Madem mesaj veriyorsun Hocam Onur'u çıkar o zaman. Orta sahayı da boşalttık. 6-0 filan biter.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
her gelen gidenin arkasından saydırır aynı şeyleri yapar o yüzden hiç yadırgamıyorum. bu skorun tek sorumlusu ünal karaman yönetim ve ONUR kıvrak denen futbolcumuzdur.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen başkan tv de açıklama yapıyordu usta dönemine atıfta bulunarak 6-0 lar falan dalga geçiyordu bu maçın açıklamasını yapabileck mi acaba..
Yorum
-
Rodallega iyi mi? Kaleci gol yerse kötü oluyor ama golcün yüzde yüzlük golü atamayınca canı mı sağolsun denir.İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur ve Onazi bugün çok kötü
Yorum
-
Maç olmuş 4-0 ne futbolu oynayacaklar bu saatten sonra Allah askınaİlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHâlâ gereksiz pas yapmaya çalışıyorlar, biraz sonuca yönelik oyun çabası biraz...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bence toure nalınıda cikarsin. O daha malMi MIX 2S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede gereksiz bir değişiklik.macid ve toure ikilisi zaten oturmuş durumda.
Yorum
-
Evet hahahaİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu skoru Burak üzerinden Onur'a yıkmak da aynı kolaycılığa girer. Rodallega da Burak'a destek olmak için golleri kaçırdı zaten...
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşota'dan sonra ünal'ı yiyemeyeceksiniz. siz gideceksiniz ünal hoca kalacak.
ironimi yapıyosun
Yorum
-
Kimse kusura bakmasın bu gerçekİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok ağır suçlama bu
Amaç ünalı yollamak
(Bende ünalın gitmesi taraftarıyım )
Ama bu takımı satarak olmaz
Sonunda bunuda söyledim DEFOL git onur
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum