Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eleştireceğim noktalar:

Abdulkadir, artık ayakta kal lütfen. Hele hakemi aldatmaya yönelik kendini yere atman çok antipatikdi. Ama bir süre sonra atar herhalde bu huyu. Ne de olsa bir süre işi uzmanından öğrendi.

Diğer nokta, 1 0 iken bilal in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda zargo hava topuna çıkmak yerine geriye kaçtı. Halbuki vücudu koysa, rakibi bozsa pozisyon olmayacak.

Yorum

• deniz türüç ün balon oldugunu 100bin euro bile etmeyecegini biliyordumda çirkef bir oyuncu oldugunu da ögrenmiş oldum. topu her aldiginda kendini yere attı. sosanin kaptigi bir topta elini çimlere vurarak dakikalarca yerde yattı teknik direktorude cok itiraz etti denize inanip. akşam trtde mustafa çulcu ile bu pozisyonu detayli incelediler en ufak bir teması bile yok sosanın yalandan cimleri dövüyor deniz kurşun yemiş gibi

Yorum

• Abdülkadir'i son vuruşlarda yeteriz görüyorum, daha çok çalışması lazım.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Benim yorumum şöyle:

Her dokunuşa faul çalan bir hakem vardı, biz hızlı top oynuyoruz, bu durağanlık bizi daha çok etkiledi.

Pereira ile Olcay arasında bir sıkıntı vardı bu yüzden sağ taraf işlemedi.

Sosa kusursuz oynadı ama yeri gereği Onazinin hızlı hücum için kaptığı presleri yapamadı top Kayseride kaldı, kapılan toplar Sosa ile buluşmadı bu yüzden Kayseri geriye koşabildi. Bu yüzden pozisyona girmekte zorlandık.

İkinci yarı Tony çok açık verdi adam yavaş çok ağır, rakip sahayı oyunu yıkamayınca Novak bek oynamak zorunda kalıyor, haftaya gene süpriz golcü rolüne soyulur.

Yine rakip sahaya yıkamadığımız için oyunu Roda etkisiz kaldı, Roda kötü bir forvet değil ama tek forvet de zorlanan bir adam, uzun top oynadık çok bu yüzden Ekuban Rodanın yerine girmeliydi ve 60ta olmalıydı bu keza yine Amiri de çok daha erken Tonynin yerine girmeliydi çünkü bu maç 0-0ken ve 0-1ken hele sol taraf inanılmaz açıklar vermeye başlamıştı

Ünal hocayı beğeniyorum beni şaşırttı özellikle taktik anlamda ama çok hataları var ve dün şanslıydı. Yaptığı en iyi şey düzgün duruşuyla tskım kenetlenmesini max çıkarması ama:

Yusuf 9,5 numaradır
          Abdül 10 numaradır
          Sosa 8 numaradır
          Bu takımda Okay olsa çok farklı şeyler konuşurduk Onazi yetersiz
          Amiri deplasmanlarda oynar
          Baskılı oynayacaksan ancak Novak Tony etkili olur
          Hala küskün oyuncuların var barıştır sorunu çöz
          Metin Aktaş efendi 2 metrelik kalecine söyle daha fazla top için çıksın alsın
          Son olarak kişisel bir fantezim var bu takım şu şekilde çok güzel oynar:

3 Toure Hüseyin Hosseini
          3 Pereira Onazi Sosa Amiri
          2 Abdulkadir Yusuf
          1 Roda

Onazi 6 Sosa 8 Abdül 10 Yusuf 9,5 şeklinde

Yorum

• 2. golde topu ileriye doğru atan kimdi bu arada? Batuhan mı?

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benim yorumum şöyle:

Her dokunuşa faul çalan bir hakem vardı, biz hızlı top oynuyoruz, bu durağanlık bizi daha çok etkiledi.

Pereira ile Olcay arasında bir sıkıntı vardı bu yüzden sağ taraf işlemedi.

Sosa kusursuz oynadı ama yeri gereği Onazinin hızlı hücum için kaptığı presleri yapamadı top Kayseride kaldı, kapılan toplar Sosa ile buluşmadı bu yüzden Kayseri geriye koşabildi. Bu yüzden pozisyona girmekte zorlandık.

İkinci yarı Tony çok açık verdi adam yavaş çok ağır, rakip sahayı oyunu yıkamayınca Novak bek oynamak zorunda kalıyor, haftaya gene süpriz golcü rolüne soyulur.

