Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 13. Hafta | Trabzonspor 2 - 1 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Uğurcan Çakır, Pereira, Zargo Toure, Hüseyin, Novak, Onazi, Sosa, Abdülkadir, Yusuf Yazıcı, Nwankaeme, Rodallega
      Al işte klasik Ünal, hücum hücum hücum...

Yorum

• intihar etmiş
        trabzonspor

Yorum

• kadroya bakınca içime umut doğdu, kötü hisse kapılmadım.

Yorum

• Ugurcan in senelerce Trabzonsporun kalecisi olacagi bir mac olur insallah .
            61

Yorum

• Uğurcan mı ?

Hüseyin mi ?

Göztepe maçı öncesi gibi dondum kaldım
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kadroya bakınca içime umut doğdu, kötü hisse kapılmadım.
                Çünkü sahaya pozitif futbol oynamak icin cikan bir kadro var.
                Bu sene zaten hedef ilk 4 dedik sezon basindan beri.
                Bu macta 4 atip, haftaya Kayseri'den 3 gol yiyebilecek bir takimimiz var maalesef.

Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Cakir tercihleri icin Unal hocaya benden büyük bir alkış.

Yazici yüzümü kara çıkarmaz umarım maç sonu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Sağda Olcay bekliyordum.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uğurcan mı ?

Hüseyin mi ?

Göztepe maçı öncesi gibi dondum kaldım
                    Esteban ve Akbaş tercihlerindense, Hüseyin ve Uğurcan tercihleri bana göre doğru hamleler...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk 11'den sadece Abdulkadir ve Novak milli takıma gitti. Dolayısıyla Hoca'nın milli arada çalışamadık gibi bir bahanesi yok. Kaleyi Uğurcan'a teslim etmek büyük risk. Kendisinin antrenmanlarda iyi olduğunu herkes söylüyor fakat bu tip maçlar tecrübe gerektirdiğinden umarım heyecan yapmaz. Keza Akbaş yerine Hüseyin'i kullanmak da aynı şekilde risk barındırıyor. Valbuena tehditinden dolayı Olcay'ın oynamaması ise bana göre yanlış tercih. İnşallah Pereira bir şekilde kendisini savunabilir yoksa faturası hocaya çıkar...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Haydi Fırtına!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hüseyin fizik olarak zayıf kalır ama akbaş iyi durumda değil demek ki. antreman performanslarından bu çıkmış. topu yere indirip kanatlara çabuk oynarsak iyi futbol oynarız ama skor almak şans isi bu savunmayla.

Yorum

• Aylardır bitik Yusuf ve son 1 aydır sakat. Fener derbisinde 11 e koy. Ağır yalakalık bence inşallah yüzümü kara çıkartır
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• burakın yokluğu önemli değil pek ama kalecinin bu kadar tecrübesiz ve maç eksiğini göz önünde bulundurursak çok sıkıntılı bir maç olucak. kaleye fazla iş düşmemesi lazım uzaktan çekilen her şut gol olur. muhtemelen fenerliler uzaktan veya gördüğü yerden vuracak topa.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk 11'den sadece Abdulkadir ve Novak milli takıma gitti. Dolayısıyla Hoca'nın milli arada çalışamadık gibi bir bahanesi yok. Kaleyi Uğurcan'a teslim etmek büyük risk. Kendisinin antrenmanlarda iyi olduğunu herkes söylüyor fakat bu tip maçlar tecrübe gerektirdiğinden umarım heyecan yapmaz. Keza Akbaş yerine Hüseyin'i kullanmak da aynı şekilde risk barındırıyor. Valbuena tehditinden dolayı Olcay'ın oynamaması ise bana göre yanlış tercih. İnşallah Pereira bir şekilde kendisini savunabilir yoksa faturası hocaya çıkar...
                                bu maçın kaybından sonra çanlar herkes için çalar tepeden tırnağa.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X