Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• geçen hafta farklı kaybeden kayseri iştahlı oynar diye düşündüm ama beklediğim gibi oynamadılar. Maçta üstün olan pozisyon buluna taraf bizdik. Golün geç gelmesi takımı bilmem ama taraftarlarda stres yarattı. Gol geldikten sonra takım dahada hırslandı son gelen dk amiri golü de pastanın çileği oldu. Derbi galibiyetinden sonra bu galibiyet sevindirdi şimdi rakiplerin puan kayıplarını bekleyerek mutlu bir şekilde konya maçını bekleyeceğiz.
    Sonuç olarak; kazanmak güzel.

Yorum

• unal hocam ve degerli yoneticilerimiz bitmis trabzonsporu tekrar ayaga kaldirdilar, bu yuzden kredileri sonsuz.ama biz trabzonsporluyuz ve hep daha iyisini isteriz. bu yuzden elestirilerimi yapacagim.
      1-buraktan cok gec kurtuldun
      2-biz kazanmak istiyoruz, hamlelerini daha erken yap
      3-yusuf ve abdusun yeriyle oynama

maca gelirsek
      teknik ve guclu oyunculari olan kayserisporun savunmamizi daha cok zorlayacagini dusunuyordum ama onazinin olmayisi nedeniyle yusuf ve abdusun ortasahaya cekilmesi akilli ve disiplinli defans yapmamizi sagladi, ama bu sefer de hucumumuz aksadi. bir adam eksik diye butun dizilis degistirilmez. umarim onazinin olmadigi onumuzdeki iki macta ayni diziliste cikmayiz.
      ugurcan: fener macinda cikardigi pozisyonda yerden kalkmasi o kadar hizliydi ki inanamadim. bu macta da mensah sutu cektiginde ya yer ya da zor cikarir diye aklimdan gecti ama resmen daldan findik alir gibi aldi topu. oyna aslanim, helal olsun
      turkmen: bazen acemiik yapiyorsun ama hirsli, korkusuz, hizli, zamanlamasi iyi. her turlu oynar. aslan gibi usak.
      tony: yavas ama katkisi inkar edilemez. takimi oynatiyor, paslari dogru. cok iyi adam.
      abdus: daha pismemis ama mis gibi kokan rustunun firinindaki giymali. bu sene sonuna ya da seneye bu usak inanilmaz olacak
      yusuf: takimin en yeteneklisi mi? degil. ama takimin yildizi. buyuk topcu ve buyuk bir teknik direktor olacak.

Yorum

• Ben de herkes gibi sukurler olsun ki galip gelmenin sevincini yasiyorum.

Ünal Karaman'ın gecen haftaki galibiyetten sonra da iki onemli eksigini dile getirmistim.

1-) Oyuncu degisikliklerinde bana gore hem oyuncu tercihi(giren ve/veya cikan) hem de zamanlamasi.
        2-) Takimin cok az faul ve sertlikle oynamasi

Herseye ragmen Riza Calimbay mi Tolunay mi Sota mi deseler hepsinin yerine Unal Karaman'i tercih ederim.
        Evet hepsiyle tarihi maglubiyetler aldik ama bu takim en azindan pas yapabiliyor. Bir futbol takiminin pas yapamamasini hic bir zaman kabul edemedim. Gece sene Riza Calimbay'in oynattigi adini koyamadigim futboldan midem bulandi. O nedenle ondan sonra Ünal Karaman tabi ki goze cok hos geliyor. Fakat gelistirmesi gereken 2 sorunu yukarida yazdim.
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Şu an hersey olumlu gibi gorunse de ligde 3 istanbul takiminin iyi durumda olmadigi da su goturmez bir gercek. Bunu anlamanin kolay bir yolu var. Son 4-5 sezonun 14. haftalari itibariyle aldigimiz puanlar zaten hep 22 civari. Acip bakinca net bir sekilde bu gerceklik gorunuyor.

O nedenle oyun olarak iyi durumdayiz gecen sezonlara gore. Fakat puan ve siralama olarak son 5 seneden pek bir fark yok. Su anki tablo bizleri yaniltmamali ve daha cok calismasi gerektigini unutmamali takim ve teknik ekip.
          "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Yukarıda bir kardeş ekubanın vuruşunun forvet vuruşu olmadığını falan söylemiş,yada benmi yanlış anladım
            Henry gibi vurmuş topa daha nasıl vursun.
            En son munzevil tarafından düzenlendi; 01.12.2018, 23:50.
            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Geçtiğimiz haftalarda Ünal hocayı yerden yere vuruyordum lakin gözle görülür şekilde takıma iyi yönde etkisini artırdı. Takım komple olarak takım savunmasını yapmayı öğrendi bence en önemli eksikliğimiz buydu. Önde bilhassa kanatta oynayan oyuncularımız tedbiri elden bırakmadan beklerin kademesine girip olası tehlikelerin önüne geçti. İlk yarı Abdülkadir ve Yusuf'un ısrarla Olcay'ın tarafından denemeler yapması bence gereksizdi. İlk yarı solda Nwakaeme'nin ayağına sanırım tek top götüren olmadı ya da 1-2 deneme olmuş olabilir bunda da Abdülkadir ve Yusuf'un diyalog eksikliğiyle alakalı olabilir diye düşünüyorum. 2.yarı bu eksikliği gören Ünal hoca oyunu dengede iki kanata yayarak rakibi sürklase etti Kayseri'nin dermanını tüketti. Bu noktadan sonra Abdülkadir'in sola meyli Nwakaeme'ye hücum gücünü kullanmada rahatlama etkisini gösterdi Kayseri için kaçınılmaz son geldi. İlk yarıda oynadığımız kısır futbola tek taraflı bakmak rakibe saygısızlık olur. Nihayetinde rakip haftalardır aldığı mağlubiyetlerin hırsıyla 1 haftadır camia olarak bizim maça hazırlandı. İlk yarıda gayet hırslıydılar, önde basıp bizi çıkarmamak için baya mücadele ettiler fakat kalite farkı elbet ilerleyen dakikalarda ortaya çıkacaktı ve hoyratça kaçırdığımız pozisyonlara dur diyen birileri çıktı işi bitirdi. Güzel bir galibiyet. Adım adım gidelim, kalan 3 maçı kazanalım farklı şeyler konuşalım.
              En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 01.12.2018, 23:57.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Olcay Cakir ne gereksiz, alakasiz yorumlar yapiyor abi ya..

Yorum

• Rakip çok kötüydü ama kazanmak güzel. Orta saha ve forvet geçer not alamadı

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• "Başkanımız Ahmet Ağaoğlu, maç sonu Ekubanı bekleyerek attığı gol için tebrik edip, birkez daha baş sağlığı diledi."

Güzel görüntüler bunlar.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Takımda malesef forvet yok. Alacak para da yok.

Yorum

• Bu akşam zor da olsa kazandık. Fenerbahçe maçı üzerine bu galibiyet güzel oldu. Gelin şimdi maçın analizini yapalım.

Maça Uğur-Pereira- Toure-Hüseyin-Novak-Sosa-Abdülkadir-Yusuf-Olcay-Anthony-Rodellega ilk 11'i ile başladık.
                        Görüldüğü üzere Onazi'nin yokluğunda dizilimi değiştirmek zorunda kaldık. Bu durum ilk yarıda takımı olumsuz etkiledi.
                        Hatta Ekuban oyuna girene kadar bu dizilimden kaynaklı olumsuzluğu yaşamaya devam ettik. Ve akıcı futbol oynayamadık.
                        İlk yarıda kötü oynadık fakat duran toplarda etkili olduk. Biraz şansımız olsa 1 veya 2 gol atabilirdik ama olmadı.
                        Gol şansı yakaladık ama açık söylemek gerekirse ilk yarıda topun kontrolü Kayserispor'da idi. Fakat yine de gol fırsatı vermedik.
                        İlk yarıda Yusuf ve Sosa'nın etkili şutları dışında pek de bir şey üretemedik. Özellikle Abdülkadir ve Olcay çok kötü ilk yarı çıkardı.
                        Fenerbahçe maçında etkili olan Pereira ve Novak da bu maçın ilk yarısında kötü futbol oynadılar.

İkinci yarıda oyunu dengelesek de kısır futbolumuz Ekuban oyuna girene kadar devam etti.
                        Ekuban oyuna girdikten sonra Abdülkadir sağ kanada geçti. Yusuf göbekte Sosa'nın yanına geldi. Takım işlemeye başladı.
                        Abdülkadir kanada geçtikten sonra Pereira ile birlikte çok etkili oldu. İlk yarı ileri çıkamayan Pereira, Abdülkadir ile coştu.
                        Takım esas dizilimine geçince Trabzonspor gibi oynamaya başladık. Duran top golü geldi. Sonrasında bir sürü bulduk.
                        Bu maçta gördük ki Olcay kanadı öldürüyor. Orada Abdülkadir'i oynatmak zorundayız. Zira çok etkili oluyor.

Bu maçta takıma bir eleştirim olacak! İlk yarıda Olcay bu kadar etkisiz oynarken Anthony hiç tercih edilmedi.
                        İşin garip yanı Anthony ayağına gelen hiç bir topu ezmedi, kaptırmadı. Neden onun üzerinden oynamıyorlar anlamış değilim!
                        Yusuf, Abdülkadir ve Sosa üçlüsü Anthony'i daha fazla tercih etmesi lazım. Bu çocuk top ayağına gelince iyi işler yapıyor.
                        Bir eleştirim Olcay'a olacak! Sen haftalar sonra forma buluyorsun. Ama zerre kadar etkili olamıyorsun. Olumsuz not aldın.
                        Diğer eleştirim de Ünal Karaman'a olacak. Oyuncu değiştirmek için bu kadar beklemek zorunda değilsin hocam.
                        Olcay bu kadar kötü oynarken ve elinde Ekuban ve Amiri gibi futbolcular varken 75.dakikayı beklememelisin. Lütfen!
                        Ünal Hocam senden rica ediyorum Ekuban ve Amiri'ye en azından 25-30 dakika süre ver. Bu çocukları kullan.

Tek tek oyuncuları ele alacak olursak;
                        Hüseyin bugün göze hoş gelen bir futbol oynadı. Alkışı hak etti. Toure de hatasız oynadı. Bu ikili iyi iş çıkardılar.
                        Pereira ve Novak ilk yarı kötü idiler. İkinci yarıda Novak yine kötüydü. Fakat Perira ikinci yarı toparladı. Etkili oldu.
                        Sosa bu akşam büyük alkışı hak ediyor. Defansif anlamda muazzam işler yaptı. Helal olsun. Büyük futbolcu bu olsa gerek.
                        Abdülkadir ilk yarıda göbekte etkili olamadı. Hatta fizik olarak ezildi denilebilir. Kanada geçince toparlandı, kendini buldu.
                        Yusuf, Fenerbahçe maçında kaldığı yerden devam etti. Şu şutların gol olmaması tamamen şans! İnşallah gol de gelecek!
                        Anthony, ilk yarıda ayağına fazla top gelmedi. Ama genel olarak ayağına gelen her topu olumlu kullanıyor. İyi yolda...
                        Olcay çok kötü oynadı. Beğenmedim. Amiri çok kısa süre aldı ama istek arzusunu gösterdi. Helal olsun diyorum.
                        Ekuban, yalnızca attığı golde değil, maçın içinde de çok iyi işler yaptı. Daha fazla forma bulması gerekir diyorum.
                        Rodellega, ilk yarıda çok etkisizdi. İkinci yarı 75'ten sonra toparlandı. Ama ayağına gelen fırsatı yine tepti. Gol lazım.

Yorum

• Mavi formada beyaz fontlardan vazgeçilmiş bu arada

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Kötü falan oynamadık. 2 topumuz direkten döndü ve iki gol attık. Ayrıca pozisyon açısından üstünlük bizdeydi. Kayseri ciddi diyebileceğim sadece 1 pozisyona girdi (Deniz'in karşı karşıya kalıp Umut'a pas atamaması). Deplasmanda sakin kalarak maçı kazanmasını bildik.

Bence gol daha erken gelebilirdi. Hakemin sürekli oyunu durdurması, olur olmaz faul çalması ve kayserililerin zaman geçirmeleri tempo yapmamızı önledi. Bu da önemli bir faktör.

Onazi yoktu. Sosa Onazi'nin yerine geçti. Abdülkadir, Yusuf beraber ortada oynadı. Bu hücum oyuncuları savunma anlamında çok iyilerdi. Alan bırakmadılar. En son böyle bir üçlü Selçuk, Colman, Jaja idi. Ünal Hoca standart bir Türk hocası değil. Oynatmaya çalışan bir hoca. Bence gayet iyi ilerliyor. Hatalarından da ders almasını biliyor. Hatalarını eleştirip destek olmaya devam edeceğiz.

Olacağız da!

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu zannediliyor galiba. Hoca hafta boyunca yatıyor. Takım teknik taktik açıdan kendisi hazırlanıyor. Rakip analizini kendisi yapıyor. Antrenman programını kendi yapıyor. 11 i kendi seçiyor. Hoca da maç saati kulubeye geçiyor ve tek işi oyuncu değiştirmek. Orada da yetersiz olduğu için hoca filan değil.

Bütün hafta kenetlenmiş bir takımın deplasmanına gidiyorsun. Eksiklerin var, buna rağmen klasik 6 no oynatmıyorsun ve sezonun en az pozisyon verdiğin maçı oynuyorsun. 2 topun direkten dönüyor. Pozisyon üstünlüğü sende. 4 altyapı oyuncusu yine 11 de. Olumlu işler çok çok daha fazla. Şu hocaya önyargılı şekilde ısrarla sallamayı bırakalım.
                              Ne kadar guzel yazmissin....
                              "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                              http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olcay Cakir ne gereksiz, alakasiz yorumlar yapiyor abi ya..
                                Macta en iyi oynadigimiz ve arka arkaya gol firsatlarindan yararlanamadigimiz ikinci yarinin ortalari, sonlara dogru artik... Kayseri tiriskadan bir atak yapiyor. Hemen Olcay Cakir yorumunu yapiyor:¨Ikinci yari mac hareketlendi. Iki takim da kazanmak istiyor ve saldiriyor, karsilikli tehlikeler yaratiyorlar.¨ Aman diyorum icimden, lutfen bi sus...
                                "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                                http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X