Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim Kadro sorunumuz yok. Bizim oynatabilme sorunumuz var. sonuç alabilme sorunumuz var.
    Başakşehir bizden iyi kabul edebilirim ama onlarda yaşlı. Ama sistemleri onları sonuca goturuyor. Gol yemiyorlar kolay kolay

Gs yi bu sene bu puan da başarılı. Ozan kabak dedigin adam daha 2 aylık. Bizim gençler daha eski.
    Ama sonuç alamıyoruz. Gol atacağız derken yiyoruz. defans yapacapız derken gol atamıyoruz.
    Yahu göztepe de en çok gol atan adamı gözden düştü yolladık biz.
    öyle bir takımız ki denk getirsek fark atarız. ama denk gelirse fark yeriz. Bjk yi gs yi rahat yenip sonuncuya yenilebiliriz o derece.
    Kadro sorunu var iki yıldır her onde basan takım bizden puan alıyor. Ana sebebi stoperler ve en önemlisi orta saha. Libero sosa defansa yardım edemiyor yarılıyoruz net olarak en büyük problem orada. Onazi rakip yarı sahada pas yapmaya daha bu sene başladı. Çalım atamaz,ikiye bir yapamaz. Orta sahayı geçmiyordu normalde ee böyle olunca kimi yenebilirsin ki?

Kanatlarında olcay iyi ama diğerleri soru işareti. Kadroda net iki yönlü orta saha sorunu var. Stoperlerimizde de sol stoper eksikligi var. Beklerimiz kötü(net olarak). Forvet rodallega o da kötü kapanan takıma karsı sahada dolanıyor ne yaptıgı bellı degıl. Ekuban gibi araya kaçamıyor enerjisi orta,futbol bilgisi üst düzey degil. Bajic > Roda , Visca>=Olcay Mahmut İrfan > onazi sosa. Epureanu Costa > toure Hosseini. Caicara >pereira. Clichy > Novak

senin de haklı oldugun yerler var ama libero oynayamayan adamla sistemi tutturamıyoruz zaten oyunda zayıf karnımızdan pozisyona giriyorlar..

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serdar , maicon , belhanda , feghouli üst düzeymi ? Gs'nin kadrosundan bir tek adam alıp bizim takıma koymam aramızda bariz bir kalite farkı var evet bizim kadromuz çok daha üst düzey.
      Ama bizde o kadroyu oynatacak ve otoriteyi sağlayacak bir teknik direktör yok. Yok oğlu yok.

Yorum

• Burak Yılmazı Fatih Terim oyundan almazdı. Alsa bile Burak ona el kol hareketleri yapamazdı.

Yorum

Serdar , maicon , belhanda , feghouli üst düzeymi ? Gs'nin kadrosundan bir tek adam alıp bizim takıma koymam aramızda bariz bir kalite farkı var evet bizim kadromuz çok daha üst düzey.
          Ya reis maicon portoda oynamıs samp ligi tecrübesi falan filan 7 m euro veriyorlar ligue 2 toure daha mı iyi?
          Belhanda Feghouli bizden kesin üst düzey imza atarım

Yorum

• şu başlığı görünce içim acıyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya reis maicon portoda oynamıs samp ligi tecrübesi falan filan 7 m euro veriyorlar ligue 2 toure daha mı iyi?
              Belhanda Feghouli bizden kesin üst düzey imza atarım
              Görüşünüze saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum hocam bu adamlar çöpün önde gideni.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• skor böyle olduğu için hakem es geçildi. daha yarım saatte 8, 9 faul yapmış malatya, yarısı arkadan sert müdahaleler, hakem hala uyarı yapıyor. sahada hakem olsa mina ve forvet kırmızı görürdü, en azından dirençleri kırılırdı biraz. faul kart ilişkisini çözememiş hakemler en kötüsü.

Yorum

Görüşünüze saygı duymakla beraber kesinlikle katılmıyorum hocam bu adamlar çöpün önde gideni.
                  Tabii ki. Belhanda her maç akıyor,fransa ligini 3. bitiren takımdan geldi, seviyesini görmeniz lazım.
                  Feghouli valencia premier lig adamın oyun tarzından belli oluyor üst düzey oldugu ama göremediyseniz dikkatli izlemenizi öneririm,tabii benim de saygım var ama su götürmez gerçek= Fatih Tekke kötü oyuncu idi demekle aynı yani

Yorum

Tabii ki. Belhanda her maç akıyor,fransa ligini 3. bitiren takımdan geldi, seviyesini görmeniz lazım.
                    Feghouli valencia premier lig adamın oyun tarzından belli oluyor üst düzey oldugu ama göremediyseniz dikkatli izlemenizi öneririm,tabii benim de saygım var ama su götürmez gerçek= Fatih Tekke kötü oyuncu idi demekle aynı yani
                    Bu nasıl bi açıklama ve futbolcu öngörüsü Belhanda Fransa ligini 3. bitiren takımın oyuncusu ve Feghouli premier ligde akıyor öylemi ikiside akıyoduda yanlışlıkla Galatasaraya geldiler herhalde o zaman şöyle diyelim Kucka ve Sosa kariyerleri tartışılmaz koskoca Milandan geldiler Rodallega Premier ligin en iyi golcüsüydü Size Tenis hayatınızda başarılar Futbol fazla gelmiş bünyenize.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

Bu nasıl bi açıklama ve futbolcu öngörüsü Belhanda Fransa ligini 3. bitiren takımın oyuncusu ve Feghouli premier ligde akıyor öylemi ikiside akıyoduda yanlışlıkla Galatasaraya geldiler herhalde o zaman şöyle diyelim Kucka ve Sosa kariyerleri tartışılmaz koskoca Milandan geldiler Rodallega Premier ligin en iyi golcüsüydü Size Tenis hayatınızda başarılar Futbol fazla gelmiş bünyenize.
                      olayların nasıl olduğunu görmek için maçkolik > milan > kucka sosa sezonu > lig sırası > kucka sosa maç sayısı >

Fransa liginde her gelenin 3.olacagını zannediyorsunuz galiba??? Ya Akhisarı koy şampiyon olur orada-ya o çöp ya teneke ya? Bu bakış açısı bana fazla. Sosa 85 li Belhanda 90 lı. Dortmund'un hocası favre ile çalıştı..

Feghouli yi tartışıyorsan zaten valencia da psg ye karşı oynuyordu en son izlediğimde çeyrek final mi son 16 mı bilmiyorum,sonra west hama düştü filan ama yaşı genç kalitesini de izleyince anlıyorsun, yani şu an sevilla da quincy promes dan iyi olacak hali yok bizde oynayanların, west ham da kadro dışı kalmış feghouli sebebini bilmiyorum. En önemlisi gecen sene yasadıkları sampiyonluk ve koydukları oyun.. Kendilerini çok hafife alıyorsun.. Avrupa futbolu oynuyorlar sosa nın diri hali gibi ama kucka gibi degiller..

Neyse burada bitsin ben bakış açısını göstermeye çalısıyorum her izledigim maçta en iyi iki oyuncudur bunlar.. Yorum sizin tabii.

Yorum

Kadro sorunu var iki yıldır her onde basan takım bizden puan alıyor. Ana sebebi stoperler ve en önemlisi orta saha. Libero sosa defansa yardım edemiyor yarılıyoruz net olarak en büyük problem orada. Onazi rakip yarı sahada pas yapmaya daha bu sene başladı. Çalım atamaz,ikiye bir yapamaz. Orta sahayı geçmiyordu normalde ee böyle olunca kimi yenebilirsin ki?

Kanatlarında olcay iyi ama diğerleri soru işareti. Kadroda net iki yönlü orta saha sorunu var. Stoperlerimizde de sol stoper eksikligi var. Beklerimiz kötü(net olarak). Forvet rodallega o da kötü kapanan takıma karsı sahada dolanıyor ne yaptıgı bellı degıl. Ekuban gibi araya kaçamıyor enerjisi orta,futbol bilgisi üst düzey degil. Bajic > Roda , Visca>=Olcay Mahmut İrfan > onazi sosa. Epureanu Costa > toure Hosseini. Caicara >pereira. Clichy > Novak

senin de haklı oldugun yerler var ama libero oynayamayan adamla sistemi tutturamıyoruz zaten oyunda zayıf karnımızdan pozisyona giriyorlar..
                        zaten başakşehir hariç dedim. Daha adamlarda tartışılsada emre ve arda var. adebayor var.

ama yinede 10. olacak bir kadro sorurunumuz hala yok. ama sistem sorunumuz aşikar. başakşehir bir de yılalrdır üstüne koya koya geliyor. ha dersen ki kadroda üst düzey bir oyuncumuz yok kabul ederim. oyuncularımız bende ortalama ustu ama oyun dengesizligi sistemsizlik felan cogu zaman hepsi ekside kalabiliyor.
                        hala ligin en kötü takımının defansını aşamıyoruz
                        13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        Yükleniyor...
                        X