kaleci sorunsalı ve takımın faul yapamaması.yani diziliş.kanat açıklarımız ideal değil.haliyle kanat açıksız bir düzen bulmak gerekiyor.
Bu maç öyle bir maçtı ki 3-0 biz de kazanırdık
Ben hala ligin en iyi ikinci kadrosunun bizde olduğunu düşünüyorum. Hatta olayın burak ve onur ile alakası olmadığını tamamen malzemeden iyi bir ürün çıkmadığını düşünüyorum.
Ünal Hoca iyi niyetine rağmen bir abi olduğu kadar bir hoca değil
Bizden daha kötü kadrosu olan Gs an itibari ile 7 puan önümüze geçiyor. Adamların kadrosunda defans defans değil hücum yok. Hoca da hoca degil ama en azından bir şiyler beceriyor.
Bitti mi.?
En kötüsünü gördük mü.?
Gelecekte bunun kadar kötü bi gün daha yaşayacakmiyiz.?
Yoksa bu yaşadıklarımız,bütün güzel günlere,maziye bir elveda ve daha karanlik günlerin başlangıcı mı?
Antalya maçını açıp tekrardan izleyin. Onca zamandan sonra kamil ahmette bir maça direk 11 de başlamıştı ancak bulunduğu bölgedeki as futbolcudan daha iyi performans gösterdi. Bu forma giymeyle değil yetenek ile alakalı bir durum. Zekinin antalya maçında yaptığı tek bir doğru hareket yok. Ki o maçın 90 dakikasını kaçırmadan izledim.
Bu maç öyle bir maçtı ki 3-0 biz de kazanırdık
Ben hala ligin en iyi ikinci kadrosunun bizde olduğunu düşünüyorum. Hatta olayın burak ve onur ile alakası olmadığını tamamen malzemeden iyi bir ürün çıkmadığını düşünüyorum.
Ünal Hoca iyi niyetine rağmen bir abi olduğu kadar bir hoca değil
Bizden daha kötü kadrosu olan Gs an itibari ile 7 puan önümüze geçiyor. Adamların kadrosunda defans defans değil hücum yok. Hoca da hoca degil ama en azından bir şiyler beceriyor.
Hala iyi bir kadroya sahip oldugumuzu nasıl iddia edebiliyorsunuz anlamıyorum.. 10 hoca daha gelecek galiba kabullenebilmeniz için? Takım da ne kanatın kanat ne orta sahan orta saha ne bekin bek ne stoperin stoper.. cogu kisi biliyor artık siz de ogrenın
Bakınız hüseyin ve adem koçaklı orta sahası ile oynadığımız seneler bu ligde ağır bir yabancı kuralı vardı. Yanılmıyorsam 6 idi.
Şuan da rakiplerin çoğu orta saha olarak dinamik adamları oynatıyorlar. ( çoğu atletik yabancılar )
Aytaç bizde oynadığı zamanlarda kilosu ile ün salmış bir futbolcu. Sakatlık yaşayabilir , bunu anlayabilirim ancak sezon öncesi kamp görüp yinede bu kilolardan kurtulamamış bir adamdı. Bizde oynarken, taraftarın en fazla yakındığı iş aldığı hemen hemen her topu defansa dönmesi ya da sağına soluna dağıtması asla dikine top oynamıyor olmasıydı. Ki, yanından 30 yaş üstü futbolcular vızır vızır geçiyordu.
Okay ilk geldiği sene burada eleştirildi buna katılıyorum, Aytaç bizde 40 dan fazla maça çıkıp 3 sezon takımda bulundu. bu süre zarfında ilk geldiği sene ve eskişehirdeyken ağır sakatlık yaşadı. Ondan sonra ağır bir sakatlığı olmamasına rağmen kendini geliştiremedi. He, bize geldiği zaman Trabzonspor takımının kadrosu çok mu iyiydi ? Hayır değildi ancak aytaç da iyi değildi bunu da kabul etmek gerek.
Şunu söylerseniz katılırım. Kucka şuan ki performansıyla aytaç karadan iyi mi ? Değil. Aytaç kara ne ise şuan oda aynısı . Ancak, birisi kötü diye diğeri iyi anlamına gelmiyor bu. Bize bu adamlardan daha iyi oynayacak, sahada karşısında bulunan adamı parçalayacak orta saha oyuncuları lazım. Bu kimdir derseniz , benim bu aralar favorim BIRKIR BJARNASON... Yoksa aytaçmış, kuckaymış, yetersiz onaziymiş falan bunlarla olmaz. Bunların bir tık üstü futbolcular ile de olmaz. Daha iyilerini bulmamız gerekiyor.
Yoksa biz daha çok kahır çekeriz.
Hüseyin'li dönemin kadrosunda 8 yabancı oyuncuyu vardı bu bir bahane olmamalı. Ayrıca o zamanlar oynanan oyunla şuan oynanan oyun arasında pek fark yok, o dönemlerde de her takım atletik oyuncuları kadrolarında barındırıyordu. Ha 90'lı yıllar gibi 3-4 yabancı kuralı olsa mantıklı olabilir. Aytaç'ın hiç bir zaman kilo problemi olmadı aksine dediğim gibi deli gibi fitness proğramı yapıyor, yapısı itibariyle kalıplı görünüyor, bir merkez orta saha oyuncusuna göre boyu fazla ve bu dönüşlerinde problem yaşıyor fakat çok mücadele ederek bu açığını kapatmasını da biliyor. Fener'i yıllarca stabil oynayan Mehmet Topal taşıdı, keza Atiba'da bjk'yi. Bizim sorunumuz sabredemeyişimiz ve bunun paralelinde hırsız yöneticilerin bazı yabancı transferlerden milyonları götürmek için böyle oyuncuları taraftarın önüne atıp itibarsızlaştırmak. Çocuk kendini geliştirmese milli takıma neden seçilsin Lucescu enayimi? Ya biz hep fantazi peşinde koşan ve bu minvalde hep avucumuzu yalayan kitle olduk burnumuzun dibindekileri görmezden görüyoruz sonra niye iflas ediyoruz, niye önümüze gelen bize 5-6 sallıyor.
Son yıllarda bizim kadar rezil sonuçlar alan başka bir takım yok. Ne acıdır ki kültürümüzün bir parçası gibi olmaya başladı ultra farklı mağlubiyetler..
Yenilen ilk gole kadar rakibi boğan tarafız, gelen ilk akında rakip bizim boş kaleye yuvarlayor topu, bizim forvetse boş kaleye auta atıyor o topları ondan önce ve maç nereden nerelere gidiyor...
Hocayı yargılamak için sağlıklı bir sistem lazım. futbolcuya borcu olan bir takımın hocasını yargılamak haksızılık olur. misal Burak olayı, kadro dışı bırakmıyoruz, belkide yaptırım uygulayacak durum olsa hoca farklı karar verecek veya futbolcu bu şekilde tavır koyamayacak. hocanın yaptığı futbolcunun gönlünü hoş tutmak.bu ortamda hocayı eleştirmek bana çok mantıklı gelmiyor...
5-0 lık skor sonrası gündeme gelmiyor ama malatyasporun sertliğe çok musamma gösterdi hakem. devamlı arkadan sert müdahale yapmalarına rağmen sarı kartta başvurmadı. Sosa'ya arkadan bir tekme atıldı misal adamın topla hiç ilgisi yok, top Sosa'nın sağ ayağında rakip sol baldırına tekme atıyor, hakem uyarıyor, neyi uyarıyorsun,böyle bir sürü pozisyon var. . .
Ünal hocayı severim ama neden şu orta saha ile çıkar anlamıyorum vitaminsiz onazi emekliliği elinde sosa vitaminsiz abdüş nasıl bir defans kapatir bu açığı açıkların adam kovalamaz forvetin hayin rode bu kadar
Sonuç bu takımda on libero şart
Anca sosa ile oynarsın orta sahada
Sosa yada yusuf oynaması gereken yer forvet arkası
Ünal hoca yeter gör artık orta saha yetersiz takımda gör artık
Neden okay oynadı geçen senede oynardık onazi sosa ile
Kiimi oynatsin ki? Savunma yönü güclü bir ön libero yok. Batuhan var. Onunla oyuna baslamak bu dönem intihar olur.
5-0 lık skor sonrası gündeme gelmiyor ama malatyasporun sertliğe çok musamma gösterdi hakem. devamlı arkadan sert müdahale yapmalarına rağmen sarı kartta başvurmadı. Sosa'ya arkadan bir tekme atıldı misal adamın topla hiç ilgisi yok, top Sosa'nın sağ ayağında rakip sol baldırına tekme atıyor, hakem uyarıyor, neyi uyarıyorsun,böyle bir sürü pozisyon var. . .
Mutayip denen ahlaksıza geç sarı kart gösterdi, çok göz yumdu, 2.devre atması gerekirken uyarmakla yetindi.
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum