Abi lutfen umutlu olmayin modu bozmayin rahat olsak bile belli etmeyelim yoksa kotu oluyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 16. Hafta | Beşiktaş 2 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bizdeyken de aynısını yapıyordu hafta içi kupada, hafta sonu da ligde yeniliyorduk.İlk olarak tRaiNer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRakibin teknik direktörü Avrupa'dan ziyade lige daha çok önem verdiğini defaatle dile getirdi.
Onun için full konsantre bu maçı odaklanacaklardır.
İstikrarı koruyarak oynarsak maç lehimize sonuçlanacaktır.
Yorum
-
Bu maçı alırsak süper olur fırtına daha sert eser kaybedersek konya maçını aldığımız için bu ligde diğer maçlarla telafi edebiliriz. Asıl önemli olan o diğer maçlar zaten kaybettiğimiz o puanlar bunun göstergesi.
Oyandığımız oyuna devam edersek bjk için sorun olacaktır bu noktada kara kara düşünmesi gereken bjk dir. Biz zaten bir kaç yıldır çok şey yaşadık, ümitlerimiz hayallerimiz kaç kere yerle yeksan oldu. Yeterki karakterimizle oynayalım bu zaten gerekli yerlere gerekli mesajları verecektir.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
beraberliğe üzülmemNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
basaksehir şu ligde olmasa ne guzel sampiyonluk mucadelesinde 5-6 takimin olacagi lig olacakti herkes herkesi yenebiliyor bu ligde bir basaksehir öne gecince yemiyor gol, gicık oluyorum onlara, oynadiklari futbola, taraftarsiz oluşlarina
bjk son iki mactaki kadrosunda defansta neciple orta sahalarinda dorukhan ile forvet bölgesinde mustafa ve güven ile kadro olarak bizim uzerimizde degil bir medel var her yere yetişen
Yorum
-
Beraberlik bana uyar.He yenersekte kaymaklı kadayıf olur.
Hiç favoriyiz falan durumuna girmeyelim.Oyuncular aynı ciddiyete devam etsinler inşallah.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Başak gs berabere bitmeli fakat başak yener görünen, bir müdahale gelebilir dışarıdanİlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegalatasaray puan kaybetti. Haftaya başakşehir-gs ve bjk-trabzon maçları. inşallah gs ve biz yeneriz yukarsı karışır.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum