Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben spora gidiyorum şimdi. Maçı bıraktım. Kafada kalmadı. Tüm haftasonumu maf ettiler
    bence sezonu bırak kardeşim

kafamız rahat gezelim

Yorum

• bu maçtan sonra yönetim burak ve Buraksporculara bu takımda kadro dışı etmeli. Buraki destekliyen ler devre arası burakla defolup gitsinler. Onur olcay onazi derhal kadro dışı kalmalı. Ünal h9ca istifa etmeli. Trafalgar bu ruhsuzlari havalanında karşılayıp dövmeli
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Kamu Spotu: Ünal, Konyalıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hepsini üstüne vurdular ya şaka gibi.

Yorum

• geçen hafta bursa maçından önce 15. hafta istifa etmek zorunda kalacak olan teknik direktör olarak tanımlamıştım ünal hocayı. vadesi o kadar dahi yetmedi.

maç sonu istifasını verir muhtemelen. bu skoru kaldırabilecek kadar ciğersiz olduğunu düşünmüyorum.

artık asıl soru yönetimin bu hezimeti altından kalkabilmek için nasıl bir manevraya başvuracağı. yine işinin ehli olmayan birine anahtar teslim edilirse bu sezon Trabzonspor için sonun başlangıcı olur.

bekleyip göreceğiz hamleyi.
            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Bir tane köşeye giden vuruş yok, ondan sonra kaleci devleşti. Ha Onur yiyebilirdi bunları orası ayrı mesele..
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şu skor inanılır gibi değil.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Trabzonspor bitmiş.

Yorum

• inanın içerde hainler var oldukça takımda hicbir cacık olmaz
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Trabzonlu erol bulut.

Yorum

• skora rağmen demoralize olmadık. galatasaray maçında galatasaray bırakmıştı oyunu.biz hala oynuyoruz.
                        TEKKEBALL

Yorum

• burada onur hakkında konuşunca afaroz ediyorsunuz.

Onur Trabzonspordan büyük değil bu kadar net.

ünal,onur,olcay,burak hemen gönderilmeli.

Bu i.lerin takımı gruplaştırdığı sezon başında söyledik ama afaroz edildik.

Bu Takım Trabzonspor g.tü kalkan herkes gidecek.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Onur Burak zargo bunların takımda yer yok Abdulkadir 11 oyuncusu değil

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ünal gidecek ise MRA ya can feda.
                              Ama Burak Onur falan...
                              Temizlik şart.
                              Burada yazdığım son 500 mesaj bu ikisinin takımdan uzaklaştırılmasının şart olduğu ile ilgili ama her zaman ki gibi köyün delisi muamelesi çekti o aklı başında olan renktaşlarım.

Biliyorum MRA'yı kimse aramaz bile,o da zaten tenezzül etmez.
                              • Memento mori

Yorum

• temizlik vs diyorsunuz da bu milyonluk hıyarları o paralara kim alır.
                                onura kuckaya sosaya falan kim verir yılda 2-3 milyon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X