Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Çılgınhamsi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Toure röportaj veriyor pnye bak

Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    büyük takım olsak bu aksam neşter vurulur.ama değiliz.belki gururu olanlar varsa istifa eder veya futbolu bırakır.

Yorum

• 15 dakikada 4 gol yedik beyler bilmem farkında mısınız 15 dakikada 4, 4, yazıyla dört, DÖRT. Teknik direktöründen malzemecisine, antrenöründen futbolcusuna alayını s. edeceksin oradaki taraftarın bilet ve yol parasını ceplerinden versinler.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Maçın adamı adayı adamların kalecisi ,daha da söylenecek bir şey yok.
        Bahane çok bulunur böyle bir skordan sonra.
        Hepsi boş.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu:
          “Yaptığım en büyük yanlışlardan biridir kaleci Onur’u satmayışım! Makedonya olayından sonra onu göndermem gerekirdi. İyi niyetle bir şans daha vermek istedim. Fakat olmadı. Verdiğim o şans, benim çöküşümü hızlandırdı.”

Yazıklar olsun sizlere...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 09.11.2018, 22:02.
          2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Çok enteresan şeyler oldu bence ıyi niyetle çalışan ünal hocaya yazık oldu teknik direktörlüğü iyidir kötüdür bilemem.Bu gece onur,burak ve olcay üçlüsünün sözleşmelerini yırtmakla kalmayıp sıçırtma abdulkadir zibidiside kadrodışı bırakılıp devre arası sarılmalı.Bu takımda gördüğünüz bütün yerli oyuncular takımın başarılı olmaması için elinden geleni yapan insanlar bu bu topluluğun başını onur ve burak soytarıları çekiyor.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi şampiyonluk derken şakadır umarım. fark 11 e çıkar bu haftasonu. sonra fenere de yenilir dalga geçtiğimiz şikecilerle yer değiştiririz gibi
              o dalga gectigimiz sikeciler bile sampiyonluk olasiliklarini bir kenara birakmadilar ama biz biraz da sanssiz bir sekilde yenildigimiz yediden yetmise butun takimi gonderdigimiz icin sorun taraftarda diyorum.
              lozer ve ezik bir takim ve taraftar olduk. nokta

Yorum

• çok ilginç gerçekten. kötü oynamadık hatta iyi oynadık. top hep bi,zdeydi pas yaptık ama sonuç yok. kalecileri iyiydi gerçekten. bizim de kalecimiz kötüydü. bi dağıbıklık var takımda. bişiler eksik gibi.
                ama onur bernce rartık dinlenmeli.iyi kaleci ama dengesi bozuldu. bi maç süper bi maç kötü. hatta maç içinde bile bi iyi bi kötü. niye duran topları pererira değil e sosa kullanıyor hala anlamadım. bütün duran topları isabetsizdi sosa nın. neyse fazla uzatmaya gerek yok knouşmaya gerek de yok bu maçla ilgili

Yorum

• Anthony nin neyini beğendin hocam sorması ayıp ama
                  İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bazı arkadaşlar ''Sen deli misin?'' diyecek ama bu akşam çıkan kadroyu da ilk yarı ortaya konan futbolu da çok beğendim.
                  Herkesin aksine bu akşam ki kadroda ısrar edilirse bu takımın iyi olacağını düşünüyorum. Tek sorun kaleci ve Onazi...
                  Maalesef Hoseini iki kritik top kaybı yaptı ve iki gol yedik. Golleri Onur çıkarabilir miydi? En azından bir tanesini çıkarabilirdi.
                  Üçüncü gol tamamen Onur'a yazılır. Artık duran toptan gol yeme! Ya da yerini gençlere bırak. Bu goller yakışık almıyor.
                  Bir lafım da Onazi'ye olacak! Maç boyunca defansif anlamda elle tutulur gözle görülür tek bir hareketi yok! Sıfır...
                  Stoperler, kaleci ve Onazi dışında takım ilk yarıda çok iyiydi. Ama gel gör ki kaderin oyunu bizi vurdu.

İlk yarıda başta Sosa, Olcay ve Pereira takımı sağ taraftan resmen akıttılar. Atak üstüne atak, pas üzerine pas yaptık.
                  Ama gel gör ki o lanet topu bir türlü içeri sokamadık. Çıldırmamak, kızmamak elde değil. Allahın belası top!
                  Anthony'i de beğendim. Bence bu takımda sürekli forma bulması gereken bir kanat forvet! Ona ihtiyacımız var.
                  Rodellega... İlk pozisyonu gol yapsa şu an farklı skor yerine galibiyetimizi konuşuyor olacaktık. Ama olmadı...
                  Geçmiş olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz. Hepimize geçmiş olsun.
                  Mi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ortasahan ne kadar iyiyse o kadar iyisin. keşke bir ortasaha alsalardı.
                    sosa iyi oynadığı her maçı kazandık bugün ise çok sorumsuzdu onazi de eski formuna dönünce maç bu hale geldi. onur ve toure de yardımcı olunca skor böyle oldu.
                    İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bazı arkadaşlar ''Sen deli misin?'' diyecek ama bu akşam çıkan kadroyu da ilk yarı ortaya konan futbolu da çok beğendim.
                    Herkesin aksine bu akşam ki kadroda ısrar edilirse bu takımın iyi olacağını düşünüyorum. Tek sorun kaleci ve Onazi...
                    Maalesef Hoseini iki kritik top kaybı yaptı ve iki gol yedik. Golleri Onur çıkarabilir miydi? En azından bir tanesini çıkarabilirdi.
                    Üçüncü gol tamamen Onur'a yazılır. Artık duran toptan gol yeme! Ya da yerini gençlere bırak. Bu goller yakışık almıyor.
                    Bir lafım da Onazi'ye olacak! Maç boyunca defansif anlamda elle tutulur gözle görülür tek bir hareketi yok! Sıfır...
                    Stoperler, kaleci ve Onazi dışında takım ilk yarıda çok iyiydi. Ama gel gör ki kaderin oyunu bizi vurdu.

İlk yarıda başta Sosa, Olcay ve Pereira takımı sağ taraftan resmen akıttılar. Atak üstüne atak, pas üzerine pas yaptık.
                    Ama gel gör ki o lanet topu bir türlü içeri sokamadık. Çıldırmamak, kızmamak elde değil. Allahın belası top!
                    Anthony'i de beğendim. Bence bu takımda sürekli forma bulması gereken bir kanat forvet! Ona ihtiyacımız var.
                    Rodellega... İlk pozisyonu gol yapsa şu an farklı skor yerine galibiyetimizi konuşuyor olacaktık. Ama olmadı...
                    Geçmiş olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz. Hepimize geçmiş olsun.
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sürekli şampiyonlar ligiinde avrupa liginde oynayan Benfikada futbolcular ortalama 400 bin avroya oynuyor. Türkiye liginin orta sıralarında yer alan Trabzonspordaysa milyon avrolara. Bu işte çok büyük tuhaflık var

Yorum

• abdulkadir ve sosayı merkez ortasaha oynatan adamdan hoca olmaz

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok ilginç gerçekten. kötü oynamadık hatta iyi oynadık. top hep bi,zdeydi pas yaptık ama sonuç yok. kalecileri iyiydi gerçekten. bizim de kalecimiz kötüydü. bi dağıbıklık var takımda. bişiler eksik gibi.
                          ama onur bernce rartık dinlenmeli.iyi kaleci ama dengesi bozuldu. bi maç süper bi maç kötü. hatta maç içinde bile bi iyi bi kötü. niye duran topları pererira değil e sosa kullanıyor hala anlamadım. bütün duran topları isabetsizdi sosa nın. neyse fazla uzatmaya gerek yok knouşmaya gerek de yok bu maçla ilgili
                          Şöyle sorular gelse evet, neden sosa kullanıyor duran topları?

Yorum

• Ne olursa olsun ünal’ın, hami’nin, şota’nın yeri bende ayrı. Ama hocalıkta olmadı işte. Yolları açık olsun

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İbrahim Hacıosmanoğlu:
                              “Yaptığım en büyük yanlışlardan biridir kaleci Onur’u satmayışım! Makedonya olayından sonra onu göndermem gerekirdi. İyi niyetle bir şans daha vermek istedim. Fakat olmadı. Verdiğim o şans, benim çöküşümü hızlandırdı.”

Artik profesyonel oldun dimi ONURSUZ HAYSIYETSIZ.
                              Seni 3 hafta önce ıslıklardan koruyan Burak kankana o kıt aklınla destek çıktın ha !!!!

Yazıklar olsun sizlere...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Valla Hacıosmanoğlu ilk defa doğru söylemiş.

Canı isteyince oynayan,morali bozulunca oynamayan,formayı cıkartıp atan bir adamın hemde kaptan olarak bu takımda ne işi var.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Maçı Malatyaspor 5-0 kazandı. 14 faul yaptılar, 6 faul yaptık sadece. 5 gol yediğimiz maçta sadece 6 faul yaptık. Kaleyi bulan 5 şutları var. Tamamı gol oldu. Evet bu nokta çok önemli, kaleye gelen her top gol oldu.
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X