Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ünal Hoca’ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum. İlk geldiğinde ben de çok önyargılıydım ama kötü bir futbol oynatmıyor kesinlikle. Ayrıca takım olma arzusunu futbolculara böyle aşılayabilmesi çok kıymetli. Belli ki futbolcular Ünal Hoca’yı samimi buluyorlar.

Ersun ve Rıza facialarından sonra ben Ünal Hoca gibi bir hocaya zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bugünkü maç için de bazı arkadaşlar “kötü oyuna rağmen üç puan iyidir” diyor ama kötü değildik kesinlikle. Kayseri tıpkı geçen sene oynadığımız Karabük gibi kenetlenmişti. Hakem çok kötüydü ve Onazi yoktu. Buna rağmen nerdeyse pozisyon vermedik ve birçok pozisyon kaçırdık.
    8. Kuşatma

Yorum

• Bence takım gayet iyi oynadı dengeli bir oyun sergiledi ve öyle böyle kazanmasını bildi Kayseri galibiyete aç olduğu için oyuna ona göre başladık baktık Kayseri'nin top oynayacak hali yok biz maça hüküm ettik ve kazandık.Ayrıca bir parantez de Ekubana açmak istiyorum bence bonservisini alırsak bizim takımda baya bir işler yapacağını düşünüyorum oyun olarak çok beğeniyorum kendisini...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Ünal hocam her hafta takım oyunu anlamında üstüne koyduğu için sana teşekkür ediyorum.

Bugün oynanan futbolu beğenmeyenler olabilir ama klasik bir büyük takım deplasman oyunudur. Rakip sadece biz izin verdiğimiz kadar oynayabildi. Takım er geç golü atacağını biliyordu, ekran başında şahsen dk 80 e gelene kadar çok rahattım. Çünkü oyunumuzla piskolojik olarak çoktan üstünlük sağlamıştık Kayseriye.

İşte bunu başaran Ünal hocadır. Kendisinden hiç beklemiyordum şahsen beni çok şaşırtıyor Ünal hoca. Kendisine verilen şansı çok iyi kullanıyor, yüreği temiz ve Allah da gönlüne göre veriyor. Burak ve Onurun kadro dışı kaldığı hafta Feneri sürklase ederek yenmek sadece futbolla açıklanamaz sanırım.

İnşallah çok daha iyi olur herşey onun için. Başarılı olmasını canı gönülden istiyorum.

Yorum

• Kayseri’nin ilk yarı Çerçi, ikinci yarı Bilal ile girdiği pozisyonlar bence ofsayttı Var’a güvenip devam ettiler. sıfır pozisyonla maçı bitirdi Kayser

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak cihayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Macta en iyi oynadigimiz ve arka arkaya gol firsatlarindan yararlanamadigimiz ikinci yarinin ortalari, sonlara dogru artik... Kayseri tiriskadan bir atak yapiyor. Hemen Olcay Cakir yorumunu yapiyor:¨Ikinci yari mac hareketlendi. Iki takim da kazanmak istiyor ve saldiriyor, karsilikli tehlikeler yaratiyorlar.¨ Aman diyorum icimden, lutfen bi sus...
            Bire bir aynisini düsündüm o an.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• Bizim için en tehlikeli maçlar böyle maçlar. Önemli olan kazanmaktı ve kazandık. Takıma tebrikler.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Olcay Cakir ne gereksiz, alakasiz yorumlar yapiyor abi ya..
                Şu yorumculardan yana şansımız gülmeyecek ya ona yanıyorum.
                FxY

Yorum

• pozisyon vermedik ya benim için bu maçın en büyük kazanımı budur. hocam maça doğru veya yanlış on bir ile çıkabilirsin. herkesin kendine göre bir hesabı vardır sonuçta. ama yanlış giden bir şeyde lütfen ısrar etme. değişikliklerde çok geç kalıyorsun. hani üç hakkın var diye üçünü kullanmak zorunda da değilsin zaten. aksayan bir yer varsa devre arası değiştir 60 da değiştir son on dakikada her zaman tutmaz bu işler. seni seviyoruz ve burada başarılı olmanı çok istiyoruz. günden güne başarılı olan bir takım da var. bunu da çözeceksin inşallah zamanla sana güveniyoruz hocam
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Onurspor ve Buraksporlular size de günaydın.

Yorum

• Ekubani oyle mutlu ve gururlu gormek bizi duygulandirdi.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Takım olma yolunda çok anlamlı bir üç puan aldık emeği geçenlere teşekkürler.

Maçı değerlendirirsek gençlerimiz takıma önemli bir dinamizm katmaya başladı.Eğer maç golsüz bitseydi bile şunları söyleyecektim."Doğru yoldayız,herkes iyi mücadele ediyor,birbirinin hatasını telafi etmeye çalışıyor."diyecektim.Şükür ki kazandık.

Kapalı takımları açmakta zorluk çekmemizdeki iki ana faktörden bahsetmek gerekirse;

1.Açık pozisyonundaki oyuncularımız adam eksiltme konusunda zorlanıyor.
                        2.Forvetimiz stoperleri yeterince yıpratıp rakibin dengesini bozamıyor.

Bu problemleri aşabilirsek seri galibiyetlerin devamı gelecektir.

Maçta ön plana çıkan oyuncumuz yusuf yazıcı idi yine çok istekli,başarıya aç bir görüntü verdi diğer oyuncularımızda ortalamanın üstünde bir grafik çizdiler.

Sosanın aidiyet duygusu yükselince şutlarının ve ortalarınında kalitesi yükseldi bu durum gelecek maçlar adına umut verici.

İlk onbirimizin yeni gençleri Uğurcan ve Hüseyin de üstüne koyarak devam ediyorlar.Yusuf ve abdülkadirden sonra iki oyuncu daha kazanma aşamasına geldik tüm taraftarlarımız bu çocuklara sahip çıksın.Tebrikler çocuklar aynen devam.

Ekubanı da unutmamak lazım attığı gol zorluk derecesi yüksek bir goldü.Kendisini tebrik ederim.Gençlerin gelişim kaydettiğini görmek çok güzel bir duygu.

Bu maçta takım olma yolunda çok güzel işaretler vardı.Yenilmek yenmek mühim değil biz artık oynayanıyla,sonradan oyuna gireniyle,yedek kulübesinde bekleyeniyle bir takım olduk.

Yorum

• Mutlu Pazarlar Canlar...
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• böyle kazanınca ınsanın haftasıda güzel geçiyor.
                            bu takım bu şartlar altında daha ıyısını yapamazdı.
                            ünal hocayı tebrik ediyorum.
                            takım takır takır oynamasada mucadelesi ust seviyede.
                            ben devre arasına kadar puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Ünal hoca inşallah bu maçtaki kadro seçimiyle çıkmaz konya karşısına
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Direklerden 1'i gol olsaydı maç çok farklı biryere giderdi, çünkü bu hücum gücüne açık oynayarak fark yemeyecek takım yok.

Galibiyetin en güzel yanı da Konya maçındaki tribün doluluğuna yansıyacak olmasıdır.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X