maç iyi ki izlemedim, başa ağrısını çekemezdim şimdi. geçmiş olsun diyeceğim de geçmiyor bir türlü.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sizin tekmenize kalsa takımda futbolcu bırakmazsınız. Bu söylediğin savunmaları da kimse yapmıyor, belli ki kendi içinden geçen şeyler. Paran kısıtlı ve kaleciden önce başka eksiklerin var, olay bundan ibaret. Onur her maç kötü oynayacak diye bir şey de yok, yerine alacağın kaleci maç kaybettirmeyecek diye bir şey de yok. Diğer takımların kaleci sıkıntıları da ortada. Muslera da yiyor, Karius da yiyor, Volkan da yiyor. Üçü de en az Onur kadar saçmalıyor.İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Onur sakatliklar gecirdi ?
Banane ? Banane abi ?
Duzelmedi mi ? Hala ayagi sakatmi . Fesh et sozlesmeyi . Sagda solda aglayip zirlayan onursporlulara da "sakatti oynayamiodu" de . İki gun aglar susarlar bu kadar basit
Ama Onur formsuz ... Banane ? Babamin oglu mu lan bu ? Yine ezilip buzulup onuru koruyorum ?.
Haftalardir hatta ne haftalari yillardir form tutamadimi ? Koy tekmeyi aga.
Kim ki bu kim ?
Yorum
-
Katılmıyorum. Adam üç tane çok iyi top çıkardı. Rodelleganın o bekletmeden vurduğu topu çok iyi çıkardı.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalecileri iyi değildi bizim sig..lar üstüne vurdu
Sadece kalecileri değil, defansta da stoperleri çok kritik müdahaleler yaparak gol olmaya ramak kalan pozisyonları kestiler.
Sonuç olarak yenildik. Ama bu oyun ve skorun hiç bir alakası yok. Malatyasporlular da şaşkındır!
Yorum
-
Hoseininin oyunu da beklenmedik şekilde kötüydü. Yenilen gollerde payı büyük.
Şu zamana kadar taktir ettiğimiz kötü oyununu görmediğimiz bir oyuncumuzdu. Bugün mustafa akbaşın kopyası gibiydi.En son nbay tarafından düzenlendi; 09.11.2018, 22:12.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Bende aynı fikirdeyim Zafer abi. Ekubanınki bile üstüne. Kalecilik birşey yok topa vurmayı bilmiyon. Orda Roda’nın dönüp yerden vurduğu hariç diğleri her kalecinin tutcağı top.İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yi tutmuş 90 dan top mu çıkardı. sağdan soldan top mu çıkardı. son dk ekubaninki hariç bütün toplar üstüne geldi.
Bizim kaleci öyle komik goller yiyorki normal kalecileri bile yıldız sanıyozEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
işin kötü tarafı o kadar iyi performans gösterirken. hatta 4-5 haftadır giderek de performasını arttırıyorken burak olayı ve bugün rezalet ötesi bir performans.
şimdi doğal bir performans mı bu yediği golleri dikkatli izleyin bence bana da şüpheli geldi. normalde onur bu gollerin bazılarını hayatta yemezdi.
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısa kes aydın havası olsun. Adam geçtiğimiz iki hafta süper kurtarışlar yaparken taşların arkasında gizleniyordunuz.
Hatalı gol yiyince ortaya çıkıyorsunuz. Amacınız nedir? Anlamıyorum ki... Ayrıca sana ne? Savunurum da eleştiririm de...
Senden icazet mi alacağız? Onur bugün hatalı goller yedi. Bunu herkes biliyor. Ama saçmalamaya gerek yok.
Kimseye de yakıştırma yapma haddiniz yok. Efendi gibi yazacaksanız yazın. İnsanları yaftalamayın. Lütfen!YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Abi ilk yarı çok iyi oynamadık mı ya? Bu skor nasıl oldu hala anlamadım. Abdüşün hızına ne oldu bu çocuk niye gitmesi gereken yerde sürekli topu durduruyor gitmemesi gereken yerde 10 kişinin arasına giriyor onu da anlamadım. Takımda ne oluo bittiğini zaten anlamadım. Anlamsız bi gece.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Sana mı soracağım ne yazacağımı?Sen önce kendin efendi gibi yazİlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKısa kes aydın havası olsun. Adam geçtiğimiz iki hafta süper kurtarışlar yaparken taşların arkasında gizleniyordunuz.
Hatalı gol yiyince ortaya çıkıyorsunuz. Amacınız nedir? Anlamıyorum ki... Ayrıca sana ne? Savunurum da eleştiririm de...
Senden icazet mi alacağız? Onur bugün hatalı goller yedi. Bunu herkes biliyor. Ama saçmalamaya gerek yok.
Kimseye de yakıştırma yapma haddiniz yok. Efendi gibi yazacaksanız yazın. İnsanları yaftalamayın. Lütfen!
Yorum
-
tek Türklere değil ilk başta onur olcay onazi burak bunların içine tabi kucka 2 kademe de soza. Yusuf la Abdulkadir-i dediğin gibi kulakları çekilmeli. Yeni h9ca gelsin gelmesin bu oyuncular hainliği hesap sorulmaliİlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürklere laf ediyoruz hep ama
sosa-kucka-roda da sorgulanmalı
bu kadar sorumsuzluk kabul edilemez özellikle sosa ve kucka adamlar paramı alayım yatayım derdinde gibi
tabi birde abduş ve yusufun da kulağı çekilmeli hepsinin ayarıyla oynandı sebep kim bilmiyorum belki malum kişi giderse düzelebilirler.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Günü geldiğinde öğreneceksiniz.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle ise başka bir şeye değinmeden eleştirini yap kardeşim ülkücülük bir partiye bağlanamaz o yüzden diyorum ben türküm o yüzdende türkçülüğe de laf ettirmem bu muhabbet uzamasın. Tadımız kaçmasın.iyi aksamlar
Yorum
-
Bana kalırsa Ersun da net satılanlardan. Fakat bu da onun problemi, demek ki kendini sevdiremiyor ve otorite kuramadığı gibi kendisine saygı da duyulmuyor.İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler bugün Ünal Karaman satılmıştır. Evet belki teknik hoca olarak yetersizdir ama bugünün sorumlusu o değildir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum