Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• son zamanlarda bu kadar şanssız bir takım izlemedim. ve bu kendi takımım olunca kahır.

iyi oynadığımız maçta şu hale bak yahu kendimi yiyip bitirdim
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• alexis ve guilerme biz bir omur alamayız.Millet transfer yapmayı biliyor.

Erol ünal bin kat daha iyi hoca.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Sen ezeli rakibin gs 10 kişiyken ilk yarı 3-0 önde bitirir 2. yarı takımı geriye çekersin sonra Malatya sana 5 tane atar Ünal Karamana güzel bir ders olmuştur umarım maçtan sonra da istifasını verip gider.
        En son Arda' tarafından düzenlendi; 09.11.2018, 21:37.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Futbolcularla dikleşir inatlaşirsan seni yerler. Yönetmeyi bileceksin.. Dikleşmiyeceksin.

Yorum

• Arkadaşlar birbirinizi kırmayin boş yere olan taraftara oluyor maçtan sonra futbolcular unutur gider tatillerine umurlarin da mı
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• GÖRDÜNÜZMÜ.. GİRİYODU BAKIN DEFALARCA İZLEYİN... 6 OLUYODU.. onura top gelmesin gol olmaz..

Yorum

• hocanın son 3 haftaki yanlış oyucu tercihleri, takımı dağıtması vs olayların buraya gelmesine neden oldu
                zaten kırılgan bir takımız biyerde dağılacaktık

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen ezeli rakibin gs 10 kişiyken ilk yarı 3-0 önde bitirir 2. yarı takımı geriye çekersin, memleketinin takımı Malatya sana 5 tane atar Ünal Karamana güzel bir ders olmuştur umarım maçtan sonra da istifasını verip gider.
                  ünal konyalı yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 kez denenirmi renkdas orasıda var.
                    Bu saatten sonra kim gelir ki?Kim riske atar kariyerini?
                    Kime güvenebilirsin bu takımı adam etmesi için?
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Muhammed Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi ben hocalık mevzuunda değilim yapılan hainlik kanıma dokunuyor ya

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      hainlik yapanda gidecek.Ünal yetersiz olduğu için gidecek.

ünal,onur,olcay,burak hepsini göndermezsen Trabzonsporun büyüklüğünden bahsetme.
                      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar birbirinizi kırmayin boş yere olan taraftara oluyor maçtan sonra futbolcular unutur gider tatillerine umurlarin da mı
                        Aynen öyle,
                        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Rodellaga kaçırınca ve Sosa altı pasta yerden çıkarmayınca oğluma dedim ki, atamayana atarlar diye

İçim yanıyor kardeşlerim, canım acıyor.

Bu skora neden olan her kim veya kimler ise bu gece belirlenip gereken yapılmalı
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• benim için bitmiştir
                            Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• İlk olarak sommers tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ünal konyalı yav

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              Malatyaspordan gelmiş bize onunla karıştırdım her neyse sonuçta 5 attı adamlar.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu saatten sonra kim gelir ki?Kim riske atar kariyerini?
                                Kime güvenebilirsin bu takımı adam etmesi için?
                                Ünal gidecek ise MRA ya can feda.
                                Ama Burak Onur falan...
                                Temizlik şart.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X