İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onur haric gayet guzel aciklamissin. Kotu performanstan dolayi takimdan kovulma nerede gorulmus, bu kadar yikici olmayalim. Onur yillardan beri rezalet oynuyo zaten. Son 3 sezondur kac tane 5-7 arasi gol yedi ben sayamadim artik. Gitmesi gerekenler birisi de rodallegadir.
-
Kenarda teknik drektor yok bu açık ve netİlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu ligde şu kadar hücum kısırı olan bir takımdan bu kadar gol yemeyi başarmak herkesin işi değil, emeği geçenlere tebrikler (!)
Ünalın onunde sosayı biçiyorlar macin başında
Orda hakem malatyalı. Defansı uyarmakla geçistiriyor
Bu iki oldu diye ünalda mal mal izliyor senin orda kulubeden fırlaman lazım
Ordaantrenor olarak kartı aldırman lazım pısırık herif
Adamlar90 dakka boyunca biçtilerbizim oyuncuları ünalda tık yok
Yorum
-
Dediğim gibi ünalmış,onurmuş,burakmış hicbiri seyimde değil.Zamanında hizmet ettiler bitti gitti.
Onların bize kattığının on katını biz onlara kattık.
Su saatten sonra kılıcı eline elip dograyacaksın.Bu kadar net.
Herşeye sıfırdan başlayacaksın.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Arkadaşlar lütfen sakinleştikten sonra hakaretle değil de kelimenin derinliğiyle dikkat çekecek yorumlarda bulunun
O kadar dağıldı ki başlık küfürleri temizleyemedik bir yerden sonra
Kimseye bir faydası yokİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
türklere laf ediyoruz hep ama
sosa-kucka-roda da sorgulanmalı
bu kadar sorumsuzluk kabul edilemez özellikle sosa ve kucka adamlar paramı alayım yatayım derdinde gibi
tabi birde abduş ve yusufun da kulağı çekilmeli hepsinin ayarıyla oynandı sebep kim bilmiyorum belki malum kişi giderse düzelebilirler.
İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca gelmeden önce devre arasına kadar olcay burak onazi ve onur kadro dışı kalmalı. Bugün-kü maçta Trabzonspora ihanet vardı hainlik vardı. Ben bu skordan utanç duyoyorumYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
10 yıldır onuru izliyoruz golleri izle evet defans faciaİlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolleri bir daha izle bence ilk gol hariç ben hata görmüyorum kalecide ama defans facia özellikle toure... senin hocan gidiyor hüseyini çıkarıyor hain onur oluyor.
Ama daha boktan defanslarda gördük onur kendini yırtardı
Bugün gol yememek için hiç birşey yapmadı
Bu akşam forumdaki herkes bunu söylüyorsa doğruluk payı vardır
Yorum
-
skor olarak yıkıldık ama takımın futbol oynamayı bırakmamasını çok takdir ettim.bunun üzerine bişeyler inşa edilebilir.
skor 3-0 dan sonra çoğu takım demorelize olup sahada kaybolurdu.ama biz skor ne olursa olsun gene futbol oynamaya devam ettik.
yönetimin ve teknik kadronun işi bazı küçük detaylara dokunmak olmalı bu maçtan sonra.misal kaleci konusu .TEKKEBALL
Yorum
-
2 senedir anlatmaya çalıştığım şey bu Başakşehir bizi çoktan geçti yok efenim neymiş taraftarı yokmuş,adamlar istikrarlı şekilde başarılılar her açıdan,İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son geçen sene Kasımpaşa karşısında benzer bir mağlubiyet almıştık ama orada hiç değilse gol atma becerisini gösterebilmiştik. Son 3 yılda alınan bu ağır yenilgilere iyice alışır hale gelmemiz de ayrıca can yakıyor. Bir şeyler değişecekse bu gece değişmeli yoksa bu facialara daha çok tanık oluruz...
sırada bursa-konya malatya vs potansiyeli olan takımlar var
biz gerçekleri kabul edemiyoruz uyanamıyoruz...sakin olun...
Yorum
-
Birader hayırdır sen futboldan ulkuculuge nerden bağladın işi gayen neİlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii, bugüne kadar ülkücüler hep CERNde karanlık madde peşinde koştu çünkü. İlk kez çuvalladılar.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum