Madem bizden sabır isteniyor üç sen beş sen ne ise, oynat gençleri arkadaş oynat sesimizi çıkarmayız destek oluruz. Onurmuş, Burakmış la bunlar kimki kulüpten üstün olacaklar. Yol verin gitsinler biz sabretmeye hazırız. Gençleri oynatın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleskora rağmen demoralize olmadık. galatasaray maçında galatasaray bırakmıştı oyunu.biz hala oynuyoruz.
Hocam zaten skor ile oyunun uzaktan yakından bir ilgisi yok. Şu oyuna bakıp 5-0 skor görmek kahrediyor.
Süper oynayıp goller kaçırırken bir anda iki stoper hatası ile maç 2-0 oldu. Bir kaleci hatası 3-0 oldu!
Malatyasporlu futbolcular bile skora şaşırdı. Nasıl ya dediler! Bu kadar kötü oynayıp nasıl 3-0 yaptık demişlerdir!
Maalesef kadersizlik, beceriksizlik, geri zekalılık... Adını ne koyarsan koy! Topu biz oynadık, üzerine 5 gol yedik ve yenildik!
Geçmiş olsun...
Yorum
-
hoca gelmeden önce devre arasına kadar olcay burak onazi ve onur kadro dışı kalmalı. Bugün-kü maçta Trabzonspora ihanet vardı hainlik vardı. Ben bu skordan utanç duyoyorumYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
hocam illa küfür edin diyorsun yani.İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoğru tesbitler yapmak lazım.
kaleci lazım.
burak ile yollar ayrılır
belki üst düzey hügo dan daha kaliteli bir santrafor bulabiliriz.kısa vadeli yaşı 30-32 arasında.
çok fazla bu takımı değiştirmek gereksiz ve yıkıma neden olur.pas yapamayan pozisyon üretemeyen bir takım oluruz bu durumda.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Emniyete götürün sıkıntı çıkartacağızİlk olarak OrkHun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforum yoneticileri beni banlasin sikinti cikarticam..Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Tabii, bugüne kadar ülkücüler hep CERNde karanlık madde peşinde koştu çünkü. İlk kez çuvalladılar.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış cevap birader ne dersen de ülkücülük adına ağzını acma
Yorum
-
Rahat yenerler bizi...İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefener toparladı, çok yüksek ihtimal o maçı da kaybedicez..S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
forumdan gordugum taraftarda sikinti var.
yoksa 15 dakikada 4 gol yemisiz siz deyin sans ben deyim mental yetersizlik.
ben de hayal kirikligina ugradim. amabu takim hala sampiyonluk adayidir.
siz daha butun takimi sutlayin. birsey olmaz bu taraftardan.
Yorum
-
Ünal'ın teknik direktör olduğunu düşünmüyorum.
Burak için geçen hafta yazmıştım:
Eğer, kadro dışı kalırsa, Ünal kaybeder.
Eğer, 11 başlarsa, Ünal kaybeder.
Eğer, yedek başlar, 80'de oyuna girerse, Ünal kazanır.
Onur'un, Olcay'ın Abdül'ün kasıtlı kötü oynadığını düşünmüyorum.
Onur ve Abdül çok kötü. Onur kötü, Abdül formsuz. Yanlış yere kanalize oluyor.
Sıkıntı, Ünal hoca değil. Bunu tartışmaya gerek yok. Ama bu adam Trabzonsporlu.
Yönetimin aklı varsa, bu akşam Ünal'ı kimseyle konuşturmadan çeker kenara der ki, sen işini yapmaya devam et.
Çıkar basına der ki, bugün şansız bir akşam oldu, bireysel hatalarla peş peşe goller yedek şansızdık.
Olur böyle şeyler der, ortamı önce bir sakinleştirir.
Futbolcular, bana bir şey olmaz teknik adam gider, mantığında hareket ederse, her zaman kazanır.
Bu maçın katil zanlısı, Onur, Burak veya ekürileri değildir. Burak'ı belki de hiç sevmeyen ONAZİ'dir.
Bunu hiç düşündünüz mü?
Maçtan önce kart görmesin diye dua ettiğimiz adam, bizi öldürdü.
Roda o golü atsa, şu an bambaşka konuşuyorduk.
Maçtan önce büyük bir çoğunluk çıkan kadroyu beğenmedi mi? Beğendi.
Ünal hocanın sistemi, açık futbol topa hakim ol büyük oyna ye ama fazlasını at... YEMEZ
Çözülmesi gereken bir nokta bu, hatta Ünal hoca ile hiç bir zaman olmayacak.
Ama burada İLK ve EN ÖNEMLİ sorun hoca değil.
Bugün Malatya'daki hırsın %7'sizi bizim oyuncuların toplamında yoktu.
Sorun FUTBOLCULAR.
Önce futbolcular temizlenmeli...
Sonra teknik adam...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum