Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar, adım gibi eminim bu lig herşeye gebe ama Trabzonspor da herşeye gebe...

Daha durun, 'Ünal Karaman İstifa Etmeli mi' başlığı açılacak...

O yüzden sakin kalmakta fayda var...

Anlıyorum tez canlıyız ama, bekleyelim...
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• BU MAÇ FIRSAT MAÇIDIR. kaZANIRSAK ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOL AÇILIR. KAYBEDERSEK DE TAKIM İYİ YOLDA ISRAR EDİLİR AMA BU MAÇ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ. hEDEFİ BELİRLEYECEK OLAN MAÇ İŞTE BU.

BANA GÖRE İLK 3 BAŞARI 4. LÜK İSE NORMAL SONUÇ OLUR. AŞAĞISI BAŞARISIZ BİR SEZON DEMEKTİR.
      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mac bileti ne zaman satışa cikiyor ?

Birde orduspor ve TRABZONSPOR passoligim var ikisininde süresi bitti hangisi ile bilet almam kolay olur ?

Sadece bordo mavi .
        Ordulu musun renktaş?

Yorum

• Kazanmak kaybetmek tabii ki önemli.
          Ama asıl önemli olan rakibe topu vermeden kendi oyununu kabul ettirmek.
          Eğer bunu başarırsak gerisi uzun vadede gelir.
          Şampiyonluk vs...

Yorum

• İlk olarak yasinylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ordulu musun renktaş?
            Evet . Ben şundan sormuştum bizim tarafin bileti hemen bitiyor belki sekiztaş tarafından bilet bulurum diye.

Sadece bordo mavi .
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak tanjugunduz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet . Ben şundan sormuştum bizim tarafin bileti hemen bitiyor belki sekiztaş tarafından bilet bulurum diye.

Sadece bordo mavi .
              O açıdan Ordu Pasolig'i daha mantıklı tabi.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Pazartesi oynanacak Şikebahçe maçının bile biletleri satışa çıktı bizimki hala yok
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ligtv de böyle bi haber var ama passonun sitesinde bu maç yok henüz..birde misafir hangi kategori oluyor.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında 16 Aralık Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçının biletleri satışa sunuldu.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada, müsabaka için belirlenen bilet fiyatlarının 125 ile bin lira aralığında olduğu aktarıldı.

Trabzonspor maçının kategorilere göre bilet fiyatları şöyle:

Kategori 1: 335 lira

Kategori 2: 305 lira

Kategori 3: 275 lira

Kategori 4: 245 lira

Kategori 5: 215 lira

Kategori 6: 185 lira

Kategori 7: 135 lira

Kategori 8: 125 lira

VIP: 800 lira

1903 A-E Blok: 800 lira

1903 B-D Blok: 850 lira

1903 C Blok: Bin lira

Yorum

• Başakşehir Nisan ayında şampiyonluğunu ilan eder.

Yorum

• Biz önümüzdeki 3 maçı alalım , Başakşehirle aramızdaki fark maksimum 4 olacak ve lig yeniden şekillenecek, aha buraya yazıyorum, yeter ki 3 maçı da alalım..
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Akşam idmanına Sosa , Abdülkadir, Onazi katılmamış.

Yine zorlama şekilde bjk maçında oynarlar inşallah.
                        .

Yorum

• Sakatlık durumları henüz tam belli değil sanırım. Hoca mr dan falan bahsetti. Netleşmiş bir şey yok. Ama geçen hafta söylediğimiz şeyin gerçekleşmiş olması üzücü ki zaten malumun da ilanıydı. Oyuncuları uzun vadede kaybetmeyi göze alamayız. Hoca belki 60-65 dk civarı daha dengeli bir oyun açısından Olcay ile başlayabilir maça. Hatta şöyle bir şey de olabilir

Uğurcan
                          Joao Hüseyin hosseini novak
                          Olcay Toure amiri
                          Yusuf
                          Hugo ekuban.

Tabi bu sistem ancak oyalamaya yarar ileride baskı kuramayız. Böyle bir sistem ile maça çıkacağına ihtimal vermiyorum da yazmış olalım. Hocanın aklında olan şey muhtemelen kazasız belasız şu iki haftayı atlatalım zaten arada iyileşir herkes düşüncesi. İnşallah dediği gibi olur da tam kadro devam edebiliriz mücadeleye.
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Maçı büyütüp baskı oluşturmayın arkadaşlar daha 16. hafta. Bu derenin altından çok sular akar. 3 ihtimalli maç herşeye hazırlıklı olun. Başakşehirin puanını gözönüne alırsak kolay maç olmayacak.
                            Beklentimiz 3 haftadır olduğu gibi güzel futbol. Yenilsek bile yusuf yusuf etsinler istiyoruz, stadyum gerilsin istiyoruz. Kazanmak isteyen ısıran takım istiyoruz sonuç ne olur bekleyip göreceğiz.
                            trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              BU MAÇ FIRSAT MAÇIDIR. kaZANIRSAK ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOL AÇILIR. KAYBEDERSEK DE TAKIM İYİ YOLDA ISRAR EDİLİR AMA BU MAÇ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ. hEDEFİ BELİRLEYECEK OLAN MAÇ İŞTE BU.

BANA GÖRE İLK 3 BAŞARI 4. LÜK İSE NORMAL SONUÇ OLUR. AŞAĞISI BAŞARISIZ BİR SEZON DEMEKTİR.
                              Son 7 yil da ilk 4 de girmeyi basaramadigimiz icin ilk 4 dahi basari bence
                              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sakatlık durumları henüz tam belli değil sanırım. Hoca mr dan falan bahsetti. Netleşmiş bir şey yok. Ama geçen hafta söylediğimiz şeyin gerçekleşmiş olması üzücü ki zaten malumun da ilanıydı. Oyuncuları uzun vadede kaybetmeyi göze alamayız. Hoca belki 60-65 dk civarı daha dengeli bir oyun açısından Olcay ile başlayabilir maça. Hatta şöyle bir şey de olabilir

Uğurcan
                                Joao Hüseyin hosseini novak
                                Olcay Toure amiri
                                Yusuf
                                Hugo ekuban.

Tabi bu sistem ancak oyalamaya yarar ileride baskı kuramayız. Böyle bir sistem ile maça çıkacağına ihtimal vermiyorum da yazmış olalım. Hocanın aklında olan şey muhtemelen kazasız belasız şu iki haftayı atlatalım zaten arada iyileşir herkes düşüncesi. İnşallah dediği gibi olur da tam kadro devam edebiliriz mücadeleye.
                                30. dk aynı hoca istifaya davet edilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X