bu maçtan sonra yönetim burak ve Buraksporculara bu takımda kadro dışı etmeli. Buraki destekliyen ler devre arası burakla defolup gitsinler. Onur olcay onazi derhal kadro dışı kalmalı. Ünal h9ca istifa etmeli. Trafalgar bu ruhsuzlari havalanında karşılayıp dövmeli
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
geçen hafta bursa maçından önce 15. hafta istifa etmek zorunda kalacak olan teknik direktör olarak tanımlamıştım ünal hocayı. vadesi o kadar dahi yetmedi.
maç sonu istifasını verir muhtemelen. bu skoru kaldırabilecek kadar ciğersiz olduğunu düşünmüyorum.
artık asıl soru yönetimin bu hezimeti altından kalkabilmek için nasıl bir manevraya başvuracağı. yine işinin ehli olmayan birine anahtar teslim edilirse bu sezon Trabzonspor için sonun başlangıcı olur.
bekleyip göreceğiz hamleyi.
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Ünal gidecek ise MRA ya can feda.
Ama Burak Onur falan...
Temizlik şart.
Burada yazdığım son 500 mesaj bu ikisinin takımdan uzaklaştırılmasının şart olduğu ile ilgili ama her zaman ki gibi köyün delisi muamelesi çekti o aklı başında olan renktaşlarım.
Biliyorum MRA'yı kimse aramaz bile,o da zaten tenezzül etmez.
Yorum