Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    önce onur ve burak bu takımdan kovulmalı.
    ardından sosa ve kucka yollanmalı.
    sonra hocayla yollar ayrılmalı.
    aralıkta bu yönetim gitmeli..

herşey yine sil baştan.
    Onur haric gayet guzel aciklamissin. Kotu performanstan dolayi takimdan kovulma nerede gorulmus, bu kadar yikici olmayalim. Onur yillardan beri rezalet oynuyo zaten. Son 3 sezondur kac tane 5-7 arasi gol yedi ben sayamadim artik. Gitmesi gerekenler birisi de rodallegadir.

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu ligde şu kadar hücum kısırı olan bir takımdan bu kadar gol yemeyi başarmak herkesin işi değil, emeği geçenlere tebrikler (!)
      Kenarda teknik drektor yok bu açık ve net
      Ünalın onunde sosayı biçiyorlar macin başında
      Orda hakem malatyalı. Defansı uyarmakla geçistiriyor
      Bu iki oldu diye ünalda mal mal izliyor senin orda kulubeden fırlaman lazım
      Ordaantrenor olarak kartı aldırman lazım pısırık herif
      Adamlar90 dakka boyunca biçtilerbizim oyuncuları ünalda tık yok

Yorum

• Dediğim gibi ünalmış,onurmuş,burakmış hicbiri seyimde değil.Zamanında hizmet ettiler bitti gitti.

Onların bize kattığının on katını biz onlara kattık.

Su saatten sonra kılıcı eline elip dograyacaksın.Bu kadar net.

Herşeye sıfırdan başlayacaksın.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 750 bin euro üzeri alan herkesi göndermek lazım, ayranımız yok içmeye tahterevalli ile gidiyoruz sıçmaya. Bence başarı ne olduğumuzu kabullendiğimizde gelecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ulan adamların her attığı şut gol oldu ya, hay böyle işin be.

Yorum

• Arkadaşlar lütfen sakinleştikten sonra hakaretle değil de kelimenin derinliğiyle dikkat çekecek yorumlarda bulunun

O kadar dağıldı ki başlık küfürleri temizleyemedik bir yerden sonra

Kimseye bir faydası yok
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• türklere laf ediyoruz hep ama

sosa-kucka-roda da sorgulanmalı
                bu kadar sorumsuzluk kabul edilemez özellikle sosa ve kucka adamlar paramı alayım yatayım derdinde gibi

tabi birde abduş ve yusufun da kulağı çekilmeli hepsinin ayarıyla oynandı sebep kim bilmiyorum belki malum kişi giderse düzelebilirler.

İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hoca gelmeden önce devre arasına kadar olcay burak onazi ve onur kadro dışı kalmalı. Bugün-kü maçta Trabzonspora ihanet vardı hainlik vardı. Ben bu skordan utanç duyoyorum
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Golleri bir daha izle bence ilk gol hariç ben hata görmüyorum kalecide ama defans facia özellikle toure... senin hocan gidiyor hüseyini çıkarıyor hain onur oluyor.
                  10 yıldır onuru izliyoruz golleri izle evet defans facia
                  Ama daha boktan defanslarda gördük onur kendini yırtardı
                  Bugün gol yememek için hiç birşey yapmadı
                  Bu akşam forumdaki herkes bunu söylüyorsa doğruluk payı vardır

Yorum

• skor olarak yıkıldık ama takımın futbol oynamayı bırakmamasını çok takdir ettim.bunun üzerine bişeyler inşa edilebilir.

skor 3-0 dan sonra çoğu takım demorelize olup sahada kaybolurdu.ama biz skor ne olursa olsun gene futbol oynamaya devam ettik.

yönetimin ve teknik kadronun işi bazı küçük detaylara dokunmak olmalı bu maçtan sonra.misal kaleci konusu .
                    TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      En son geçen sene Kasımpaşa karşısında benzer bir mağlubiyet almıştık ama orada hiç değilse gol atma becerisini gösterebilmiştik. Son 3 yılda alınan bu ağır yenilgilere iyice alışır hale gelmemiz de ayrıca can yakıyor. Bir şeyler değişecekse bu gece değişmeli yoksa bu facialara daha çok tanık oluruz...
                      2 senedir anlatmaya çalıştığım şey bu Başakşehir bizi çoktan geçti yok efenim neymiş taraftarı yokmuş,adamlar istikrarlı şekilde başarılılar her açıdan,

sırada bursa-konya malatya vs potansiyeli olan takımlar var

biz gerçekleri kabul edemiyoruz uyanamıyoruz...
                      sakin olun...

Yorum

• şans da yok Malatya degil 5-0'ı galibiyeti bile hak etmedi.

Yorum

• Yıllarıdr bu takıma genc alman hoca alın diye kıcımı yırtıyorum.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• 5.0 kazanacağımız maçı 5.0 kaybettik
                            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Memduh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tabii, bugüne kadar ülkücüler hep CERNde karanlık madde peşinde koştu çünkü. İlk kez çuvalladılar.
                              Birader hayırdır sen futboldan ulkuculuge nerden bağladın işi gayen ne

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Sansına senin malatya
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X