Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ve o Aytaç Trabzonspor'dan rakamla (1) oyuncu bile davet edilmediği milli takıma an itibariyle davet edildi. Çok şey bilmeyelim arkadaş, çocuk artist değil diye yermeyelim.
    Abi aytaç okay murteza

Batuhan farketmez abi takim kâğıt Üzerind e yenik ve eziliyor

On libero olmazsa sosa orda olmaz kanatlar ileride kalacak ise orta saha olacak sosa ile olmaz o iş

Sosa bubkadroda 10 numara oynar o da yusuf eski yusuf olsa oynatmam bu takımda

Kötümü hayır ama o mevkide bu diziliste yeri yok

Yorum

• Her maçta tüm kırılma anlarının bizim aleyhimize olması tesadüf değil. Bunun nedeni bireysel eksiklikler. Görevi açık kapatmak olan Onazi açık verirse onu kadro içinde kotaracak bir yapı yok çünkü pamuk ipliğine bağlı her şey. Komple bir oyuncunun olmayışının eksiğini çekiyoruz. Bir şeyii olanın 2 şeyi olmuyor bu yüzden biri iyi yapacağı şeyi eksik yaptı mı -3 olmuş oluyorsun direkt. Taktik yapıyı oluşturabilecek kalibrede Türkiye’de zaten sınırlı isim var.

1-0 da mağlubiyet 5-0 da mağlubiyet. Malatya zaten topu rakibe vererek oynamaktan gocunmuyor. Adamların olayı o alıyor skorunu bakıyor işiine. Kazanmak için çıktık sahaya. Bence en doğru 11 yine yanlış maça denk geldi. Israr edilmesi gereken geçtiğimiz 3 maçta oynaması gereken kadro buydu. Yanlış maça denk geldi.

Sezon başında yalvardık yakardık bir el ayak öpmediğimiz kaldı. 3 kuruş kısacaz diye 10 liradan olmayalım. Bir düzgün stoper bir de ön libero alalım bu takım kaldırmaz dedik. Elimize verdiler. Bu durumu göz göre göre halletmeyenlerin anasına söven taraftara kızmam.

Burak puştu nemalanacak ya bu işten ona darlanıyorum.

ilk gol yenecek gol değildi. Onur sabote iddialarına inanmam ama kaleci ihtiyacımız uzun zamandan beri var.

abdülkadir değişikliğini anlamam. Skordan etkilenmesin diye mi yaptı onları bilmiyorum. Bence en oluru Onazi çıkarıp Ekuban girebilirdi. Toure ile Hosse biraz daha öne çılabilirdi. Risk ise bu risk alınırdı.

Maçta ukalalık gibi olmasın şaşırdığım hiçbir şey olmadı. Sadece Malatya 1. Golde bence Onur’un hatası (ihtimali çol yüksek pnur hata yapması) ve Onazi’nin saçma müdahalesi (O da ihtimali yüksek) Nasıl ki maça çıkarken toure ve hosseini yan topta zayıf olduğunu biliyosan bunlar da göze alınmış risk oluyor. 2. Golde ortayı kestirirsen olur zaten, bir de extra abuk bir vuruş geldi adamdan

Rodallega iyi oynar ama sürekli bu şekilde gol kaçırır. Yeni bir şey değil.Atabilse maç koparacaz. Şut/gol oranı düşük. Toplarının direkten dönmesi de tesadüf değil. Gol atamama şekli o adamın.

5-0 eleştirilmeyecek mi eleştirilecek ama önceki 3 maçtan daha fazla eleştiriye açık bir maç değil
      İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
      İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
      Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• valla bu saatten sonra hucum futbolu falan oynamayalım.Tamamen kapalı savunma ve kontra atak.
        Biz sampiyonluk kocaladıgımızda hep boyle oynadık.

toure savunmada sakar ama bence on liberoda iş yapar.

------------------kale boş kalsın-------------------

joe-----uzun stoper------------husaini---------amiri

------insan yiyen---------toure--------------

abdülkadir---------------------------antony

----------transfer----------yazici--------------

benim kadrom budur.

roda istekli ama gol becerisi dusuk.Burak soylemeye gerek yok.Ekuban cok tecrubesiz.

onur,burak,olcay,sosa,kucka,onazi,novak,esteban,ibanez,akbaş,zeki bence gitmeliler.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• ----------------hasan-----------

emrah----tolga-----erdinç-----volkan bekiroğlu

------------huseyin----------smek--------------

yattara---------------------------------gökdeniz

-------------------fatih------------------------

----------mehmet yılmaz-----------------------

şu kadro 77 puan aldı.Ve o.çocugu hakemler olmasa şampiyon olacaktı.

Utanın ulan!

Yorum

Ve o Aytaç Trabzonspor'dan rakamla (1) oyuncu bile davet edilmediği milli takıma an itibariyle davet edildi. Çok şey bilmeyelim arkadaş, çocuk artist değil diye yermeyelim.
            Olabilir hocam, bir kere davet edildi diye adama topçu sıfatını yapıştırmamak gerek. O milli takıma ne kazmalar davet ediliyor. Aytacı da davet ettilerse bunda şaşıracak bir şey yok.

Aytacı bu takımdan davulla zurnayla yolladık, baskı olmayan takımda 1 hafta doğru top oynadı diye şimdi yaya toure yapacak değiliz. Aytaç aynı Aytaç.
            Emrullah kokoç ondan iyi futbolcu.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi aytaç okay murteza

Batuhan farketmez abi takim kâğıt Üzerind e yenik ve eziliyor

On libero olmazsa sosa orda olmaz kanatlar ileride kalacak ise orta saha olacak sosa ile olmaz o iş

Sosa bubkadroda 10 numara oynar o da yusuf eski yusuf olsa oynatmam bu takımda

Kötümü hayır ama o mevkide bu diziliste yeri yok
              Kötü değil kardeşim niye kötü olsun. Bu takım Adem Koçak, Hüseyin Çimşir ön libero ikilisiyle ne heyecanlar yaşattılar bizlere hatırlayanlar bilir. Ben te 3 yıl önce dedim Okay ile Aytaç'ta ısrar edilirse uzun yıllar çelik gibi ikiliye sahip oluruz diye millet götüyle gülüyordu. O Okay şimdi İspanya liginde oynuyor Aytaç'ta sıradan Bursa takımının mihenk taşı olmuş, bugün ikisi de milli takımda. Bizim taraftarın bi bölümü kafayı Aytaç'ın koca götüne takmıştı diğer bölümü de her maç Okay'a saracak bahaneler türetiyordu. Bu taraftara Onazi, Kucka gibileri hak, boşver.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak mmert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her maçta tüm kırılma anlarının bizim aleyhimize olması tesadüf değil. Bunun nedeni bireysel eksiklikler. Görevi açık kapatmak olan Onazi açık verirse onu kadro içinde kotaracak bir yapı yok çünkü pamuk ipliğine bağlı her şey. Komple bir oyuncunun olmayışının eksiğini çekiyoruz. Bir şeyii olanın 2 şeyi olmuyor bu yüzden biri iyi yapacağı şeyi eksik yaptı mı -3 olmuş oluyorsun direkt. Taktik yapıyı oluşturabilecek kalibrede Türkiye’de zaten sınırlı isim var.

1-0 da mağlubiyet 5-0 da mağlubiyet. Malatya zaten topu rakibe vererek oynamaktan gocunmuyor. Adamların olayı o alıyor skorunu bakıyor işiine. Kazanmak için çıktık sahaya. Bence en doğru 11 yine yanlış maça denk geldi. Israr edilmesi gereken geçtiğimiz 3 maçta oynaması gereken kadro buydu. Yanlış maça denk geldi.

Sezon başında yalvardık yakardık bir el ayak öpmediğimiz kaldı. 3 kuruş kısacaz diye 10 liradan olmayalım. Bir düzgün stoper bir de ön libero alalım bu takım kaldırmaz dedik. Elimize verdiler. Bu durumu göz göre göre halletmeyenlerin anasına söven taraftara kızmam.

Burak puştu nemalanacak ya bu işten ona darlanıyorum.

ilk gol yenecek gol değildi. Onur sabote iddialarına inanmam ama kaleci ihtiyacımız uzun zamandan beri var.

abdülkadir değişikliğini anlamam. Skordan etkilenmesin diye mi yaptı onları bilmiyorum. Bence en oluru Onazi çıkarıp Ekuban girebilirdi. Toure ile Hosse biraz daha öne çılabilirdi. Risk ise bu risk alınırdı.

Maçta ukalalık gibi olmasın şaşırdığım hiçbir şey olmadı. Sadece Malatya 1. Golde bence Onur’un hatası (ihtimali çol yüksek pnur hata yapması) ve Onazi’nin saçma müdahalesi (O da ihtimali yüksek) Nasıl ki maça çıkarken toure ve hosseini yan topta zayıf olduğunu biliyosan bunlar da göze alınmış risk oluyor. 2. Golde ortayı kestirirsen olur zaten, bir de extra abuk bir vuruş geldi adamdan

Rodallega iyi oynar ama sürekli bu şekilde gol kaçırır. Yeni bir şey değil.Atabilse maç koparacaz. Şut/gol oranı düşük. Toplarının direkten dönmesi de tesadüf değil. Gol atamama şekli o adamın.

5-0 eleştirilmeyecek mi eleştirilecek ama önceki 3 maçtan daha fazla eleştiriye açık bir maç değil
                Malatya gibi kapanacak takımlara karşı üzerine çökeceksen orta şahan olacak beklerin çıkmayacak veya çıkar ise on libero defansın arasına gircek yoksa kimle oynarsan oyna üstünlük kuramazsın

Ama kazımpaşa gs bjk şb gibi açık oynayacak takımlara karşı oyna tutar

Adamların taktik aynı ya tutarsa diyor topu sana veriyor üzerine çekip uzun toplar ile organize kontra ataklar ile yikiyor

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olabilir hocam, bir kere davet edildi diye adama topçu sıfatını yapıştırmamak gerek. O milli takıma ne kazmalar davet ediliyor. Aytacı da davet ettilerse bunda şaşıracak bir şey yok.

Aytacı bu takımdan davulla zurnayla yolladık, baskı olmayan takımda 1 hafta doğru top oynadı diye şimdi yaya toure yapacak değiliz. Aytaç aynı Aytaç.
                  Emrullah kokoç ondan iyi futbolcu.
                  Aytaç bize geldiği ilk aylar gayet te güzel oynuyordu, malum ağır sakatlık yaşadı dönüşü problem oldu sonra bir kez daha ağır sakatlık yaşadı, Malatya'ya kiraladık geçen yıl ki iyi performansına rağmen Onazi, Kucka gibi boş adamların yüksek maliyetlerinden ötürü çocuğa kapıyı gösterdik. Çocuğu Malatya'ya gittiği andan beri yakından takip ediyorum Onazi ile Kucka'yı üst üste koyar üzerine pantolon diker o kadarını söyleyeyim.

Yorum

• sorun merkezde başlıyor.

onazi,sosa,abdus asla birlikte olmaz.

Sezon bası onazi-kucka-sosa olunca herkes kızıyordu ama belkide orada ısrar etsek sonra cok ekmegini yiyecektik.

merkez cok kolay geciliyor.

takım helva gibi.

boyle olunca ne abdus ne de yazıcı iş yapmıyor.

Ben merkezi cok guclu tutardım.İleride abdus yazıcı antony ve bir forvet serbest bırakırdım.

ama bunun icin iki merkez oyuncusu değişmeli.

toure stoperde sakar ancak on liberoda beklenmedik performans gösterebilir.

Yorum

• ndong,papy,lacina traore hepsi serbest statude.

Valla gereksizleri yollayıp su ucunu alsak takım cag atlar.

Yorum

• Bu haysiyetsiz,onursuz futbolcu grubu daha çoookkk hocanın başını yer,her birinde haça 1500 rakip futbolcu 90.dakikada yerde topu almak için yırtınıyordu bizdeki gamsızların hangisinde vardı bu mücadele.

Yorum

• ünal karamanda az karakter olsa istifa ederdi diyecem ama oda biliyor trabzonspor dan başka takım çalıştıramaz yönetim de gönderemez bu devran sürer gider.

Yorum

Kötü değil kardeşim niye kötü olsun. Bu takım Adem Koçak, Hüseyin Çimşir ön libero ikilisiyle ne heyecanlar yaşattılar bizlere hatırlayanlar bilir. Ben te 3 yıl önce dedim Okay ile Aytaç'ta ısrar edilirse uzun yıllar çelik gibi ikiliye sahip oluruz diye millet götüyle gülüyordu. O Okay şimdi İspanya liginde oynuyor Aytaç'ta sıradan Bursa takımının mihenk taşı olmuş, bugün ikisi de milli takımda. Bizim taraftarın bi bölümü kafayı Aytaç'ın koca götüne takmıştı diğer bölümü de her maç Okay'a saracak bahaneler türetiyordu. Bu taraftara Onazi, Kucka gibileri hak, boşver.
                            Kuckayi da kullanamıyoruz bence batuhan oynamalı

Batuhan kucka veya batuhan onazi

ha böyle oynarsa takım şiir gibi mi oynar hayır ama şu hezimet olmaz eldeki malzemeden en iyi çıkan yemek bu bence

Böylede ileride şans yakamıyorsun ama geride tehlikede şansa rakip atamaz onur tutar ise kazanıyorsun diye bekliyorsun

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kuckayi da kullanamıyoruz bence batuhan oynamalı

Batuhan kucka veya batuhan onazi

ha böyle oynarsa takım şiir gibi mi oynar hayır ama şu hezimet olmaz eldeki malzemeden en iyi çıkan yemek bu bence

Böylede ileride şans yakamıyorsun ama geride tehlikede şansa rakip atamaz onur tutar ise kazanıyorsun diye bekliyorsun
                              Kucka'nın kullanılacak bir tarafı yok güzel kardeşim birbirimizi kandırmayalım. Mbia gibi canavarla aynı maaşa oynayan Kucka afedersin Mbia'nın 3. bacağı bile olacak düzeyde değil. Milan kadroda revizyona giderken elindeki boş beleş 2 adamı tarihimizde görülmemiş paralara iteledi bize olay bundan ibaret.

Yorum

• ünal bu gece kovumadıysa anlayınki bu senede hüsran senesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X