisi.
Bu sene sampiyonluk treni kacti.
Bu saatten sonra onu Basaksehirden kimsenin alacağını da sanmiyorum.
Ne kadar iyi takim olma sinyalleri versek de golculerimiz formsuz.
Rodallega veya Nwakaeme bu mac bulduğunu atamazsa, isler bizim acimizdan sıkıntılı olur.
Her macta Sosa, Onazi, Novak ve Yusuf'tan skor bekler hala geldik.
Kimse kesin kazaniriz gibi laflar etmesin.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Kargaların bize baskılı bir oyun oynayarak maça başlayacaklarını sanmıyorum. Keza, fena çuvallarlar...İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat mac olacağını düşünmüyorum ancak ilk yarim saatte Bjk baskisina karsilik verebilirsek ve sacmasapan bir gol yemezsek mac bize daha yakin gibi hissediyorum.
Yeter ki futbolcular da maçı kazanacağımıza bizim kadar inansın.
Nwakaeme artık etkisini göstermeli.
2 - 3 maçtır taraftarin geneline kendini cok beğendiremedi ama o sahada olduğu zaman, oyunu daha cok rakip sahaya yıkıyoruz.
Bizim Nwakaeme cok takim oyuncusu çıktı Enes kardeşim [emoji2]
Az bencil olmali bu maç.
Bu maçı bizim lehimize cevirecek en onemli futbolcu Nwakaeme.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence, çekinerek, sürekli ayağa, garanti oynayarak başlarla maça...
İlk dakikalarda saldıran tarafın biz olacağımızı düşünüyorum...
Son yıllarda en çok merakla beklediğim maçlarsan biri bu maç, herşeye gebe...
Tekrar yazayım...
0-2Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Dünkü Beşiktaş gelecekse sahaya çıkmamıza bile gerek yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum