Ben Onur’da kabahat bulamadım, problem defansta.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim Hacıosmanoğlu:
“Yaptığım en büyük yanlışlardan biridir kaleci Onur’u satmayışım! Makedonya olayından sonra onu göndermem gerekirdi. İyi niyetle bir şans daha vermek istedim. Fakat olmadı. Verdiğim o şans, benim çöküşümü hızlandırdı.”
Artik profesyonel oldun dimi ONURSUZ HAYSIYETSIZ.
Seni 3 hafta önce ıslıklardan koruyan Burak kankana o kıt aklınla destek çıktın ha !!!!
Yazıklar olsun sizlere...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ligin ilk 10 kalecisinden biri değil dedim geçen sene, çok tepki aldım.
Şu an az daha ilerleyebilirim:
En kötü 3-4 kaleciden biri...
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumdan gordugum taraftarda sikinti var.
yoksa 15 dakikada 4 gol yemisiz siz deyin sans ben deyim mental yetersizlik.
ben de hayal kirikligina ugradim. amabu takim hala sampiyonluk adayidir.
siz daha butun takimi sutlayin. birsey olmaz bu taraftardan.
Hocam şampiyonluk adayı diyemeyiz. Ama ilk yarı oynanan futbol beni fazlası ile mutlu etti.
Yenilen gollerde şans, kaleci beceriksizliği ve stoper hatası var. Takıma ve Ünal'a sallayanları kaile almamak lazım.
Zira mağlubiyetin şiddetinden olsa gerek saracak yer arıyorlar. Hoş görmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece Trabzonspor, bu embesil yüzünden duvarları yumrukluyorum. Daha ne kadar açık olabilirim?
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz senin attığın twite tüküreyim bu gece sildim seni.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökdeniz senin attığın twite tüküreyim bu gece sildim seni.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demiş? Kapalı profiliİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor - Trabzonspor | 09.11.2018 Cuma 20.00
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur iyi demedim evet son yıllarda büyük formsuz, ama bu takıma son yıllarında buffonu koysan hayrettin olurdu. Ayrıca adam neden satsın maçı hain olsun filan. Çocuk gibi ergensi yorumlar...
Bugün 5 yedi 5
Ama futbolcular yapmak istedikten sonra herşeyi yaparlar
Maalesef senin gibi masum ve dürüst değillerEn son ssarı tarafından düzenlendi; 09.11.2018, 22:07.
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Onur’da kabahat bulamadım, problem defansta.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum