o değil de yusuf ve a.kadir'i de bitirdi hoca. bu çocukların formsuzluklarında çok büyük etkisi var hoca tercih ve telkinlerinin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Abi neden bu kadar kendine sövdürmek istiyorsun?İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleskor olarak yıkıldık ama takımın futbol oynamayı bırakmamasını çok takdir ettim.bunun üzerine bişeyler inşa edilebilir.
skor 3-0 dan sonra çoğu takım demorelize olup sahada kaybolurdu.ama biz skor ne olursa olsun gene futbol oynamaya devam ettik.
yönetimin ve teknik kadronun işi bazı küçük detaylara dokunmak olmalı bu maçtan sonra.misal kaleci konusu .
Zevkmi alıyorsun biri sövünce?ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
abi şampiyonluk derken şakadır umarım. fark 11 e çıkar bu haftasonu. sonra fenere de yenilir dalga geçtiğimiz şikecilerle yer değiştiririz gibi
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforumdan gordugum taraftarda sikinti var.
yoksa 15 dakikada 4 gol yemisiz siz deyin sans ben deyim mental yetersizlik.
ben de hayal kirikligina ugradim. amabu takim hala sampiyonluk adayidir.
siz daha butun takimi sutlayin. birsey olmaz bu taraftardan.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
İşin kötüsü bu skor normal geliyor artık bana alışmışız heralde eskiden olsa uyuyamazdım şimdi gidip oyun oynayıp rahat rahat uyuyacağım meselaİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Deme öyle afaroz ederler,Trabzonsporlulugunu tartışırlar.İlk olarak Murathan tarafından gönderildiTakımdaki herkesle tek bir şerefsiz hain saboteci hariç herkesle gurur duyuyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bazı arkadaşlar ''Sen deli misin?'' diyecek ama bu akşam çıkan kadroyu da ilk yarı ortaya konan futbolu da çok beğendim.
Herkesin aksine bu akşam ki kadroda ısrar edilirse bu takımın iyi olacağını düşünüyorum. Tek sorun kaleci ve Onazi...
Maalesef Hoseini iki kritik top kaybı yaptı ve iki gol yedik. Golleri Onur çıkarabilir miydi? En azından bir tanesini çıkarabilirdi.
Üçüncü gol tamamen Onur'a yazılır. Artık duran toptan gol yeme! Ya da yerini gençlere bırak. Bu goller yakışık almıyor.
Bir lafım da Onazi'ye olacak! Maç boyunca defansif anlamda elle tutulur gözle görülür tek bir hareketi yok! Sıfır...
Stoperler, kaleci ve Onazi dışında takım ilk yarıda çok iyiydi. Ama gel gör ki kaderin oyunu bizi vurdu.
İlk yarıda başta Sosa, Olcay ve Pereira takımı sağ taraftan resmen akıttılar. Atak üstüne atak, pas üzerine pas yaptık.
Ama gel gör ki o lanet topu bir türlü içeri sokamadık. Çıldırmamak, kızmamak elde değil. Allahın belası top!
Anthony'i de beğendim. Bence bu takımda sürekli forma bulması gereken bir kanat forvet! Ona ihtiyacımız var.
Rodellega... İlk pozisyonu gol yapsa şu an farklı skor yerine galibiyetimizi konuşuyor olacaktık. Ama olmadı...
Geçmiş olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz. Hepimize geçmiş olsun.
Yorum
-
Sadece Trabzonspor, bu embesil yüzünden duvarları yumrukluyorum. Daha ne kadar açık olabilirim?İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirader hayırdır sen futboldan ulkuculuge nerden bağladın işi gayen ne
Yorum
-
Onur iyi demedim evet son yıllarda büyük formsuz, ama bu takıma son yıllarında buffonu koysan hayrettin olurdu. Ayrıca adam neden satsın maçı hain olsun filan. Çocuk gibi ergensi yorumlar...İlk olarak ssarı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 yıldır onuru izliyoruz golleri izle evet defans facia
Ama daha boktan defanslarda gördük onur kendini yırtardı
Bugün gol yememek için hiç birşey yapmadı
Bu akşam forumdaki herkes bunu söylüyorsa doğruluk payı vardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum