Oyunun hakimi tamamen biziz. Takım niye eleştiriliyor ki. Senin ayağına tüküreyim rodellega !!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 12. Hafta | Y. Malatyaspor 5 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Arda zaten namussuzİlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenezi ağır arda namuzsusunu destekleyen kim benmi Burak mi adam evli kadına sulanıp onu destekliyen Burak. Benim arkadaşım öyle yapsa sen napiyorsun derim neyse bana göre namus düşmanı sana göre değil
Yorum
-
Bi sus Allah aşkınaİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun size Rodallega.
Bütün hafta doldurup kendini bu saati beklemişsinİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
gec3n hafta Buraki da gördükİlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuyrun size Rodallega.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Burak Yılmaz kaçırmazdı. Bunun için Burak takımda kalmalıİlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaçar mı be arkadaş kaçar mı ya
Yorum
-
Ya yeter artık ya. Şunları at artık Rode. Bunları aramayız inşallah demekten bıktık her hafta.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum