Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor cidden bir dönem istanbula tasinmali.

her tarafi entrika arkadas.
    eski oyuncular, yöneticiler, derin yapi. sabote eden oyuncular, gazeteci ile tartisan golcüler.
    yok anasini satim, bi umut yok !
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyi konuaşacağız?
      Onur'un abuk sabuk yer tutuşlarını , Çizgide çakılı oyununu ve çizgiyi her terkedişinde yediğimiz inanılmaz golleri mi?
      Ya da Onazi'nin bombozş mucadelesini ve on liberada aptalca yaptığı hataları mı?
      Hossein denen herifin, Amatör de bile yapılmayacak hatalar yapıp oyundan çıkmak zorunda kalmasını mı?

Ya da Antalya dan 7 yediğimiz zamanı
      Akahisar'dan 6 yediğimiz maçı mı?
      Rakip bize 5 attıktan sonra oyunu buyrun siz oynayın diye fırsat vermesini iyi oyun oynuyoruz sanmamızı mı?

Hangisini konuşalım?
      Daha 5 gün evvel, Başkan'nın artık eskisi gibi 5 yiyen 6 yiyen takım değiliz diye beraberliklere sevinen açıklamalarını mı?
      Burak Yılmaz olayını mı?

Nowakame'nin Gs maçında şansa attığı 2 gol sonrası abartılıp göklere çıkartılmasını mı?
      İran'dan hayatı boyunca 100 bin doları birarada görmemiş topçuları aldığın ve hepsinin yerlerde süründüğünü mü?

Trabzonspor'un kayboluşunu?
      Efsane takımın sadece formasından başka bir şeyinin kalmayışını mı?
      Parasızlıktan sebep iki aydır maç kazanamayan hocasını görevden alamayışını mı?

12 maçta 36 puanın sadece 16 puanını almayı başarı mı sayalım?

Fenerbahçe bizden aşağıda olsun da isterse 15. olalım mı diyeceğiz?

Kısacası

Ünal Hoca ve Ağaoğlu yönetimi senelik 3 milyon Euro kazanan oyuncuları idare edemezler, Onları takım yapamazlar. Onlar sadece Golf derneklerinde keyifli oyunların başkalığını yapabilirler. Ünal Hoca da alt yapı da hoca olsun, Bağırmak isteyip bağıramamayı nezaket olarak sunmak zorunda kalan hocadan ancak kukla olur=
      NOKTA
      Ünal hoca başaracak.

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayır abicim olay dayanıklılık değil. Yapılan dayanıklılılk boş durumda artarda en fazla nereye kadar depar atmak onu ölçüyor ünal hoca. Maç böyle değil,adam maçta yorulduktan sonra kafası düşüyor tercihleri saçma oluyor,beyni yoruluyor.Bunu görmek lazım,ruhu da o kadar yok. İkili mücadelelerde saçmalıyor. 35 yaşında çünki antalya maçında zekinin enerjisi belliydi bir de ortaları ve paslarındaki zekayı geliştirse...
        Hani yoruluyor kısmını bir nebze anlarım, adam sürekli bindirme yaptığı için yoruluyor olabilir ancak pereira için Ruhu yok demek biraz gülünç oluyor.
        Ki Antalya maçındaki zeki' yi beğenip , pereirayı eleştirmek Bu tamamen hayal ürünü. Adamlar sağ tarafımızı çuval etmişlerdi.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur'un hatalarını göremediysen neyin yorumunu yaptın anlamadım
          Yaptığınız yorumu alınan skorun moral bozukluğu içinde olmanıza veriyorum. Zira benim amacım burada Onur u savunmak değil(bende artık Trabzonspor u kaldırabilecek seviyede olmadığını düşünüyorum) sadece yediğimiz gollerde kaleciden daha çok stoperlerin ve önliberonun hatalı olduğunu düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
          https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Gündeme bile giremiyoruz, tekrar teşvik pirimi işine girdi fener, biz yerin dibindeyiz tepki bile veremiyoruz.

Türkiye Spor Toto Süper Lig’te Cumartesi günü Kayserispor-Galatasaray maçı ile ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi...

Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani yoruluyor kısmını bir nebze anlarım, adam sürekli bindirme yaptığı için yoruluyor olabilir ancak pereira için Ruhu yok demek biraz gülünç oluyor.
              Ki Antalya maçındaki zeki' yi beğenip , pereirayı eleştirmek Bu tamamen hayal ürünü. Adamlar sağ tarafımızı çuval etmişlerdi.
              ilk 15 dk onca zamandan sonra maç oynadı sag bekte. ondan sonra antalya bir şey yapamadı. Defansta o ruh yok sezemiyor savunma altılımız zeki değil ligi çözemiyorlar.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beş değil 15 yerim de taraftara küfreden o kişiye forma vermem
                Dün 5 yedik zaten büyük futbolcuları yönetemeyeceksek biz de orta sıra takımı oluruz zaten bu gidişle

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk 15 dk onca zamandan sonra maç oynadı sag bekte. ondan sonra antalya bir şey yapamadı. Defansta o ruh yok sezemiyor savunma altılımız zeki değil ligi çözemiyorlar.
                  Antalya maçını açıp tekrardan izleyin. Onca zamandan sonra kamil ahmette bir maça direk 11 de başlamıştı ancak bulunduğu bölgedeki as futbolcudan daha iyi performans gösterdi. Bu forma giymeyle değil yetenek ile alakalı bir durum. Zekinin antalya maçında yaptığı tek bir doğru hareket yok. Ki o maçın 90 dakikasını kaçırmadan izledim.

Yorum

• ilk olarak mutlak suretler teknik direktör değişmeli.
                    ikinci olarak takım üzerinde hakimiyet kurmaya calısan herkes gitmeli.
                    onur,olcay,burak ilk sırada olmalı.Özellikle onur ne kalecilik yapıyor ne kaptanlık.
                    üçüncü olarak bu saatten sonra hedefimiz kalmadığı için pahalı oyuncuların hepsi gitmeli.
                    sosa,kucka,esteban,ibanez.

dördüncü olarak yetersizlerin hepsi gitmeli.
                    zeki,akbaş,batuhan,onazi

Bu dediğim adamların tamamı devre arasında gitmeli.
                    Takımın kaptanları yusuf yazıcı ve abdülkadir olmalı.
                    devre arası cok degil 3-4 transfer ile yola devam edilmeli.

Önümüzdeki senelerde düşük maliyetli,genc,potansiyelli ve hepsinden önemlisi aç oyuncular alınmalı.Alınacak oyuncuların iş ahlakı üst düzey olmalı.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Taraftar olarak önce şunu anlayalım, bizim sil baştan yapmaya ne gücümüz ne de bütçemiz var. Eldeki maliyeti olan 1 2 oyuncu gönderilip yerlerine 2 3 tane maliyetsiz futbolcu alınarak, elde olan kadronun üzerine konulup önümüze bakmamız gerekiyor.

Burada 10 tane isim yazıp bunlar gitmeli tarzında hayalciliğe girmeye gerek yok.

Yorum

• Bu sene takip etmeyi bırakmıştım ama bu skora dayanamadım. Şunu söylemek istiyorum. Alman disiplini olan, ekibi olan ve avrupa dünyasında bir ağırlığı olan iyi bir hoca bulunup, parası neyse verilip bu takımın başına getirilmeli. Ayrıca iyi bir altyapı, eğitime ihtiyacımız var. Chelsea ile olan anlaşma gerçekleşir umarım.

Yorum

• --------------ugurcan----------------

kamil-------husaini---------novak------amiri

joe-------toure-------onazi----------antony

----------yazici----------ekuban---------

joe beke gecip,abdulkadir sag acık oynayabilir.Devre arasına kadar böyle devam edelim.

bu saatten sonra burak,olcay,onur hiç çekilmez.

Yorum

Adam bizde kaç kere sahaya çıktı, yemediği küfür kalmadı. Küçük takımlarda futbol oynamak basit oluyor. Akhisarda oynayan Musta Yumlu' ya millet hayranlıkla bakarken, Trabzonsporda oynayan yumlu' ya küfür ediyor. Aynısı soner, serdar gürler ve türevleri içinde geçerli. Misal, bizim teneke bağlayarak yolladığımız yasin öztekin, bir iki sezon sonra g sarayın yarı kurtarıcısı gibi oynadı.

Malatya da oynamak ile bizdeki bir olmuyor, bu gerçeği görmezden gelmemek gerek.
                            Ya sen bu taraftara bakma, Hami'ye 3 gol attığı maçta kaçırdığı pozisyon için ana avrat düz giden yine bu taraftar. Tekrar edelim, çocuğu 21 yaşında transfer ettik forumun arşivi yerinde duruyor, geçirdiği ağır sakatlığa kadar oynadığı oyunla aldığı övgü ortada. 2 kez aylarca süren ağır sakatlık geçirdi, çocuk çalıştı çabaladı tekrar milli seviyeye geldi. Bu seviyede ağır sakatlık yaşayan oyuncuların çoğu futbolu bırakıyor ya da kendine bakmayıp genç yaşlarda 3. liglere kadar düşüyor. M.Yumlu ile Soner asla bu seviyeye gelemedi, gelemezde. Senin yaşın Adem Koçak'lı, Hüseyin Çimşir'li ikiliyle şampiyonluğa oynadığımıza yetiyor hatırlaman lazım. Kucka ile Onazi yetersizlerinden birini sepetleyebilseydik Aytaç elimizde kalacaktı. Okay için ilk dönemler söylenen saçma sözlerde arşivde. Aralarındaki fark Aytaç'ın ağır sakatlıklar geçirmesi yoksa Okay gibi yükselmesine engel yoktu. Çocuğu bize geldiği günden beri sosyal medya sayfalarından takip ediyorum, antreman dışında ki boş zamanlarında fitness salonlarından çıkmıyor devamlı çalışıyor. Bir yere gelebilmek için çalışmak lazım çalışmak. Çocuk emeğinin hakkıyla milli takıma seçildi, birileri gibi götünü gezdiripte senede 3 milyonu alıp göt büyütmedi. Ama biz sevmeyiz böylelerini. Kucka gibi ensesinden götüne kadar dövmesi olması lazım, saçları da şekil.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Taraftar olarak önce şunu anlayalım, bizim sil baştan yapmaya ne gücümüz ne de bütçemiz var. Eldeki maliyeti olan 1 2 oyuncu gönderilip yerlerine 2 3 tane maliyetsiz futbolcu alınarak, elde olan kadronun üzerine konulup önümüze bakmamız gerekiyor.

Burada 10 tane isim yazıp bunlar gitmeli tarzında hayalciliğe girmeye gerek yok.
                              valla hayalciliği bilmem ama bu adamlar gitmeden bu iş düzelmez.Takımı herkes bir yerinden tutup bir yere sürüklüyor.

Ben yüksek butceli transferler beklemiyorum.

onur,olcay,burak,esteban,ibanez,sosa,kucka,zeki bu adamların hepsi kesinlikle gitmeli.

Kalanlara sezon sonu bakarız.Ama bu eldeki yapı ucube.Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Bir kaç değişiklik ile bu işi kotaramazsın.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                --------------ugurcan----------------

kamil-------husaini---------novak------amiri

joe-------toure-------onazi----------antony

----------yazici----------ekuban---------

joe beke gecip,abdulkadir sag acık oynayabilir.Devre arasına kadar böyle devam edelim.

bu saatten sonra burak,olcay,onur hiç çekilmez.
                                Çok çok kötü kadro, düşme hattında gireriz devreye.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X