Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15. Hafta | Trabzonspor 3 - 0 Atiker Konyaspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam ben burada inanmadığım hiç bir şeyi yazmadım,hani birileri gibi ters çıkışlar yapayım,popüler olayım tarzı bir insan asla değilim,Allah da biliyor kalbimi.
    Önce Trabzonspor'a,sonra da benimle aynı kaderi,sevinci ve hüznü paylaşan taraftarımıza olan saygımdan dolayı da inanmadığım hiç bir şeyi dile getirmedim.
    Asla art niyetim yok,Ünal Karaman'ın getirilişi,torpiline ilk başta karşı çıktığım için de içim rahat yani.

Ersun Yanal zamanında çok iyi maçlar çıkardık,gs maçı,deplasmanda fb maçı ve bence Bjk maçı ki futbolumuzun zirve noktasıydı.

Osman Özköylü ile Ünal Karaman'ın kariyerini al,karşılaştır,yaptıklarını,tecrübelerini ve en önemlisi de oynattıkları futbolu kıyasla.
    Mesela Osman Özköylü asla hafta içinde yeterli olarak hazırlanmamış,Sosa,Abdülkadir ve Yusuf gibi teknik üç adamı Konyaspor gibi diri bir takımın önüne atmazdı,5 futbolcuyu onlar istedi diye tam hazır olmadan oynatmazdı.

Bunlar ciddi konular ama insanlar önemsemiyor,hatta iyi bir şeymiş gibi anlatıyor.
    Osman Özköylü ile Ünal Karaman ayrı dünyalar.

Birinde emek var,akıl ve taktik var.Futbolcunun emek ve heyecanının yetmediği yerde taktik zeka ile futbolcuya yardım var.
    Diğerinde torpil,ya herru ya merru var,futbolcunun heyecanı ve kazanma isteğini sömüren bir oyun var.

Bugün Jahovic o gollerden birini atsa,takımın enerjisi çökse ne yapacaktı,hangi oyun ve taktik ile maçı alacaktı Ünal Karaman?
    Aynısı Malatya maçında olmadı mı?
    Böyle bir oyun ile şampiyon olabilir misin?Olursun geçen yıl gs'nin olduğu gibi belki.
    iyi de atsaydı ile olsaydı malatya maçında roda o golü atsa biz 5 atacaktık rakibe

atsaydılar olmuyor ne yazıkki.

konya iyi ya da kötü futbol tarzıyla büyük takımlara kök söktüren fena da olmayan bir takım

gayet rahat oynayıp yendik. penaltı olmasaydı yenemezdik diyemeyiz. o zaman geçen hafta faul olmasaydı golü atamazdık deyip bunu uzatır d auzatırız

ben her zaman oyuna bakarım. pas alışverişi, topsuz alanlara koşu yapıp top alma, takım halinde anlık şok presler, adam eksilten oyuncular, çıkan bekler hepsi mevcut oyunumuzda var

ha dersen ki rakpler bu sene berbat ve biz bu berbat rakipler arasında iyi duruyoruz anlarım.

ersunun oyun anlayışı hücum idi ama bu her güzel futbolla olmuyor

10-11 takımını kurduğu zaman da hatırlıyorum güzel oyun yok idi. o takıma güzel oyunu oynatan şenol hoca idi

fb şampiyonluğu ise tamamen iyi takım iyi oyuncularla ve var sız sezonda yaşandı.

var lı fb yi görüyoruz.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyi de atsaydı ile olsaydı malatya maçında roda o golü atsa biz 5 atacaktık rakibe

atsaydılar olmuyor ne yazıkki.

konya iyi ya da kötü futbol tarzıyla büyük takımlara kök söktüren fena da olmayan bir takım

gayet rahat oynayıp yendik. penaltı olmasaydı yenemezdik diyemeyiz. o zaman geçen hafta faul olmasaydı golü atamazdık deyip bunu uzatır d auzatırız

ben her zaman oyuna bakarım. pas alışverişi, topsuz alanlara koşu yapıp top alma, takım halinde anlık şok presler, adam eksilten oyuncular, çıkan bekler hepsi mevcut oyunumuzda var

ha dersen ki rakpler bu sene berbat ve biz bu berbat rakipler arasında iyi duruyoruz anlarım.

ersunun oyun anlayışı hücum idi ama bu her güzel futbolla olmuyor

10-11 takımını kurduğu zaman da hatırlıyorum güzel oyun yok idi. o takıma güzel oyunu oynatan şenol hoca idi

fb şampiyonluğu ise tamamen iyi takım iyi oyuncularla ve var sız sezonda yaşandı.

var lı fb yi görüyoruz.
      Atsaydı manasında söylemiyorum giyotin gibi oyun oynuyoruz diyorum,rakipler atar ve orta sahada direnç gösterirse onu alıyor.
      Bugün Konya'nın maç önü ne yapacağını az çok biliyorduk,bu AK'nin imzası bir oyun ve buna rağmen adam kafasındaki planı sahaya yansıtıp,istediği pozisyonları buldu,Jahoviç kaçırdı.

Peki sen bu maçta Ünal Karaman'ın neyi amaçladığını ve hangi oyun planı ile rakibi zorladığını düşünüyorsun?
      Sosa'nın kişisel etkisi olmasa ne yapabilir?
      Veya Sosa bugün Konyaspor'da olsa ne yapardı?
      • Memento mori

Yorum

• Birazdan macin tekrari bein de olacak tekrarini sakin kafayla izlemek isteyenler kacirmasin

Yorum

Atsaydı manasında söylemiyorum giyotin gibi oyun oynuyoruz diyorum,rakipler atar ve orta sahada direnç gösterirse onu alıyor.
          Bugün Konya'nın maç önü ne yapacağını az çok biliyorduk,bu AK'nin imzası bir oyun ve buna rağmen adam kafasındaki planı sahaya yansıtıp,istediği pozisyonları buldu,Jahoviç kaçırdı.

Peki sen bu maçta Ünal Karaman'ın neyi amaçladığını ve hangi oyun planı ile rakibi zorladığını düşünüyorsun?
          Sosa'nın kişisel etkisi olmasa ne yapabilir?
          Veya Sosa bugün Konyaspor'da olsa ne yapardı?
          Ama sosa bizde işte

a.kadir de öyle

bazı oyuncular fark yaratır

Yorum

Ama sosa bizde işte

a.kadir de öyle

bazı oyuncular fark yaratır
            Hocam ben de bunu anlatıyorum işte kaç zamandır,kadro kalitesi bu sezon şampiyon olabilirsiniz diye bas bas bağırıyor,buna taktik zeka ve TD farkı katabilirdik rakipler bu kadar patates olmuşken,Avrupa da yok.

Ama 52 yaşında stajer yetiştiriyoruz,ne diyelim,kolay gelsin.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ünal Karaman ligin en iyi topunu oynatıyor şu an hem de şu takıma. Pas mesafeleri ne kadar kısaldı farkındamısınız , Yusuf , Hugo filan hala çok top eziyor ver kaçlarda biraz onlar bu eksiklerinin üzerine çıkabilse , ligde bu oyun anlayışına dayanacak ekip yok. Lig dediğim Türkiye ligi yani tabi EPL ya da La liga değil... En çok eleştirildiği konu olan oyuncu değişiklikleri mevzusunda , son 3 haftada maçları oyuncu değişiklikleri kopardı ya da kurtardı. Demek adam hatasında ısrar eden biri değil, görüşlere açık ve gelişimini sürdüren bir futbol adamı. Ve sürekli deniyor , misalen sağ kanat kombinasyonları , çift santrafor dizilişleri, son 3 stoperli ve çift kanat bekli bir 20 dakika falan...

Kadro öyle ahım şahım değil bu arada. Çok eksik var, en önemlisi orta alanda alternatif yok , ancak özverili oyunculara hakettiği değer verilince ve derebeyler saraydan dışarı atılınca takımdaki duygusal bütünlük , ekstra faktör olarak takımı yükseltmeye başladı. Bakın size bir başka hoca faktörü.

Geçen yıl altyapıdan iki oyuncu kazandık. Şimdi Hüseyin maşallah böyle 6-7 maç giderse belli bir seviyeye ulaşmış olacak. Uğurcan çok çalışıyor , fiziğindeki gelişim çok iyi umarım şu karşıdan açık alanda gelen rakibe pozisyon alması konusunda ve sol ayağı ile yerden oynamaması konusunda ekstra çalıştırılır. En kötü ikinci kaleci olacak gibi görünüyor.

Şu devre arası yönetim bir kaç usta işi dokunuş yapıp , Onur , Burak Kucka ve saire temizleyebilirse , bu ekip cidden gelecek vaad ediyor. Her türlü desteği hakediyorlar.
              +61
              Bu arada huseyin buyuk takim stoperi olur olursa. Bugun neredeyse ortasaha da oynadi. Hem ayaklari hem hizi iyi. Sezgileri yasina gore cok iyi ve daha da iyi olacaktir. Hamle stoperi bulmak zor degil ama bu tarz alt yapidan cikartabilmek piyango oldu.. huseyin hamle ve savasci stoper olan hosseinile daha iyi ikili olur. Elimizde cok parlak gelecek vaad eden iki stoperimiz oldu bir anda bu muaazam bir sey suan kimse bunun tam olarak farkinda degil

Yorum

• Tekrari suan bein 2 de renkdaslar

Yorum

• Oyunumuzun hangi yönde gelişme gösterdiğine basit bir örnek. Bu sezon sağ bekin ortalayıp sol bekin sonuçlandırdığı 2 golümüz var. Bugün az daha 3. sünü de atıyorduk. Tesadüf olamaz herhalde. Hücum anlamında gelişerek devam ediyoruz. İşin savunma yanında ise tekrar söylüyorum aman nazar değmesin Hüseyin gibi ayaklarına hakim yerinde müdahaleleri olan bir stoperle hem daha dengeli hale gelir hem de oyunu önde oynama ve takım boyunu kısaltmada önemli mesafe kat ederiz. Oyuncuların verimlilikleri arttıkça sistem gelişiyor, sistem geliştikçe oyuncu verimliliği artıyor. Beni ümitlendiren nokta burası. Liverpool da City de (gerçi bugün yenildi) bu kusursuza yakın oyunlarına bir senede ulaşmadılar. Kimlere sabretmedik ki, Ünal Hoca bu oyunla önemli bir krediyi bence hak ediyor.
                  There is no spoon...

Yorum

oraya da bir a.kadir lazım. öyle olursa durdurulamayız artık
                    Olcayı oraya koysak iş yapar bence. Anthony de düşüş var gibi, maç esnasında dikkat edeniyorum belki de pas opsiyonu oluşturmuyoruz adama. Top ayağında çok bekliyor.

Yorum

Hocam ben de bunu anlatıyorum işte kaç zamandır,kadro kalitesi bu sezon şampiyon olabilirsiniz diye bas bas bağırıyor,buna taktik zeka ve TD farkı katabilirdik rakipler bu kadar patates olmuşken,Avrupa da yok.

Ama 52 yaşında stajer yetiştiriyoruz,ne diyelim,kolay gelsin.
                      Ya sabır, diye diye yeter arkadaş az dur. Zoruna gidiyor sanırım takımın galip gelmesi. Sürekli içi boş cümlelerle aynı eleştirileri tekrarlamaktan bıkmadın da yorul artık. O oyuncular ve daha iyileri Ersun ve Rıza zamanı da takımdaydı ne oldu sonuç? Onlar da mı stajyer, yetersiz? Kullandığın birçok aşağılayıcı argümanlar sıktı, pas geçmeye çalışıyorum fakat 10'larca kez yaptın bunları yeter artık. Şimdi uzun uzun bir sürü martaval sıralayacaksın onu da biliyorum hiç boşa zahmet etme baştan söyleyeyim.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Arkadaşlar trolleri beslemeyin, basın engeli geçin ve güzel oyunun keyfini çıkarın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• [MENTION=38107]sasone[/MENTION] Kardeş sıyrıl artık şu psikolojiden dünyaya geri dön neredeyse sezonun ilk yarısını bitirdik dünya kadar olay oldu bitti sen hala seçim akşamında takılı kalmışsın Usta da Usta
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Trabzonspor forması giyen Abdülkadir Ömür, Konyaspor karşısında bu sezon Süper Lig'de en fazla çalım attığı (5) ve ikili mücadele kazandığı (12) maçı oynadı. Uşak.
                            Gökdeniz in şöyle rakibi karşısına alıp sallanıp aniden hızlanıp geçmesi vardır. Onu öğrenmiş abdüş. Bu maç birkaç kez denedi. Bundan sonra bekler düşünsün ☺️
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Macin tekrarini izliyorum wakaeme mac sirasinda cok etkisiz gozukmustu ama adam gayet faydali bir oyun ortaya koymus. Cok degisik gercekten

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oyunumuzun hangi yönde gelişme gösterdiğine basit bir örnek. Bu sezon sağ bekin ortalayıp sol bekin sonuçlandırdığı 2 golümüz var. Bugün az daha 3. sünü de atıyorduk. Tesadüf olamaz herhalde. Hücum anlamında gelişerek devam ediyoruz. İşin savunma yanında ise tekrar söylüyorum aman nazar değmesin Hüseyin gibi ayaklarına hakim yerinde müdahaleleri olan bir stoperle hem daha dengeli hale gelir hem de oyunu önde oynama ve takım boyunu kısaltmada önemli mesafe kat ederiz. Oyuncuların verimlilikleri arttıkça sistem gelişiyor, sistem geliştikçe oyuncu verimliliği artıyor. Beni ümitlendiren nokta burası. Liverpool da City de (gerçi bugün yenildi) bu kusursuza yakın oyunlarına bir senede ulaşmadılar. Kimlere sabretmedik ki, Ünal Hoca bu oyunla önemli bir krediyi bence hak ediyor.
                                Ünal Karaman 2.5 ve 13.15. haftalarda iyi iş çıkardı.

Bu dönemlerde Burak virüsünün olmaması/Nwakaeme'nin sisteme adapte edilmesi ili ilintili olarak.

Toplu oyundaki pas akıcılığı, hücum varyasyonları ve oyun dengemiz iyi noktaya çıktı.

13.hafta fener maçı ile birlikte takım boyunu azaltan, önde basan, alanı daraltan anlayışı maksimize ederek istim üstüne çıktık.

Bireysellikten-doğaçlama futboldan kurtulan alanı iyi parselleyen, daha bilinçli ataklara çıkan takım olduk

Eksiklerimiz yok mu ? Var.

Mesela 1.bölgede pas trafiğimiz yoğun değil, aksıyor.

Bunun nedeni Uğurcan ve Onur'un top alışverişine uygun olmamasıdır

İkincisi sol tarafı etkili kullanamıyoruz. Novak ve Nwakaeme takıma mesafe kazandıracak ve pozisyon hazırlayacak donanımı yok.

Bu olumsuzluklara rağmen iyi yolda olduğumuzu söylemek, önümüzün aydınlık olduğunu belirtmemiz lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X