Yine rakip sahaya yıkamadığımız için oyunu Roda etkisiz kaldı, Roda kötü bir forvet değil ama tek forvet de zorlanan bir adam, uzun top oynadık çok bu yüzden Ekuban Rodanın yerine girmeliydi ve 60ta olmalıydı bu keza yine Amiri de çok daha erken Tonynin yerine girmeliydi çünkü bu maç 0-0ken ve 0-1ken hele sol taraf inanılmaz açıklar vermeye başlamıştı

Ünal hocayı beğeniyorum beni şaşırttı özellikle taktik anlamda ama çok hataları var ve dün şanslıydı. Yaptığı en iyi şey düzgün duruşuyla tskım kenetlenmesini max çıkarması ama:

Yusuf 9,5 numaradır
              Abdül 10 numaradır
              Sosa 8 numaradır
              Bu takımda Okay olsa çok farklı şeyler konuşurduk Onazi yetersiz
              Amiri deplasmanlarda oynar
              Baskılı oynayacaksan ancak Novak Tony etkili olur
              Hala küskün oyuncuların var barıştır sorunu çöz
              Metin Aktaş efendi 2 metrelik kalecine söyle daha fazla top için çıksın alsın
              Son olarak kişisel bir fantezim var bu takım şu şekilde çok güzel oynar:

3 Toure Hüseyin Hosseini
              3 Pereira Onazi Sosa Amiri
              2 Abdulkadir Yusuf
              1 Roda

Onazi 6 Sosa 8 Abdül 10 Yusuf 9,5 şeklinde
              Abdulkadir 10 numara oynayamaz suan görduk bunu dün. Kaleciyle ilgili olayi anlamadim adam her yan topu aldi daha ne yapsin ?

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2. golde topu ileriye doğru atan kimdi bu arada? Batuhan mı?
                Evet allah ne verdiyse halbuki o posisoynda cok kizdim ki allahdan adam hata yapti ve Amiri golu ati cünkü yaninda kimse al topu yumusat pat güm bakmayarak topa vur allahdan gol oldu ama

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2. golde topu ileriye doğru atan kimdi bu arada? Batuhan mı?
                  Olcay Çakır bunu beğendi.
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Onazi sakar ama bu takimin olmazsa olmazi. Orta sahaya kattigi dinamizm, pas aralarini yapmasi ani sok presleri bu takim icin cok onemliymis bunu dun daha net gorduk. Su uzun toplarini tamamen biraksa cok daha iyi olacak. Ayrica aidat duygusu cok yuksek bize karsi. Devre arasi onunla yeri geldiginde donusumlu oynayacak bir oyuncu daha almamiz gerek. Kuco devre arasinda gonderilmeli. hem maas yukundende kurtulmus oluruz

Yorum

• Ayrica devre arasinda soyle genc guney amerikali latin bir oyuncu bulmak lazim sosaya emanet edebilecegimiz simdiden bulmak lazim bunlari

Yorum

• Hakikaten öyle puanlar kaybettik ki düşününce içim acıyor. Parçalanmış sakat cezalı gs bile 1 maçı eksik hala 2 puan önümüzde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Her maçta fener maçı gibi 30 pozisyon bulamayız. Bu maçta da gayet iyi oynadık deplasman olmasına rağmen.
                          Özet görüntüleri izleseniz bile çok net pozisyonlarımız direkten dönen toplarımız var. Rakibe pozisyon bile vermedik.
                          Nasıl yusufa abdüşe hüseyine vs. Sabır gösteriyorsak Ünala da sabır göstereceğiz. Vurarak kırarak söverek hiç bir şey olmuyor arkadaşlar. Ünal da yeni ve tecrübesiz o da sabır görmeyi hak ediyor. Yolun sonunda başarısız olursa gider zaten. O zamana kadar bu genç jenerasyona hocaya ve yönetime destek vereceğiz.
                          Sadece kazandığımız zaman değil. Kaybettiğimiz zamanlarda da.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onurspor ve Buraksporlular size de günaydın.
                            Günaydın Buraksporlu olarak mutluyum adamım 37500 euro kazandı oynamadan.

Yorum

• Maç izlemedim. Özeti izledim. İki haftadır gol atmamızın nedeni ceza sahasındaki pozisyonlarda en az 4 oyuncunuz ceza sahasında. Ama iki hafta öncesine kadar sadece Burak vardı. Ünal hocamı tebrik ediyorum. Bu anlayış hagi dönemi gs de vardı. Sol ve sağ bekler mümkün olduğunca ceza sahasında olurlardı. İnşallah bu anlayış umarım hep devam eder gerisi oyuncu kalitesine bağlı.

Yorum

• İlk olarak yasin196761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Günaydın Buraksporlu olarak mutluyum adamım 37500 euro kazandı oynamadan.
                                Onu sozlesmesine koyan adamlara diceksin. ama buragin kadroya girmesi sart. Eger devre arasina kadar kadro disi kalirsa, iyi para alamayiz.

Unala laf edenlerde bi dursun, bu adamin sucu ne, roda tony abdus kalenin dibinde kacirsin, unal beceremiyo denilsin sonra. Playstation sanki, o basiyo dugmelere.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X