Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 14. Hafta | Kayserispor 0 - 2 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene Pastırmacılar küme düşer
    Baskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
    Kobra

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      özeti izleyen tek kale oynadıgımızı sanır .
      macta 3-5 pozisyon var hepside bizim
      ? Boğuldum cümlende.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Trabzonspor, son iki haftada rakip kaleye toplam 43 şut attı.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İyi niyetli oynuyor ama bencede Trabzonspor için yetersiz bir golcü. Devre arası gitmek istiyorsa yerine genç ve hızlı bir forvet almamız lazım.
          İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar Rodellegga nın performansını nasıl buluyorsunuz?. Bir arkadaşımla geçen seneden beri bir tartışmamız var. Ben Rodellegga nın vasat altı bir forvet olduğunu düşünüyorum, arkadaşım ise çok iyi bir forvet olduğunu hatta bu maçta da iyi oynadığını iddaa ediyor. Gerçekten merak ediyorum ben mi iyi gözlemleyemiyorum yoksa o mu? Yazdıklarınızın ekran görüntüsünü kendisi ile paylaşacağım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Oyuncularımızı tebrik.ediyorum.cok güzel bir galibiyet Ünal hocamızı da tebrik ediyorum. Yalnız aklıma su takıldı perreria haftaya cezali acaba taktik gereği mi gördü acaba yerine kim.oynayacak ?

Sadece bordo mavi .
            bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Öncelikle takımımı tebrik ediyorum. Biz zaten sezonun başından beri iyi top oynuyoruz,ama şampiyonluğa oynayamamamızın sebebi, şanssız olduğumuz maçlarda ve ya kötü oynadığımız maçlarda galip gelemememiz. Büyük takım olmak o demek.. Öncelikle bunu kırmak için en azıdan 2-3 pozisyon bulduğu bir maçta en az 1 tanesini atacak kaliteli bir santraforun olmalı.. Hugo böyle değil.. Ama şu an Ekuban mı Burak mı Hugo mu desen.. Her daim HUGO derim.. Çünkü kalbi maçta oynuyor..Burak ne yaparsa yapsın bence artık takıma alınmamalı, affedilebilir ama oynatılmamalı..Çünkü görüyoruz ki iyi bir YUSUF YAZICI bu ligi domine eder. Çok az kişi farketmiş ancak gerçekten YUSUF şu anda Sosa ile orta sahanın kalbi oldu..Selçuk Colman gibiler.. Bugün bir Onazi olsa Yusuf parlardı. Bu çocuğu devre arası gönderelim diyenler direk passoliglerini yırtıp atsınlar. Yusuf tekrar Trabzonspor a döndü. Ve gerçekten bu konsantrasyonla oynarsa bizi yukarı sıralara oynatır. Ben Başakşehirden daha iyi ve kuvvetli bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Galatasaray ve Beşiktaş ın hali ortada. Gerçekten bu sene o sene olabilir.
              Ancak Nwakaeme tutmadı. Bence bizi yavaşlatıyor. Bilmiyorum belki daha tam alışamadı ancak galatasaray maçı hariç onu daha ekstra bir katkı verirken göremedim.
              Özetle bu takımın ilk 11 i bence şu kurguda olmalı..

UĞURCAN
              PERRERİA HÜSEYİN ZARGO NOVAK

ONAZİ

ABDÜLKADİR SOSA YUSUF OLCAY

HUGO

olmalıdır..

Not : Hocamız bizden daha çok bizi düşünüyor. Köstek olmayalım. Yıllardır ilk defa kadro seçiminde "yahu bu adamı ne diye oynatırsın" demediğim ilk 11 ler görüyorum. Arkadaşlar hoca Trabzonlu ve Trabzonsporlu...Uzun zamandır ilk defa..

Özellikle Trabzondaki arkadaşlara sesleniyorum.. Maç günü şehri şenlik havasına çevirin. Stadı cehennem havasına..
              Ondan sonrası gerçekten kolay..
              Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• galibiyet şerefine +repleri yollayın beyler

Yorum

• iki haftadir şut çekiyoruz kaleye. kapanan takimlara da bunu yapsaydik kazanirdik. O maçlarda neden kaleye şut atmadigimizi anlamiyordum. Burak in etkisi olabilir

Yorum

• Bugun macda beni en cok mutlu eden sey sureyi eritmek icin 95.dakikada oyuna alinan amiri gidip gol attikdan sonra hocasiyla babasina sarilir gibi kucaklasiyor trip atmiyor , bazilari gibi neden oyundan aliniyorum diye hocasina sovmuyor iste bize boyle karakterli futbolcular gercek profesyoneller lazim.. yetenekleri kisitli olsada amiri profesyonellik sinavini adamlik sinavini vermistir bugun..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Abdülkadir ilk 11 oynamayı haketmiyor
                      Nwakame deplasmanda takımı 10 kişi oynatıyor
                      Rodallega'nın performansı kaç maçtır berbat bile değil
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ünal hoca yı çok beğendiğimi söyleyemem taktik olarak çok birşey kattığını düşünmüyorum.
                        ama...
                        iyi şeyler yapmadı değil.
                        öncelikle takım olma hissini iyi aşılamış.
                        mücadele etmeyi aşılamış
                        sosa performansında çok etkili olduğunu düşünüyorum.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Kötü oynadığımız maçlarda da bu şekilde galibiyetler almak çok önemli ki çok da kötü oynamadık. Pozisyonlarımız var.

3 puan güzeldir. Darısı Konyaspor maçına inşallah.
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iki haftadir şut çekiyoruz kaleye. kapanan takimlara da bunu yapsaydik kazanirdik. O maçlarda neden kaleye şut atmadigimizi anlamiyordum. Burak in etkisi olabilir
                            yüzde 1 milyar burak'ın etkisi.

burak olmadığı için hücumda çok daha fazla oyuncunun ayağına top değiyor. takımın üzerinde kara bulut gibiydi önüne gelene el kol hareketleri her topu istemesi v.s derken takım olamıyorduk.

burak gibi oyundan alınırken sağa sola sallayan değil amiri gibi zaman geçirmek için oyuna girip gol atınca hocasına koşacak kadar hem işine hemde takıma saygı duyan insanlar giymeli bu formayı.
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Vay be. Adam ligde belki de sosa yi bu mevkide kullanacak tek adam, yetmiyor onazi yokken bile oraya bir kazma koymak yerine sosa- yusuf-abdus yapıyor, bunun yanına sol tarafta forvet ozellikli adam oynatıyor ve neredeyse pozisyon vermiyor ama taktik açıdan yetersiz bulunuyor)

Ünal hocanın bu sürdüğü kadroyu son yıllardaki bütün hocalar rüyada görse üç kulhul bir elham okur, tövbe edip çıkan uçuğu için krem arardi.

Hocanın takımdan aldığı verim muazzam, mu-az-zam. Takımı oyuncu takımı değil hoca takımına dönüştürüyor yavaş yavaş. Helal olsun.

Yorum

• Teknik direktör olaganüstü futbol oynatiyor. Onazi olmadigi icin Sosa ön libero oynadigi icin biraz daha yavas ve kisitli bir futbol oynadik ama takim cok iyi hazirlandigi belli. 70den sonra oyundan düsmelerde azalmis gibi. Taktik olarak takim cok üst düzey bir seviyede. Cok az bos alan birakiyor takim arti herkes savunma yapiyor. 2012-2013 sezonundan sonra ilk defa iyi paslassn bir takim.

Cok iyi savunma yapan bir takim olusturdu Ünal Karaman ve Teknik ekibi. Bunu az faul yaparak futbol oynamaya calisarak yapan bir takimdan bahsediyorum. Yani benim hayallerimin ötesinde bir takim olusturdu Ünal Karaman. Deigisiklikleri iyi degil ama bunu gelistirebilir.

Hakaret etmek istemiyorum ama biraz gözlerinizi acin. Ha eger aciklar ise o zaman bir iki futbol kitabi okuyun.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X